9 maijs.

Neteikšu neko ne sliktu,ne labu.Atstāšu to jūsu ziņā.Tad nu par un pret!Kāpēc būtu vai nebūtu jāsvin!?

Pillerina  2 3 Elementāri. Austrumslāvu videi 9.maijs ir tas pats, kas mums 11.novembris. Un kādas problēmas? Lai svin. Es arī skolas korī kādreiz dziedāju: Etot denj pobedi...". Paši ar mediju, politiķu, disidentu palīdzību šo visu paceļam kā baisu problēmu un maisām gaisu, un pārspīlējam, un pieliekam, tāpēc arī tiek uzturētas tādas riebīgas nianses, lai varētu sanaidot, tiešām sanaidot cilvēkus, bet tā uzturēt savu nozīmību un popularitāti
Tā ir vēsture un esam kā valsts un nācija, un senči, un paši tur iesaistīti, lai arī kādās dirs... mūsu šābrīža valdības pārstāvji līstu un censtos pierādīt pretējo.

neratni_stasti  2 5 Man pretjautājums: Eiropā piemin 8. maiju kā nacisma sagrāves dienu. Kāpēc mēs joprojām orientējamies uz 9. maiju, nevis 8. maiju, lai gan esam Eiropas Savienībā? Arī, Tu, autor, sliecies atkal pie 9. maija.

kuks10  1 8 kur ir tā pabeda,dzīvo vaļinkos līdz šai dienai ..vācu karavīrs izbraukā pasauli un bauda saldas vecumdienas..te maskavas troļļi var glorificēt-oi,oi ,kas būtu,ja būtu..vācieši vairākas reizes mēģināja atentātu pret fīreru ..bet slāviem ir stingra suņu hierarhijas principi vēl no mongoļu laikiem..pieminēt var kritušos,bet taisa orģijas tikai bijušie štabistu un nkvd slepkavas +noliktavas tušonku zagļi..

vilks28    11 Nekas mums šinī datumā nav svinams. Punkts un āmen!

vilks28  2 10 Un sāksim ar to, krievi vieni paši tur neko neuzvarēja.

derevnja10  4 3 Viņiem vajag lai mēs cepamies, un mēs to darām. Tad kas ir gudrāks?

rockers  1 6 Nebūtu jāsvin,..tikai pieminēt kritušos.Komunisti jau līdz 1940. visus liekos nomocīja...tas pats fašisms zem sarkanā karoga. Abi vienādi,...tikai šodien tam jau ir vairāk politiska nozīme...propoganda Baltijas reģionā.Amerikāņi un angļi gan nebazūnē šo murgu pa visu pasauli.

ekleera  2 1 Nesaprotu,kapec vispār, tādi jautājumi rodas?

AivarsN  1   Kam labāk patīk sociālisms,tam svētki,bet tā kā esam pārbēguši pretējā pusē,tad nekas cits neatliek,kā šajā dienā sērot.

Varbut_Ieva  1 3 Vieni Latvijas okupantu pēcteči svin uzvaru pār otriem okupantiem. Smieklīgi un nožēlojami, ka tāds kauna stabs Rīgā vēl atrodas. Atbrīvotāji atradušies! Atbrīvoji atbrīvo un paši aiziet nevis paliek iepriekšējo okupantu vietā.

Ivars_on    1 Tajā laikā nedzīvoju, tāpēc atturēšos no savas neobjektīvās atbildes.
Tikai ko gan teica vecāmāte - ´´Ja ir bijis pat latviešu ģimenē cilvēks, kurš gājis un kritis kādā no armijām (vienalga vācu vai krievu) to cilvēku var klusi un zolīdi pieminēt, jo neba viņš vienalga zem kuras varas gājis ar prieku sev darīt galu.Un ar to neplātās, kā daži labi´´
2018-09-23

allldis    1 Būtībā nožēlojama, pat smieklīga tēma - kāds 9.maiss, kāda "uzvaras" svinēšana, kuru pat šo primātu elks- žīdu un osetīnu bastards staļins neatzina?! Ja tik šī psrs okupantu un to prettiesisko pēcteču publiskā žūpošana nebūtu tik pretīga un Latvijas tautai reiz tik daudz un smagus upurus nesoša!Ko tik zemisku un pretīgu atbalstīt var tikai paši amorālie okupanti un to pakalpiņu ķeskas-kangari, jo godīgi un taisnigi ļaudis kapos piemin savus kritušos un apzinoties savu senču noziegumus Baltijā nekauņu orģijas nerīko! 2020-03-23 02:25

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu