D. Rietuma- pamatiedzīvotāju ķēniņiene:)

Vandoties draugos.lv nevienu vien reizi esmu uzdūrusies video, kur D. Rietuma dēvē sevi par ķēniņieni un izvirza visdažādākās prasības par pamatiedzīvotāju tiesībām modernajai varai, atsaucoties uz reiz bija....
Var saprast, ka ar to viņa nodarbojas daudzu gadu garumā un viņai ir pat sava atbalsta grupa. Jūsu viedoklis, cik tālu tā var iet?

Briiva  1 1 Vai pašai nav jāsmejas par jautåjumu?

av2    1 reiz paluureeju kautkaadu vinnas kasiissanos ar policiju. Garlaiciigi. Un tuuliit arii aizmirssu. Bet nu, atgaadinaajaat man te to vissu.
Hmm, gan jau kautkaads....grauds vinnai arii ir taisniiba. Bet, nu nav iedvesmas reaali iedzillinaaties nevienam tak visos siikumos. Jo, kaa te iepriekss viena simpaatiska sieviete teica, man ir SAVA dziivee, kuraa pietiek...ko risinaat.

ramazoti  1 3 :D- Es arī esmu gandrīz ķēniņš un prezidents- savos pussimts kvadrātmetros, kurus tikai apsaimniekotājs drīkst apsaimniekot bez manas piekrišanas- neskatoties uz manu atteikšanos no viņu pakalpojumiem.., bet izejot ārā uz ceļa atrodas par mani vēl varenāki mento-ķēniņi, kuru pusē ir gan administratīvās komisijas, gan viņu konti, kur skaitīt naudu, ja alus pudele izkrīt no rokām, sasitas un vairs nav tik hermētiski noslēgta un aizkorķēta, kā no veikala.. Tā jau ir, ka mums, latvju tūdaliņiem, tagad ar 360eur/mēnesī ienākumiem ir tiesības pirkt hektāru zemes Vācijā par miljonu, bet vāciešiem ar miljons euro/mēn. ir tiesības pirkt mūsu tēvzemi par 360eur/ha..:( Man arī nav saprotams, kāpēc latvju nodokļu maksātājiem vajadzētu uzturēt armiju, kura aizsargā pārdotu tēvzemi..:(

Drole  1   >> neko 20:58

cik noprotams, biedrene kjeeninjiene pagaidaam ir sarkanaas armijas jefreitora chinaa...

https://youtu.be/X5u2Lo4RuKw?t=613

VecmeitaARrunci    3 Taa taada plika publiska kakaasana.Lai sii keeniniene ar savu grupu okupee kaadu pamestu Latgales ciemu un tur dziivo,liidziigi kaa amiisi ASV.nekaadas elektriibas,ne neta,ne mobilaa,ne auto.Tad varees saukties kaa vien grib.

Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu