ABLV

Kāpēc tagad neviens nebrūk virsū Fuktukam, bet tik ļoti sparīgi grib nomest Rimševiču? KNAB Rimševiču esot pratinājis par kādu senu notikumu, tātad ne jau par ABLV. Vai tie ABLV ir Saskaņas sponsori, bet ZZS jau it kā brāļojas ar saskaņu, piemēram, Jūrmalas domē. To KNAB vadītāju taču ZZS ielika savējo. Vai ZZs tagad grib Saskaņai iegriezt? Un Reizniece Ozola šorīt ļoti atgādināja Slakteri sakot, ka nekas traks neesot noticis, taču Rimševicam vajadzētu atkāpties. Kuram tas ir izdevīgi?

neko (2018-02-19 19:19)  1 2 "Tik tagad tas ir daudz lielākā mērogā nācis atklātībā (ne jau tautai), bet aiz mūsu valsts robežām."
ASV Valsts Kasei in FinCEN jau galīgi neinteresē kaut kādas mahinācijas ar vietējo onkuļu sīknaudu dažu miljonu apmērā. Politika parastā. Tiek piegriezts skābeklis bankām, kas neievēro ASV notiktās sankcijas un ierobežojumus. ABLV gadījumā runa pirmkārt jau par Krieviju.

kvarts (2018-02-19 19:45)  1 6 Visu šo interesantāku padara ziņa, ka valsts policija reģionos grasās izveidot vienības nemieru apkarošanai.... nesaprotu kam tiek gatavota augsne un kādi notikumi tiek gaidīti, bet izskatās ka sūdi būs.

derevnja10 (2018-02-19 20:19)  1 5 kvarts, kā Tu nesaproti. Vēlēšanas tuvojās. Brauks uz laukiem aģitēt, bail ka ar dakšām nesadur par iepriekšējiem nopelniem tautas iznīcināšanā. Vot i bruņojās.....:D:D:D

KasEs (2018-02-21 07:02)    2 Domāju, ka sākas pārmaiņu laiks. Ilgi, Latvija, bija kā smakojošs dīķis ar stāvošu, gļotainu ūdeni, no kura skanēja dažu apvēlušos apmierināto kurkstēšana par jauko veiksmes dīķi.
Kas nespēja kārpīties, tas rāvās laukā un bēga.
Kādam, kas ne no šejienes, ir nepieciešamas izmaiņas. Ne mūsu labā, bet, var būt, ka mums būs labāk???

piparbecinja (2018-02-22 22:36)      Tik tiešām, FKTK nav jāizrunā kā fuktuk. Tikpat labi var būt fiktik, foktok, faktak utt.

Torpedo (2018-02-22 22:47)      es pirmo reizi tagad ziņās vispār uzzināju par tādas bankas esamību. bet šī izrādās ir 3. lielākā banka Latvijā! Njā ..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu