Tas ir tikai sākums. Vai esi gatavs pieņem svešo, citādo....?

Paziņas ( divas jaukas trīsdesmitgadnieces) vakar bija kādā populārā Vecrīgas krodziņā, kuru juridisku apsvērumu dēļ, nenosaukšu..... un pārsteigtas konstatēja, ka tā publika pārsvarā kļuvusi tumšādaina. Tikko meitenes devās deju laukumā, tā ap viņām jau ieinteresēti grozijās kādi 6 tumšas ādas krāsas vīrieši....... Lielā tautu staigāšana ir nonākusi līdz mums,, neatkarīgi no tā - patķ tas vai nē.......Vai esi gatavs/a pieņemt nenovēršamās pārmaiņas, kas jau skārušas citas Eiropas valstis?

psychobitch  4 4 varu iedomāties, kā jūs dejojāt...:D
tie pa visam savādāk izprot jūsu tūgaliņ tāgaliņ dejas soļus, tas viņiem ir kā porno ar saukli paņem mani tur!

meizu    1 konkurence, ka tieši baltais var konkuret ar melnaidaino?
Kam eksotiku kam nè. Divas dažàdas lietas.

JurisK  1 3 Lai tās meitenes virs 30 nesatraucās - tā tie pusmellie dara - pašapmierinās. Protams, neatteiksies arī no seksa, bariņā apmierinot pāris neuzmanīgas tautumeitas. Viņu zemēs pusplikas daiļavas sastopamas, par samēra lielu naudu apmeklējot publiskos namus. Tā teikt - viss ir mūsu - īsteno lātaviešu rokās. Domājiet ar galvu, cieniet savas paražas, nepakļaujieties tautas nozombētajai daļai, lai paši nekļūtu par zombijiem - tad pat 10000 austrumzemju ´´grūtdieņi´´ neko nemainīs. Tas, protams, mazticams - zombēšana ne pa jokam!

marselis    2 vesturiski tas jau aprakstits,ari tas kas notiek un "gatavibas manifests"
Francija-,bijuso koloniju iezemn. invazija ,francu bezspeciga izveidojusos apstaklu kontroles meginajumi (sk.polit.notikumi ped.100g.)
Amerika-,cukurniedru plant.,krasaino rajoni,repullikas,sadzive,redzejums(krasaino cina par lidztiesibu un demokratiju) utt.
(sk.polit.notikumi ped.100g.)
Invazija!
Kult.soc.sab.,sadzives pretstatu sadurmes,idejiskie nemieri,pretrunas...pretrunas...pretrunas!
gataviba!
ta ir izvele,kuru puse nostaties
labuma mekletaji-,pludis labuma virziena
vajie-,tur kur mazak pretestibas
stiprie-,nelieksies un saglabas sevi!

selnija_    1 Nē, es neesmu gatava un nebūšu nekad. Bet nekā, būs jāsamierinās, man jau neviens nejautās, ko es par to domāju.

marselis    4 nesaubigi-,sakuma perioda no imigrantiem seit pieturesies 5-7%
ar laiku% attiecibas pieaugs-,tuvaka 5g. laika no 15-25%
migrantu skaits tikai pieaugs-,Afrikas kontinents liels,vajag tikai iemit tacinu un radit radniecisko tiltu-,Afrika-Latvija
nesaubigi-,kada/kadas berniem dzims melni berni (mazberni),prieksnieks darba bus melnadains,medicina ,transporta,tirdznieciba utt.
nesaubigi uz ielas veidosies gruppejumi-,baltie-melnie,nesaubigi sominas un makus uz ielas raus ara melnas rokas(tada kult.vest.tradicija),nesaubigi ,ka pieaugs interese uz narkotikam,ierociem,varmacibu(kult.vest.trad.)
nesaubigi,ka apdullinoso vielu tirznieciba iesaistisies melnie(tas tiem patik,repot vieglak)......
nesaubigi,ka mainisies produktu apgade(jo esanas kultura cita),sadzives veids un savstarpeja komunikacija
mainisies etikas,morale,kulturas jautajumi,Kult.ministr jaunas prioritates!
nesaubigi,ja kads viniem aizradis-,tad tas bus demokratisks jautajums ar rasu konfliktsituaciju!
(tiesvediba -rasisms)

neko    5 Patiesību skot man nav skaidrs no kuries vispār tāds abstraktas idejas par "integrāciju" kā kaut ko reālu. Neskatos ne uz kādiem migrācijas procesiem jebkura tauta veido savas kopienas/diasporas un nebūt nesteidzas kaut kur integrēties veidojot multikopienu sabiedrību. Nav cilvēka dabā ielaist savā privātajā vidē visu un visus. Jebkuram cilvēkam vienmēr ir bijuši "savējie" un pārējie ar kuriem tiek ieturēta distance. Savukārt identitāti un piederību pazaudējušie parasti veido "sabiedrības padibenes".

Esari      ...man biku satrauc doma, ka tik nu musu "gudrās" galvas nesarauj gurķus, ar to dižo palidzibu begļiem, tobiš-- ka nenogruž tos morišus tā patālāk no acim, a bet sasniedzamā attālumā, lai butu Europai ko atrādit....a bet tā ,lai aciis nekrit....un un ka neizveidojas tāda, kāda jau zināma djerevņa, un zituācija, ka dakteram vai ar tanku pie pacienta jābrauc...

fargo    1 "Bet tas nemaina realitāti un to, kas būs...."

saproti, tā ir tāda pat situācija, kā kāds cilvēks guļ ar adatu vēnā, pa kuru lēnām pil inde, bet cilvēks tik kunks "nāve klāt, neko nevar darīt, neko...".
lai arī viņam sauc - attopies! izrauj adatu no vēnas! beidz kunkstēt, ka klāt ir gals un esi nolemts, bet izrauj nolapīto adatu no rokas. bet atbildei tikai ir "nē, nē... ko nu tur vairs"

bet galvenais, ko saprast ir tas, ka visa situācija ir radīta. kas ir radījis "arābu pavasarus" tuvajos austrumos? misters huseins baraks obama un viņa eiropas draugi, kas tagad situācijas "risina".
kas radīja haosu lībijā, tunisijā, ēgiptē, sīrijā? tas ir politikas sekas. "davai demokratizēsim arābu valstis, a? ot būs labi! lai mubaraka vietā ēģiptē nāk islāma brālība, ot būs laime tad, ko?" davai! sacīts darīts
finālā, ēgiptē dumpis, brālība nonāk pie varas un paši ēģiptes arābi šokā. armija attopas, ka kaut kas ir jādara un brālības "demokrātisko" varu likvidē un brālības vadību pakar.
ko misters huseins obama? "kā tā var, demokrātija, mēs pieprasām demokrātiju un civilizētu izturēšanos pret demokrātiski ievēlētiem islāmistiem!"
redzi, nesanāca ēģiptē. tur tomēr bija armija, citadi mums būtu nevis 20 milj sīrija liesmās, bet 100 miljonu ēģiptes "bēgļu krīze".
kāpēc rietumu politiķu darbības tieši rezultējas tuvo austurmu krīzēs, kāpēc viņu darbības rezultāts ir nemieros liesmojošas levante un magribs? kāpēc viņi stimulē spēkus, kuri gāž arābu valdības, kuru vietā nāk islāmisti? nū... jā, tas ir labs jautājums. gribot vai ne, bet viņi kurina globālu karu.
"pēc viņu augļiem jums būs tos pazīt"

OvO  1   Amīšiem kautkur ir jābāž tie, kas traucē viņiem gar naftas urbumiem sūknēties. Ja paskatās cik daudz elektromobīļu parādās ielās, tad var noprast, ka naftas nav nemaz tik daudz atlikušas. Kuģiem vajadzīgs dīzelis, lidmašīnām benzīns. Lielie sāk savilkt jostas izmantojot visu iespējamo, lai krājumi tik ātri nebeigtos un varētu pārslēgties uz citiem enrģijas veidiem bez zaudējumiem. A meitenēm labāk mācīties angļu valodu un sākt pieņemt iebraucējus. Viņi nemācīsies latviešu valodu un ja jau šitāds bums ir visā eiropā, tad arī eiropa pieņems kādu valodas likumu no kura mūsu politiķi nespēs atteikties, ne tā kā tas bija ar krievu valodu,uz pamata, lai šamējie spēj ātrāk integrēties. Mūsu valstī jaunatne jau tagad daļēji runā angliski bez īpašām problēmām, jo tehnoloģiju iespējas ir neierobežotas un ikdienā neaizstājamas. Un vispār, kam pis oho lietotāju viedoklis. :D

limonija      Tas patiešām ir tikai procesa sākums...Un no mūsu činkstēšanas nebūs atkarīgs pilnīgi nekas. Ja nevaram saņemties un savus blēžus, korumpantus, "šoferdēlus" (augstajos amatos) nolikt tiem atbilstošās vietās, tad nevajag izgāzt žults pārprodukciju uz cilvēkiem ar citādu ādas krāsu...Ko tad dos? Labāk uzmanīt mūsu dārgos likumdevējus, lai bēgļu sakarībā kārtējo reizi kādās auzās neiebrauc vai neapzog valsti pēc pilnas programmas(bēgļiem plānotās atbalsta summas var nenonākt tur, kur tām jānonāk)...
P.S. Wolanda idejai par konkurenci piekrītu;)

Torpedo  1   A vispār man pofigs. Ja galīgi sitīs nost, ja vārdos nepiekritīšu kļūt par musulmani, tad piekritīšu mīļā miera labad un pamērkaķēšo pakaļ. Tieši tas pats bija ar kristietību, kad te ienāca. Nedod dies, ja kādam tik aizdomas radās, ka netici kristiešu dievam - pa fikso uz sārtu prom un dzīvu sadedzināja!

taizelis22      Privatizēt vai nav ko par blēžpapīriem,tad nu bezgodmanes izgudro 16miljonu bēgļu plānu!Limonij,nebaidies,100% izzags visu tonaudu! Pats vien mēr gatavs,stobri iztīrīti,lai tik rādās mūsusādžā!

Torpedo      Piekrītu taizelis22 - a nu ka, godman, atdod naudu!!

Polus      Te neliels informatīvais materiāls, lai vieglāk atrast kopīgu valodu ar daļu tumšādaino:
http://www.pietiek.com/raksti/ista_patiesiba_par_musulmanu_kulturu_jeb_tas,_ko_mediji_nevelas_public
et_par_islama_vesturi

planerdelta    1 Tieshaam ko var cepties. Pret kraasainajiem man vispar nav iebildumu. Baalie un ljumiigie, nepatik.

Geisha      Papūlieties atcerēties, ka mēs (mūsu valsts) 90. gados paņēma no Pasaules bankas kredītu (ja nemaldos G-24) un mums diez vai kādreiz uzradīsies tāda nauda, lai to sasodīto kredītu atdotu. Mēs esam parādnieki. Tātad - muti ciet. Pasaules varenie kā gribēs tā arī mūs izmantos. Bez tam no malas (tautas) kādu Ziedīti vai Maigoni valdībā nelaidīs. Tur ir sava mafija. Visas sitās kasīšanās ir teātris. Dažādu partiju pārstāvji sēž viena džakuzi vannā un viens otram muguriņu berzē.

boony    4 Nekas vēsturē nav jauns. Tautu staigāšana ir bijuši gadu tūkstošiem un tā turpināsies vēl gadu tūkstošiem. Arī Latvijā ir pusmiljons sveštautiešu, kas krietni pārveidojušas šis zemes pamattautu, šo zemi un šīs zemes būtību. Tagad nāks citas. Līdz šim no jauniem migrantiem mūs pasargāja mūsu nosacītā nabadzība, taču Latvija paliek turīgāka un līdz ar to arī iekārojamāka. Un tikai no mums, no mūsu stājas, mūsu mugurkaula ir atkarīgs pastāvēsim mēs kā tauta vai nē.

annija005      Ja vecāki nav iemācījuši elementāras lietas tad arī tā būs ka krustosies ar ko pagadās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu