Vardarbība ģimenē - iesakiet, ko darīt.

Pirms vairākiem mēnešiem, ievācās jauni kaimiņi. Vismaz divās nedēļās reizi. Dzirdu, ka vīrietis sit sievieti. Ģimenē ir sākumskolas vecuma bērns. Man nav patīkami, tajā visā noklausīties. Ir iespējams sociālajiem dienestiem ziņot anonīmi?

Luusila    2 Bērnībā virs mūsu dzīvokļa riktīgs tesiņš. Sievišķis brēc: "Pomogiķe, pomogiķe!" Tēvs uzsperas augšā, nikni klauvē pie durvīm. Tās atver kaimiņiene ar kaklā uzmauktu ģitāru,galva rēgojas ārā no sasistā instrumenta, viena stīga aizkabinājusies aiz auss:"U nas vsjo v porjadke, mi tut pošuķiļi." Sencis nobrīdināja, lai šuķī klusāk.
Tagad šuķītājs sen jau nodzēries zem zemes, bet vecene staigā ar trīcošām rokām un galvu, ne visai adekvāti reaģējot uz apkārtējo pasauli. Šutka...:(

Ralo8    2 Palasot..komentārus..Liekās ,ka vieni Papuasi,savākušies..Par to ,ka bērns tur nevienam nekādas daļas..Tādā sabiedrībā mēs dzīvojam,atrunas,izlikšanās,neviens nesniedz otram palīdzības roku..Tikai izvairās.Dzīvniekus vairāk žēlojam,kā cilvēkus..

Labrador    1 Teemas autore,samierinies ar realitaati!Tu dziivo Krievijaa ushakovkaa,nevis civilizeetaa Austrijaa.Ja viirs sit sievu,taatad miil!Ja nesit,taatad lohs,kuru driizumaa sieva pametiis! Ja Tu zinjosi anoniimi,tik un taa kaiminji uzzinaas un Tevi apvainos stuchiishanaa un kaitees dziivot.Un kaa sievietei Tev jaapielaagojas un jaaciena taadi viirieshi,kuri savas dabiskaas vajadziibas nokaarto kaapnjutelpaa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu