Labāk manu galvu ņēma

Klausos tagad Skyforger dziesmu ar šādiem vārdiem: "Labāk manu galvu ņēma, Nekā manu tēvuzemi" Jūs arī tā domājiet? Jūs atdotu savu galvu par tēvuzemi? A ja nu nav bijis tēva vai tas pamucis un nav maksājis alimentus, tad nav jāatdod galva?

Lucy  1 2 Uz barikādēm negāju,pat tēvzemi galvu neatdotu,jo par mani tēvzeme nedomā,jādomā pašai.
bet ja man būtu tāda iespēja un vajadzība ņemt automātu rokās,kuru neesmu nekad rokās turējusi un pasargdievs šaut,tad nu var sēdēt slēpnī par snaiperi un bliest uz tiem migrantiem,ka prieks:(

Mavs  2   Labāk manu galvu ņēma foto Lucy - karš nav kompjūterspēlīte un Tev nav trīs dzīvības rezervē. Būt snaiperim - tas nenozīmē, ka varēsi ērti iekārtoties kokā, sūkt aliņu un pa vienam novākt tos, kas tur pāris kilometru attālumā pabāž galvu no ierakumiem.
Ienaidnieks arī nav muļķis un zina kā ar tādiem cīnīties. Snaiperus karā īpaši "mīl" un prot arī izķert. Dzīvus. Lai pēc tam uz viņiem dažādi izklaidētos. Piemēram - piesien pie koka un nogriež ausis. Nākamajā dienā - izdur acis. Pārējo piebeidz vārnas.
Iztēlojies ainu ? Iedomājies sevi galvenajā lomā ?
Vēljoprojām esi varone un gatava karot ?
Ja atbilde ir "JĀ" - tad Tu esi tāda pati dirsēja kā pārējie pastalpatrioti.

P.S. Ja Tev šķiet, ka es pārspīlēju - paskaties filmiņu un padomā - kā Tu tur pa vidu izskatītos.

https://www.youtube.com/watch?v=WCsMQL5IWdY

Lucy      Tu mav tiešām pārspilē!!
Es nedomāju to šaušanu nopietni,karā iet veči,sievas pieskata māju,bērnus,tā tas bija vienmēr.
Izņemot medmāsas:(
Labāk lai miers virs zemes un cilvēkiem labs prāts!!

boony    1 Skaidrs torpedo kas esi, paklīdenis, bez sava mugurkaula, šodien Latvijā, rīt kaut kur citur. Tādi kadri tiešām nav ne valsts cēlāji, ne sargi, tādi šļūc kā sūdi pa straumi līdz izšķīst.

Mavs  2 1 Vo, vo ... par tiem "tupajiem tēviņiem" (un arī mātītēm) pilnībā jāpiekrīt :)
Kad sākās Krimas notikumi, visi bija tik gudri, tik patriotiski, visi pārdzīvoja ...
A lielākā daļa uz kartes nemācētu to Krimu parādīt, kur nu vēl zināt kaut elementārus vēstures faktus. Diskusijās "augstākā pilotāža" - apsaukāt oponentu par "vatņiku" un Kremļa roklaižu :D

Īsāk sakot - "letiņš vulgaris" :)

av2      es domaaju, un juutos, ka ja uzbruktu svessie no citaam planetaam, 100% buutu pamatiigs karinnss, kur piedaliitos vissi, jo atkaapties ta nebuutu kur. Lai gan domaaju, ja reiz tie svessie buus speejiigi atlidot pie mums, tad vinneim buus tehnaloggijaas, arii karinnam , tadas, ka tas buus vienkaarssi muusu planeetas iedziivotaaju slaktinnss , un gals ;((
Vai kaads ssodien karos ar kaiminn valsti, hmm, nedomaaju. Profesionaali, pelnos ccupu, drossi , ka atradiisies daudzi. Bet taa, nu nav taa ienaidnieka teela vairs. Jaa, Krieviju taisa par tadu, un varbuut , ka airi kautkas ir tur, bet paskatieities spoguliiu. Passi esat labaaki ?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu