Zagļu valsts

Šovakar TV Panorāmas sižetā par korupciju Rumānijā intervētais rumānis teica apm. šādi: "A ko tad jūs gribat - mēs tak esam Zagļu valsts" Vai latvietis tāpatās varētu teikt par savu valsti? Ja vēl atceramies, ka V.Krištopāns savā laikā teicis, ka esam Muļķu zeme, kam lielais vairums, liekas, ka piekrita

kurmis  1   Bet, piedodiet: Kas ir Krištopāns lai viņu uzklausītu? Zaglis, bij.čekists, tukšs muldoņa...Tad jau tik pat labi var uzklausīt A.Hitleru..pat vēl labāk....Tas vismaz nebija zaglis.
Bet, vai nav tā-ka katrs otrā pats saklausa to, kas pašam vistuvāk? Ja pats zaglis-tad arī tādam visi citi zagļi.

Arno1970      Torpēdo! Jums maza pieredze-Jūs vēl nemaz nezināt, kā ir kad zog. Lai vai kā: Pareizi būs teikt: Kāds vēlētājs-tāda valsts!

InJanis    1 Sallija !!!

Tiesi vakar gaju gar tiem Goda vartiem Lenineklja vieta.....ij brinijos par tiem 270 000 iegulditajiem....
Taks studenti,piesaistot kadu LED firmu,kas veletos spodrinar sev spalvas ar reklamu......
To visu par nepilniem pardesmit cipariem uztaisitu -(((

Atminja sitads makslas precedents....runajosie akmeni par pus miljonu (toreiz vel vecie labie lattini )
Taks taga metajas puteklos kada noliktava, vajag...es savaac.

A kas mums bagatiem......mes taks tik cmuki dziedam,dancojam....
Mulkju zeme vis pa vecam....

P.s. katru dienu apm 40 cilveku mus pamet uz neatgriesanos.....ljieliski.

Raivis_1977      Jā nu ko gan var gribēt tādā pārnabadzības valstī kā Latvijā, jo kuru katru brīdi katram no mums tēriņos var striķi trūkt. Un ko tad tādā izteiksmē var gribēt no nabadzīgiem cilvēkiem kā tikai mēs viens uz otru ar pirkstu rādām, un kašķējamies savā starpā.
Jā gan, kašķēšanās - tā latviešos ir dziļi iekšā un tas ir kā paradoks.
Vajag lietas virzīt uz priekšu, risināt un pamatīgi visu darīt pēc kārtas likumu ietvaros, tādos, ka lai neviens, ne otrs nevarētu ne maisīt, un nedz arī bez maz vai kašķēties, un tādā kārtā bremzēt un izsist visu no sliedēm. - Bett vai tādu likumu maz ir?? Nav.
Un tādā kārtā es varu vien pateikt nožēlojamu katastrofālu stāvokli visā valstī.
Bet ja tā padomā, tad viss tomēr ir iespējams, tikai sākot no paša mazumiņa, tā lai sakārtotu infrostruktūru no visām stratēģiskām pusēm piesaistot dažādus meneģmentus, un kaut kā maz ieinteresētu viņus šāda darba nosacījumu pildīšanā.
Patiesību sakot patiesība ir diezgan bružaina! - Jo aizvien Latvijā jau ilgstoši ilgu laiku imports pārsniedz eksportu. Tādā izteiksm, ka mēs Latvijā ļoti maz pat ko ražojam. Un ja arī ko ražojam, tad uz pirkstiem var saskaitīt to ko ražojam. Nu izeju šajā gadījumā nav, salīdzinoši ar to ko Padomju laikā Latvijā ražojām. Bet ir viens bet, ka krievija tolaik mums palīdzēja ieskaitot RAF, VEF rūpnīcai un tā tālāk. Pat krāsu fabrikas rūpniecība ir vēl aizvien no krievījas ķīmiskiem izejmateriāliem atkarīga, jo pie mums šajā kontekstā daudzkur ir aizvien padomju laika iekārtas šajā ziņā ...
Bet, tostarp, igaunijai somija palīdz, ko sauc kā trešās valsts iesaisti, vai piesaisti ekanomiskajā attīstībā. Jo tikai intensīvi sadarbojoties ar kaut ko var produktīvi strauji var virzīties uz augšu.
Tāpat lietuvai polija it kā palīdz. Bet mums bija iespēja sadarboties ar zviedriju, bet tur šajā sakarā šis tas pašķindēja. - Kā izrādās, ka tādus nabagus kā mūs neviens negrib. Jo tur arī vajag kaut kādu investīcijas piesaisti šajā jo
2018-03-25

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu