Dzīvība un sabiedrība! Tiesības uz dzīvību!

Vai tās iet roku rokā savā attīstības ceļā uz gaišo nākotni? Bet var būt dzīvības vērtības apzināšana ir kā traucēklis, kas bremzē straujo un aizraujošo civilizācijas attīstību? Un, kā liecība tam, ka sabiedrība ir intelektuāli pieaugusi, ir tas, ka tā aiz vien liberālāk uztver šo dzīvības vērtības jautājumu- tiesības uz dzīvību?

Mendra (2017-01-13 00:22)    1 Atvainojos par skarbumu! Nav nekādu atmaksu, katrā ziņā ne tādu kā cilvēki vēlētos un nepārprotami saprastu. Arī par dzīvību spriest pēc reliğijas dogmām ir nepilnīgi, vadoties pēc tā ko jau spēj gēnu inženierija (ar dzīvniekiem). Tas liekas ārprātīgi un amorāli, bet tā jau ir realitāte, kas dzīvību nostāda kā nenozīmīgu blakus produktu gaļas blāķiem. Ko mēs varam izdarīt šiem zīmīgajiem zinātnes sasniegumiem, kuri tāpat nav ne atpakaļ atsaucami, ne apstādināmi?!?
(Personīgi esmu kategoriski pret abortiem, pēdējais laiks kad izlemt ir - ar kādu kontracepcijas metodi, vai radīt un uzņemties atbildību par bērnu, abiem iesaistītajiem!)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu