Obama-par un pret.

Rietumvalstīs pieņemās spēkā nostaļģija pēc šī...nezinu, kā pareizi raksturot un kurā sugā ieklasificēt.
BET VAI TAD NAV TĀ, KA TIEŠI VIŅA PREZIDENTŪRAS LAIKĀ SĀKĀS MILJONU BĒGĻU PLŪDI UZ EIROPU, BET TRAMPS MĒĢINA PIEŠŅORĒT PANDORAS LĀDI CIET-vismaz dienvidu robežu piekārto (tas gan saistīts vairāk ar vēlmi ierobežot narkotiku plūsmu)
Ukraina taču tika drāzta no krievijas puses tieši obamas laikā, un pēdējam iebildumu nebija

fargo (2017-12-31 12:54)    5 un par "o vs t".
vienā jautājumā. isis.
nav. viss. izbeidzās. pusgada laikā "eifratas mēris" vairs neeksistē kā jebkādi vērā ņemams spēks. kas bija vajadzīgs? griba. galvu griezēju nospiedošā daļa ir kļuvusi par vārnu barību. lai arī eiropā un kanādā, diemžēl, joprojām pie varas ir globālistu(anti-tautu) vadītāji, kuriem nav vēlmes sodīt musulmaņu migrantus un savējos, kuri bija braukuši karot isis pusē, tā vietā viņi saņem pabalstus, dzīvokļus un... psiholoģisko palīdzību.

paldies Dievam, centrāleiropā - polijā, čehijā, ungārijā, horvatijā, slovākijā pie varas ir cilvēki, kuri tāpat kā tramps liek savu tautu intereses pirmajā vietā.

saitē "James Mattis, Greatest General of our age. Last time we saw the like was in WWII."
https://www.youtube.com/watch?v=GR8TcsXcrMc

neko (2017-12-31 12:55)    4 Kaads sakars pabalstu sanjeemeejiem ar sociaalismu?
----
Nu kā - sociālisms praksē - atņemt tiem kam ir un adot tiem kam nav.

"Cilveeku paliek par daudz, lai sarazhotu nepiecieshamo"
Tad kāpēc EU katru gadu tērē miljardus lauksaimniecības subsīdījām kuras maksā par neapstrādātu zemi, lai tikai zemnieki neko neaudzētu jo ir pārprodukcija? Un pat tiem kas ražo/audzē jāskatās lai nesaražo vairāk kā kvotās atļauts, jo citādi soda naudas izputinās. EU lauksaimniecība šobrīd ražo labi ja 1/2 no tā ko varētu, jo ražošana tiek mākslīgi ierobežota. ASV līdzīga aina.

JurisK (2017-12-31 13:22)  3 1 neko - kur tu taadas muljkjiibas dzirdeeji par sociaalismu? Ideaalajaa sociaalismaa katrs sanjem tik, cik var sanjemt par savu darbu. Nevienam neko par velti nedod. Tieshi taa - cilveeki paliek bez darba, jo jau ta razho preces par daudz. Tad nu valsts no saviem liidzekljiem, kurus ieguust no nodokljiem, maksaa pabalstus liekajiem, lai tie nedumpotos un neprasiitu eest. Taa tas ir Amerikaa, driiz buus arii Eiropaa, faktiski jau ir, tikai ne tik plashi.

fargo (2017-12-31 13:35)    3 "Ideaalajaa sociaalismaa katrs sanjem tik, cik var sanjemt par savu darbu. Nevienam neko par velti nedod."
tu kaut ko kārtīgi, jo kārtīgi jauc. tu raksturo brīvā tirgus ekonomikas pamatus, bet sauc to par... ideālo sociālismu?? :)

starp citu, viela pārdomām par "taisnīgo sadali". asv 95% nodokļu maksā 5% iedzīvotāju. tēmā minetā "nabadzīgākā puse" nodokļus praktiski nemaksā vispār. atšķirībā no latvijas.

LaskovijMerzavec (2017-12-31 17:27)  2   Un kas būtu tagad ar Vāciju, ja Bismarks to nebūtu apvienojis? Kinu, Franciju, Italiju, Liebritaniju, Krieviju, ASV ...utt. Visas šīs valstis savā laikā ar dazādām metodēm tika apvienotas vienā.

Tagad uztaisīs arī EU - vienotu valsti, tas nebus atri, bet būs. Visos laikos ir bijuši ari apvienošanās pretinieki - aizbildinoties ar savas viensētas, ciema, muiżas, grafistes, tautas “interesēm”

kuks10 (2017-12-31 18:52)  1 3 Pa lielam katrs prezidents kalpo savi korporācijai,vai savai partijai..Asv gribam vai negribam,bet nosaka toni pasaulē,bet mazajiem d.laižiem latviešiem nav brīvi cilvēki,visi saistīti ar bankām un partijām,jo redzam ,ka vieni vai otri ir ..idari,kas reāli nekalpo Latvijas valsts interesēs,to parāda emigrācijas statistika ..vēl banku asinssūcēji,nerunājot par ātrajiem kredītiem...Kenedijs bija vienīgais cilvēks,tāpēc viņu ātri nogalināja...

MrJones (2018-01-01 01:05)  1 1 Tieshi taa...Kenedijs bija peedeejais reaalais ASV prezidents, kurshs redzeeja kaadu ljaunumu izraisa slepenaas organizaacijas, to ietekme uz politiku....taatad, gribeeja risinaat probleemu pashaa saknee, kas ari deva attieciigo rezultaatu....
Manupraat, viens no noziimiigaakajiem globaalaas politikas pagrieziena punktiem....otrs, 9/11...,kad mazais Bushs oficiaali nodeklareeja NWO...,tika veiksmiigi paardota shii mistiskaa terorisma ideja ar gandriiz neierobezhotaam iespeejaam, pacelt valstinjas vienu peec otras tuveejos austrumos, saakot jau ar Iraakas invaaziju...veiksmiigi...uz neesoshiem pieraadiijumiem par massu ierochiem!! Labi aizgaaja....taalaak jau praktiski, vispaar var iztikt bez pieraadiijumiem,,..pietiek ar kaut kaadu C.I.A. radiitu, pashu apmaaciitu un finanseetu ISIS, lai destabilizeetu situaaciju, attieciigi izveeleetajaa valstii un taalaak paarnjemtu kontroli!
Pagaidaam ir taa pati Busha eera...vienalga, kurshs no klauniem kaapj uz skatuves,..tie ir tikai piiaaristi...Tramps vieniigi ir koloriitaaks, speeja radiit sho iluuziju, kaa "neatkariigu", paarmainju nesoshu figuuru,,..agresiivu savu priekshgaajeeju kritiku...,aatri vien nonaakot pretrunaas,,..taadaas, kaa Klintonu lieta....,kur palika visa asaa kritika tikko peec veeleeshanaam?? Noplaka, kaa nebijusi..."Vinji ir labi cilveeki.." Trampa vaardi!! Skaidrs, shovs, kuraa jau viss ieprieksh bija saskanjots,,...reaali ir pro Izraeelistiski noskanjots showmens uz globaali politiskaas skatuves,,..ar tendenci neatbildeet par saviem izteicieniem, biezhi pretruniigiem,..taa pasha ienjemtaa virziena turpinaataajs ar visaadiem Mad Dogiem sev apkaart...

"Actually it´s quite fun to fight them, you know. It´s a hell of a hoot," General Mattis said, prompting laughter from some military members in the California audience. "It´s fun to shoot some people. I´ll be right up there with you. I like brawling."

Vieniigais, Trampa vadii

MrJones (2018-01-01 01:07)  1   Vieniigais, Trampa vadiishanas laikaa, notikumi, iespeejams var kljuut tik pat saasinaati, kaa vinja manieres....
"Bumba ar laika degli"

fargo (2018-01-01 13:13)      varbūt vajadzēja citēt visu, mr.jones? tu kaut kam nepiekrīti no mattis teiktā? ja jā, tad kam?

"Actually it´s quite fun to fight them, you know. It´s a hell of a hoot," Mattis said, prompting laughter from some military members in the audience. "It´s fun to shoot some people. I´ll be right up there with you. I like brawling.

"You go into Afghanistan, you got guys who slap women around for five years because they didn´t wear a veil," Mattis said. "You know, guys like that ain´t got no manhood left anyway. So it´s a hell of a lot of fun to shoot them."

Mattis´ press office has not yet responded to a request to answer questions about his comments."

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu