Kā būt muusdienu cilvēkam. .?

Tik daudz tiek runaats par visādām sazveerastiibas teorijaam, vispasaules valdniekiem. .. dazhaadaam popolaacijas reguleeshanas sviraam, kā ari pats mērķis - totāla kontrole pār ikvienu pasaules iedzīvotāju!
Labi. To mēs vairāk vai mazāk apzinamies. .tas viss ir nepareizi, bet kaut kā tomēr jaadziivo. .! Tikai, jautājums - KĀ? Pēc principa, ´´Mazaak zini, labāk guleesi! ´´ ? Man skiet, tas taakaa nebūtu pareiz. .? ! Kas vispār ir pareizi? ! Skaidrs, nav vajadzīgs haoss. .. , bet pasakiet, kā lai muusdienaas cilvēks skatās uz tādiem terminiem kā ´demoraatija´. .politiskās speeliites tur labējās, kreisās partijas. .ok. tu paveero kā lellju teaatri un viss. Kur lai smeljas vispār ticiibu KAUT KAM, ,, da kaut kam ir jābūt? ! VaTikānam? ! Ehh. .. .. .
Ok. neteiksim, Ideāliem, bet pienjemot, ka cilvēks nav Tikai biorobots un kaut niecīgākās iespeejas viņam uz šīs planeetas tomēr IR kaut ko ietekmēt? !
Tad, kas būtu tas virziens?

miglainaa_plava (2015-10-08 00:37)      Fargo - no kurienes Tev šitāda totāli bezcerīga depresīva attieksme? Bībelē taču nekas tāds nav rakstīts! Tur ir rakstīts par 100 zelta gadiem vai kaut kas tamlīdzīgs.
Kur Tu to šitās domas rauj?

fargo (2015-10-08 01:55)      miglainaa_plava (2015-10-08 00:37) viedoklis

tas, ko saku es, ir gan rakstīts. bet par 100 zelta gadiem, tas gan nav rakstīts.
ja gribi, tad privāti varu pastāstīt.

pizastornis (2015-10-12 20:47)      Atbilde slēpjas tevī.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu