"Sveiki, te Mārtiņš Bondars!" jeb par ko balsot vēlēšanās?

Būtu jau labi, ja kāds tagad pateikto to pareizo sarakstu par ko balsot. Ir daži normāli kandidāti, bet saraksti nevieš uzticību. Un šitās frīkainās reklāmas kampaņas... Zvana tlefons, paceļu un jauka vīrieša balss man saka: "Sveiki, te Mārtiņs Bondars..." kamēr saprotu kas, kāpēc un ko vajadzētu atbildēt, viņš mani kā tāda hipno seansā zombē iet uz vēlēšanām un balsot par viņu. Un tā vairākas reizes dienā! Bondars tagad ir manā galvā!
Un protams, Svetka-kaņdidat!
Oij, gandrīz aizmirsu Ķekavas vienīgo kandidātu no partijas "Iedzīvotāji" - smagā metāla mūziķi gariem matiem.
Un multenīte, kurā visi mudināti gāzt Ušakovu. Tur laikam visas partijas ir sametušās. :DDD
Kas ir KPV un JKP?
Viss jau jauki, interesanti, jokaini, BET par ko lai balso?

estepat (2017-05-31 20:04)  2 5 :)- krievu-rlu virs-skaņas partijas nano-ūdeņu iepircējus- 20-40%-tīgos ausaiņ-amerikus vēlēšanās neuzvarēt, jo rižaņu-latvāņu bondar-brokas fanu balsis saskaldīsies, un tā nil-zirga gāzēju skaits būs mazāks, kā vienotās krievijas latviešu okupācijas atlieku kopskaits:(diemžēl)

aroganis (2017-06-01 15:20)  1   Geiš, kas Tev pret Baibiņu? Nu un tad ka tīko pēc amata? Nav nekā labāka par meiteni no mazpilsētas ar visiem kompleksiem:)

Geisha (2017-06-01 15:49)      Klačas dzirdēju par to Baibiņu - skaidra ūdentiņa maisītāju.

aroganis (2017-06-01 16:27)  1 1 Klačas dzirdēt un izplatīt........mjā. Man vnk fascinē meitenes no laukiem un mazpilsētas, kuras devušās iekarot lielpilsētu.....................Tur tik daudz visādu kompleksu un blusu lien ārā

runcizs (2017-06-01 20:45)    2 Man patiesi gribētos lai Rīgas namu pārvaldnieku likvidē un visu apsaimniekošanu atdod privātajiem. Apnicis bērt naudu caurā maisā...
Sallij, varu sagatavot Tavai mājai apsaimniekošanas piedāvājumu, līgumu, ar kuru katru mēnesi atskaitos par katru iztērēto rubli, visus dokumentus dzīvokļu īpašnieku aptaujas veikšanai. Tev un Taviem kaimiņiem, ja gribat mainīt apsaimniekotāju, vajadzēs tikai uz anketas uzvilkt krustu un parakstīties. Vai dabūsi 51% balsu? Ļoti daudzu māju iedzīvotājiem šī procedūra izrādās pārāk sarežģīta (vai ļoooti patīk RNP) :)

Pillerina (2017-06-03 11:36)  1 1 Par KPV - Kaimiņa partiju.

Pārējie lai iet cirst - vaino tikai krievus un lauciniekus pie valsts nelaimēm. Bet to, ka pašiem d... pilna cērmēm, to neredz un nejūt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu