Uzticēšanās un interese par konkrētu žurnālistu darbu

Vēl pirms kaut kādiem neseniem gadiem Domburs bija LTV zvaigne, kura skatījās, pieminēja, tāpat Streips un Tompsons bija žurnālisti ar vārdu un kaut kādu reputāciju. Rodas iespaids, ka spožās žurnālistu zvaigznes sāk rietēt. Jautājums: vai ir žurnālisti, kuru raidījumus skatāties regulāri, kuru viedoklim uzticaties, kuru viedoklī ieklausāties, kad formulējat savējo?

kuks10 (2017-10-20 14:35)  1 2 Ha,var jau dillēties,bet manā skatījumā žurnālisti bija 90.g.,bet pašlaik daudzi kalpo naudas maisiem+nezin vēsturi,īpaši jaunie žurnaļugas..ko viņiem māca LU,nezinu..,,Bez tabu" riktīgs sviests,zb,meklē taisnību kaut kādās huiņās,kur kāds nopirdies..)))24kanāls kaut kādi mietpilsoņi stāsta savus redzējumus,tipa parādīt sevi atnākuši,cik mēs labi un pūkaini esam..vēlēšanās tuvojās,daudz vēl pozitīvos tēlus redzēsim..)))

SaintSin (2017-10-20 14:35)    2 Mikronam
Tas nebija domāts kā uzbrauciens, protams, katram sava pieredze. Bet ir profesionāli žurnālisti, kas pilda konkrētus pasūtījumus, melnu padarot par baltu, kam sirdsapziņa ir monificēta.
Par ārstiem, nu ir profesionāli, bet tas, ka jādod "ķepā", lai ārstētu, veiktu operāciju vai pēc tās pamodinātu, tas ir DRAUSMĪGI.
Bet ja ārsts vai jebkurš cits izdara ko labi, daudzi cilvēki cenšas pateikties kā nu var. Un neuzskatu, ka tas būtu kas nosodāms. Patiesa pateicība par godīgu, labi paveiktu darbu nedrīkst būt sodāma.

mikrons (2017-10-20 18:13)      SaintSin, es to nemaz tā neuztvēru. Patiesībā, tā ir mana vaina, ka stāstot par saviem negatīvajiem vērtējumiem papildināju temata, piepinot klāt ārstus.

Vaukskis (2017-10-22 09:09)      Jaa, es regulaari skatos un mani interesee zurnaalistes Ievas Brantes vadiitie raidiijumi- agraak, kad bija jaunaaka un nepieredzeejusaaka, vairaak nekaa tagad. Es vinjas viedoklii ieklausos, bet liidz galam neuzticos, jo tekstu aciimredzot lasa prieksjaa no "sjpikermasjiinas" kaa pienaakas taadaa zanraa, nevis improvizee, un retu reizi tomer gadaas kljuudiities; kad atrefereeju kaadam (-ai), tad vados peec atminjas par sizjetu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu