Tramps nelaimes veestnesis?

Ienaaca ar troksni...pacilaaja netiiro veju,,..haotiskas izdariibas, kuraam neseko nekaadi taalaaki pasaakumi. Savaa veidaa hulgaans uz politisk skatuves. Shobriid gramstaas gar Ziemeljkoreju.....! Interesanti, kaapeec shaads teels piemekleets?
Tipa, dabuujaat, ko gribeejaat...?!

988      andrisz - saki, balsot par "pareizam partijam", kadu nav un nevar but pec definicijas. Un pats tulit sev atbildi. Un saksi Tu tadu partiju - domaju, mes abi saprotam, par kadu ir runa, ar kadu toposo manifestu - veidot, atri vien sajutisi, ka valdosie politiskie speki nemaz nav sajusma par Taviem centieniem un dara visu, lai apslapetu kustibu iedigli. Tapec es, ne bez zinamas sarkasma piedevas, ari piemineju "pagridi". Idejiskais lideris busi TU, papira darbu veiks sekretariats, tacu kadam bus jauznemas ari melnais darbs, "jacel kajas" masas, par ko, pirmkart, jagada Tev.
Pienemu, ka beigu gala jau lietas, attistiba ievirzisies tada postkapitalisma gultne, kadu iezime 21:56 un nekada kolapsa nebus. Tacu tas nenotiks tik strauji, ka Tev, man, varbut vel kadam labpatiktos.
Nepin ieksa to grieki, lai tik godigi sez un diedele eiro. Komunismu ar nevajadzetu pieminet, kaut nenoliedzami - mineta postkapitalistiska navigacija ir/bus tiesi dotaja virziena :)

Gvena - vini tak te vairuma vispar neiebrauc tema, doma, ka "patiris" tikai vinu piegruzoto pagalmu. Turklat, daudzi liek +/- nikam, ne saturam. Esmu ieverojis, par loti lidziga satura komentu man -5, bet turpat blakus kadam citam nikam, kas mazak "troksno", +5. Ipasi, ja paskatas attiecibu topikus. :)

mojito  1   Donijs protams ir ar putniem, bet konkreeti Ziemeljkorejas jautaajumaa es vinju atbalstu - lai pameeraas ar kraaniem ar pelmeni. Un Amerikai kraans ir daudz lielaaks un iespaidiigaaks. Vieniigais resnais ziemeljkorejietis to ljoti labi zin, vieniigais, ka ja ikas ies valjaa - Seulai ir beigas, jo pelmenim pietiek konvencionaalo rakjeshu, lai visu tur pulverizeetu.
Kaads teels piemekleets? Veel viens sazveerstiibu teoriju piekriteejs ? :D

bumpastiks  1 1 Te tak nebija tēma par krieviem,bet kādam atkal krievi vainīgi.Tāpēc jau dzīvojam pakaļā ka īstos vaininiekus neredzam un tiem tas ir izdevīgi,ka aitu bars domā ka tie citi vilki ir vainīgi.
Ja par tēmu,nu ir lecīgs tas Kimčimins,bet vai tad āmiķi ir labāki?Un ar KO tad tie būtu labāki par krieviem?Ja Kimčimins valda tikai pār savu ZK,tad nu āmiķi grib valdīt pār visu pasauli,ja tik dotu tiem vaļu.Ta kā lai nu kā,bet tieši tādi krievi ar visu Putinu nedaudz atvēsina viņu bezgalīgās ambīcijas.

kuks10  1 1 ha,ha varžu dīķi troksnis par to, kas notiek lielajā ezerā?! pa lielam mūs drāž Zviedru bankas , kuriem aizmugurē sēž īstie saimnieki amerikā .. pusgadā peļņu guva ap 165.milj..zb,maksāju pāķos komunālos,tur pat piķis aiziet uz pindosu valsti..)))manis pēc abi divi varētu nosprāgt..gan viens urods,gan otrs pindo..kurš grupējums, sagrāva mūsu valsts banku sektoru, kad viss ūdens iet svešām ūdensdzirnavām..?!

fargo    4 tas, ko andrisz proponē, nozīmē vēlreiz atņemt cilvēkiem brīvības un padarīt tos par dzimtcilvēkiem. ir vēlme izveidot sistēmu, kurā cilvēks būtu padarīts atkal 100% atkarīgs no kaklakunga. šoreiz nevis no aristokrāta, bet globālām korporācijām un megabiznesiem, bez izvēles tiesībām ekonomiski un bez jebkādām politiskajām tiesībām.
kādā brīdī ar naudu nepietiek, vajag arī varu. un kādā brīdī ir vēlme pēc absolūtas varas.

ekonomiskā brīvība ir devusi iespēju izrauties no nabadzības un partīkas trūkuma vēl nebijušam daudzumam cilvēku. pārdomām, katru gadu 100 tūkstoši cilvēku vairāk tiek pie pastāvīgas elektrības nodrošinājuma. 500 tūkstoši cilvēku indijā pāriet no pilnīgas nabadzības līmeņa uz vidējo iztikas līmeni. katru gadu. izrāviens ir bijis iespējams tikai pateicoties ekonomiskai sistēmai, kas dod cilvēkam ekonomisko brīvību pašam uzlabot savus dzīves apstākļus. ķinas piemērs uzlabojot savu pilsoņu dzīvi vispār ir pieredzēts tikai vienreiz - eiropā un asv. un 19. gs beigās krievija bija tāda ekonomiskā pacēluma atrumā, ka ja tas nebūtu apturēts ar komunistisko katastrofu, pasaules lielākā lielvara būtu krievija, nevis asv.

bet krievija piedzīvoja to nelaimi, kuru andrisz un citi traļļi grib tagad rietumu pasaulei. eksperimentu, kurš ir ticis atkārtots atkal un atkal un vienmēr viens un tas pats finālā - sociālā katastrofa. nav neviena piemēra sociālismam, kurš nebūtu beidzies fatāli lielai daļai cilvēku, kuriem bija tā "laime" piedzīvot kārtējo kolektivizācijas eksperimentu.

slieks      Ir taču zināms, ka kāds ar mums spēlē videospēles. Nu viņam tā sagribējās izklaidēties un viss.:)

neko      [andriz, 998 ]: nu jūs galvenais neaizmirstat, kā savulaik nacionālsociālisti šāvēju komandas SS stilā ar noorganizēt, citādi pārāk daudzi nav gatavi šo progresīvo sociālismu pieņemt.

988      neko - man gan to nevajag piesut un, domaju, andriz ar ne

Rondijs      Vispār man prieks lasīt šo te, uzreiz redzams ka vairums šeit dziļāk skatās kā tikai virspusē. Tas jau liecina par zināmu pieredzi un sapratni par to, kas vispār notiek apkārt. Vismaz 20-30 gadnieku vidū tas ir nenormāls retums, ka kāds redzētu tālāk par iesaiņojuma papīrīti.

neko      988: es neko nepiesienu, es tikai norādu uz nepieciešamajiem līdzekļiem tādu mērķu ka sociālisms sasniegšanai:) Jo ir gana daudzi, kas labprātīgi neļausies.

988      neko - faktiski jau es saku to pasu...bet, ka busi ieverojis, daudz labpratak komenteju attiecibas - ko dara daudzi - vai sex - ko nedara neviens - kaut ari politiskajam norisem sekoju loti verigi...jautajums - vai LTV vakar radija kadrus no Charlottetown balto nacistu marsa, skandejot "Jews will not replace us"?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu