Francijas terora akts !

Kādu laiku atpakaļ rakstīju ka nepatīk musulmaņu emigranti . Tad to izdzēsa operators . Ko tagad sakāt par tiem "labajiem" emigrantiem ?

Mava_feikais_profils (2015-11-15 09:33)  3 4 Dēļ tādām planierdeltām un izLOZēm mēs arī esam tur, kur esam - t.b. - pakaļā :)
Pašu bāleliņi ar ASV onkuļu palīdzību te visu izzaguši, ceturtā daļa cilvēku jau aizbēguši, ekonomika sagrauta, valstij nav naudas pensijām, VIDs trako, lai no tirgustantiņām pēdējos santīmus nokāstu, bet viņi piesprauž sarkanbaltsarkanu lentīti un ar putām uz lūpām kliedz, ka valstī viss kārtībā, bet lielākās briesmas mums draud no kremļa. Par cik argumentu nav, tad lietā iet personiski apvainojumi :)
Kad saprotu, ka aiz katra tāda virtuālā tēla sēž reāls cilvēks, tad es vairs nebrīnos par vēlēšanu rezultātiem, tad man ir skaidrs kāpēc izsvilptā Āboltiņa ūjina par šiem reņģēdājiem.
Turpiniet, turpiniet tādā garā ! :)

kontrol_skupsts (2015-11-15 13:23)    2 Un kur mes esam ar tadiem ka tu?
Un kapec tu neko nepiemini par krievu onkuliniem kuri izzog Rigu? Un par tiem onkuliniem kuri slepkavoja Kongo,Afganistana,Ukraina,Gruzija un paslaik Sirija???
Un ko tu pats konkreti dari lai Latvija uzplauktu?
Bezdesana neta neskaitas!!!

Samila (2015-11-15 13:25)  1 1 Reti, kurš interesējas par ko vairāk kā tikai to, kas notiek vietējā sūnu ciemā, reti kurš lasa grāmatas un prot vairāk par divām svešvalodām, tā lai būtu vispār iespēja, par kaut ko saprātīgi spriest. Turklāt postpadomju spriedelējumi lien ārā no maisa kā īleni. Piemēram, mans lejupējais radinieks savu domāšanu strukturē vispār pavisam savādāk un tajā redzu nākotni. Paaudzēm ir jānomainās.

Šodien ar suni staigājot tieši nodomāju, ka Latvijai jau nevajag teroristus, latvieši tāpat pašiznīcinās. Ja salīdzinām Zolitūdes Maksimā (2013) bojāgājušo skaitu 54 pret ~ 2 milj. un Parīzes terora aktā (2015) bojāgājušo 129 un cietušo ~ 300 pret 66 milj., tad attiecība ir skaidra.

zebra27 (2015-11-15 14:38)      AMaverickiņ, cik un kā tevim iet ar nodokliem un bērnu uzturēšanu? Atražo taus gudrums sabiedrību vai tikai patērē? Uzliec kanu ķepiņu uz noskūtās krūtežas un atbildi sev. Mums jau tāpat skaidrīte....

zebra27 (2015-11-15 14:46)    1 Sabiedrības ekonomiskā noslāņošanās un vidusšķiras neesamība iznes nederīgu inteliģenci, jo tai nav spēka, nav vidusslāņa, kas to balsta, baro un patērē. Kā izstīdzējis asns viņa cenšas, bet nevar.....jo vidusslāņa spēks aizgājis šaurā, bet glumā biezumā, bez līdzekļiem atstājot plašas palienes un papuves, kuras nekad neapstrādās, jo traktors ir tikai viens. Tas pats kādam plātīzeram, kas neko nejēdz no traktoru iespējām, izmanto to tikai savas taciņas rušināšanai. Bet varens, jo sarausis visu pajoliņu mazos krējuma skalojamos trauciņus.
Sabiedrība var pastāvēt tikai kopā, jo tādas ekselences kā ārstu un skolotāju uzturēšana ir visa ciema gods.
Ja nojūk bildē proporcija, viņa nav baudāma, lai cik interesants sižets ari nebūtu. Zelta griezums ir pamatā visām dabas arhitektūras formām- gliemezim un saulespuķei, niedrei un sniegpārslai....PROPORCIJAS nosaka arī sabiedrības veselību.

LaskovijMerzavec (2015-11-15 15:03)  2   Vai tad cilvēciņš vainīgs, ja sēž savās mājās uz poda un viņam ar raķeti.... sorry sajaucām koordinātes.

Krievi, amerikāņi, nato un citi lidinās lidmašīnas un tik spiež podziņas, pēc tam lepni ziņo, cik sabombardējusi. Pretiniekiem nav lidmašīnu , bet ir staigājošas bumbas, pēc tam lepni paziņo, cik tad paķēruši līdzi.

Dots pret dotu.

fargo (2015-11-15 15:19)    3 LaskovijMerzavec (2015-11-15 15:03) viedoklis

tas būtu pamatots viedoklis gadījumā, ja problēmas būtu tikai ar rietumiem. bet islāmistiem traucē visi - ķīnieši, indieši, japāņi, āfrikāņi.
kāpēc tā? tapēc, ka uzdevums ir vispasaules kalifāts. un ar islāmistiem nonāk konfliktā pilnīgi jebkura sabiedrība, kas nevelas iekļauties kalifātā. šajos gadījumos tiek pasludināts džihāds.
kas, filipīnieši bumboja islāmistus, ka tiem bija jasāk pilsoņu karš?
kas ar birmas budistiem? tur arī tagad notiek pilsoņu karš un islāma terorisms ir ikdiena. vnk mēs par to nedzirdam.
te nekāda miermīlīga līdzpastavēšana nav iespējama.
tu un mavs un citi jauc sekas ar iemeslu un iemesls ir islāms un nevis visa pārējā pasaule.
tās pašas dienas vakarā, londonas pievārtē bedfordā(bēdīgi slavēnajā kādreizēja anglijas pilsētā) islāmistu sanāksmē tika aicināts pastiprnat džihadu, ikvienam musulmanim stāties cīņā par... ISIS.

neko (2015-11-15 16:59)  1 1 fargo: nu vieni sludina vispasaules kalifātu, otri vispasaules demokrātiju kurā tu drīksti ticēt kam vien vēlies... tikai demokrātijai neticēt nedrīksti:) Abi uzskata, ka viņu viedoklis ir vienīgais un pareizais.

"iemesls ir islāms un nevis visa pārējā pasaule."
galīgi nevaru piekrist: nebūtu islams atrastu citu formālo vienojošo ideoloģiju, islams ir tikai līdzeklis. Notikumu shēma tik pat veca kā pasaule.
Viss galā reducējas uz "mēs dzīvojam pareizi, pārējie nepareizi". Un abas puses tam tic. Un abas lien ar "savu dziesmu grāmatu svešā baznīcā" pareizi dzīvot mācīt.

Samila (2015-11-15 18:01)  1 1 Lasīju vienu grāmatu, kurā situācija pirmatnējās sabiedrībās (civilizācijās), kad vēl nebija visu bēdu cēlonis - islāms, tika raksturota kā "visu karš pret visiem" ;) diez kā ir tagad?

Savukārt Taliona princips - aci pret aci, zobu pret zobu jeb *dots pret dotu* (c) LaskovijMerzavec
Vai vēl labāk - katram pēc nopelniem *Jedem das Seine* (c) Aristotelis

Nu cik es saprotu te tikai fargo ir pareizs viedoklis, visi pārējie, kas nepiekrīt, ir idioti. Nu labi, varbūt ne idioti, bet vienkārši stulbeņi.

jozolsen (2015-11-15 18:18)      UN RISINĀJUMS???Izlikties, norobežoties, pieciest,karot,iznīcināt..???
Ar šās idealoģijas terorisma novirzieniem-radikāļiem,var tik galā tikai paši musulmaņi..
Ļenina mācības ceļā..´Nestrīdies ar ideju,iznīcini idejas nesēju..´´ ´Un tajā vidē, to var tikai tajā vidē dzīvojošie..

neko (2015-11-15 18:20)  1   Alvis25: nu paanalizējot reliģiju vēsturi, islamas šobrīd atrodas tanī pat attīstības punktā kur kristietība kursta karu laikā. Jebkura reliģija, kas izturējusi laika pārbaudi sava 1000- 1500 gadu "vecuma periodā" izpaužas izteikti agresīvi. tad ir hinduisma, tāda ir budisma, tāda ir kristietības vēsture. Tāda ir dabīgā lietu kartība nekad nav bijis savādāk un nav pamat domāt, ka tad būs savādāk.

Bet nu stāsts ne par to. Tāpat kā krusta karu laikā ideoloģija tas ir viena medaļas puse bet finasilā ir otra.

Tu saki "neejam citā mājā un pieprasām lai mums maksā"; tu personīgi var būt ar ne, bet ko dara LV armija Tuvajos Austrumos, ja ne maina "demokrātijas ideju pret naftu"?:) Un ja atsakās mainīt tad uzspridzina. Un "piedāvājum no kuriem neatsakās" viņiem ir izteikuši visi; gan Eiropa to ir darījusi gadsimtiem ilgi, 20 gs savu gabalu no pīrāga sagribēja ar Krievija un ASV. Un aizgāju un paņēma.

Nemēģinu nevienu attaisnot, bet ir cēloņsakarības kuras vienkārši nostrādā gribam to mēs vai nē. Un diemžēl tas vis ir tikai sākums. tas viss tā vienkārši un ātri nenorims tikai tāpēc vien kāds grib dzīvot mierīgi vai "mūsdienu pasaulē tā nedrīkst darīt".

LaskovijMerzavec (2015-11-15 18:21)  1   Vienīgā reliģija, kas atzīst citas - hindu. Pārējās ir neiecietīgas pret citām. Kristiešiem traucēja visi,jo neticīgie. Kristietis varēja ar neticīgiem darīt jebko, jo tas bija neticīgs.
Komunismam arī visi, kas nezvērēja Marksam un Engelsam, bija ienaidnieki. Islams ne ar ko neatšķiras no pārējiem, ne labāks, ne sliktāks.
Ar ko šobrīd Eiropa atšķirās no kādreizējās Eiropas? Dieva vārda vietā ir Demokrātija. Pārējais ir pa lielam tas pats. Konfrontācija un kari nav pazuduši.
Arī Krievija nav ne pa matu labāka. tikai citi vārdi tiek lietoti.

fargo (2015-11-15 20:03)  1   "Nu cik es saprotu te tikai fargo ir pareizs viedoklis, visi pārējie, kas nepiekrīt, ir idioti. Nu labi, varbūt ne idioti, bet vienkārši stulbeņi."

emm... nevar būt daudz pareizu viedokļu. simts pareizu viedokļu. vai četri pareizi viedokļi un trīs nepareizi. pati doma ir absurda, ja ne tiešām muļķīga, jo viedokļa būtība ir tā, ka tie ir kāda indivīda uzskatu, pieredzes daļa.
vajadzētu iemācīties atškirt viedokli no faktiem.
piemēram, ka teroristi bija musulmaņi, iekļuva eiropā kā bēgļi, reģistrējoties grieķijā un ar sīrijas pasēm azotēs. tie ir fakti.
bet oho vīriesu un sieviešu apspriede par teroraktu iemesliem un sekām, eiropas(mūsu) nākotni, tie ir viedokļi.
un cilvēki savus viedokļus aizstāv. tu arī. kāpēc tu man pārmet to, ko pati dari? kā tur ar tām skabargām un citu koksni redzokļos?

Chris1986 (2015-11-15 20:13)      reliģijas jau savā būtībā visas ir agresīvas, jo jācīnās par klientu, tāpēc konkurentus necieš. Domāju, ka kristietība Eiropā vēsturiski pavisam nesen ir atteikusies no neticīgo (viņu izpratnē) un citādi ticīgo fiziskas iznīcināšnas. Līdz kādam 1800. gadam apzīmējums ķeceris automātiski nozīmēja mokošu nāvi šim cilvēkam

Laskovij (2015-11-15 20:40)  1   Jā, fakts ir viens - šobrīd identificēts ir viens cilvēks, pārējie nav zināmi. Versijas daudz - arī ka no Čečenijas...

Bet atgriežoties pie apgalvojuma, ka ļaunuma sakne ir islāms, tad jāsāk ar to, ka terorisms nav islāma izdomājums un islamticīgie nav nebūt vienīgie, kas lieto tādas metodes.

Gada laikā pasaulē notiek apmēram 800 terora aktu. Laika posmā no 1968. līdz 1980. gadam fiksēti 6700 terora akti, pie tam vairāk nekā puse no tiem veikti Rietumeiropā (c) wiki Un tas ir pirms islāma pašnāvniekiem. Musulmaņu teroristu pašnāvnieku kustības sākums ir datējams ar 1994. gada rudeni, kad Damaskā par 70 kaujinieku grupas “Islam Jihad” izveidošanu paziņoja Fathi Škaki

Spānijā ir baski, īrijā IRA. Un vēl un vēl var atrast, valstīs un vietās, tālu no islāma.


P.S. "Un ja arī Pa īstam ir žēl tie austrumu cilvēciņi kas ir iznīcināti un kur ģimenēs ir bojā gājušie . Bet kāpēc tad man ir jācieš..." - kas tad viņus nogalināja? Tavas valsts karavīri. Tad arī saproti, ka aci-pret aci...

Samila (2015-11-15 20:40)  1   Acīmredzot šobrīd tas ir vienkāršākais veids kā nekontrolēti iekļūt Eiropā. Fakts ir tas, ka viņi iekļuva kā bēgļi, nevis tas, ka viņi bija bēgļi.

Bet ja kāds grib domāt, ka bēgļi ir lielākais mūsu sabiedrības bieds un problēma, tad ņemot vērā Satversmes 99. pantu, tā var turpināt darīt. Tā ir vienkāršāk.

fargo_pa (2015-11-15 21:01)  3   ja tā lēš, tad kā visasiņainākā reliģija sevi ir pierādījis ateisms. nieka 70-80 gados, vienā gadsimtā, upuru ziņā pārspļaujot visu cilvēces vēsturi kopā ņemot. atpaliek čingizhans. jebkas cits tur tuvumā klāt nestāv.

un par teroraktiem laskovijam piekrītu, eiropā tos sāka marksisti, aiz kuriem "stāvēja" miermīlīgā psrs. pat pāvestu mēgināja novākt. un tā bija īsta terora epidēmija rietumvācijā un itālijā. mazāk grieķijā un citur. cilveki vnk ir aizmirsuši sarkanās brigādes un rot front.

un jā, nekontrolētā migrācija šobrīd ir visvisvissvarīgākais šajā pasaules daļā. pilnīgi nekas nav tik svarīgs kā tā. tas, kas notiek tagad tādā ātrumā, atstās iespaidu uz gadsimtu vismaz. un atstās tikai negatīvu iespaidu, jo būs par iemeslu neskaitāmiem nākotnes konfliktiem, kuri kļūs par pastāvīgām, nepārejošām galvassāpēm eiropas tautām. un tas ir labais scenārijs. jo sliktais scenārijs ir tāds, ka vadzis lūzīs un cilvēki sāks vnk iznīcināt musulmaņus eiropā. un vot tad, tad maz neliksies kad notiks pilsoņu kari, kuru aizmentņus ir iespējams neredzēt tikai fanātiski žmiedzot ciet acis.
un tas, kas notiek tagad, liksies kā saulaina vasaras svētdiena ar nelielu lietu.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu