Kurā partijā lai iestājas?

Esmu sapratusi, ka bez partijas aizmugures man neko daudz šajā dzīvē nesasniegt. Tāpēc priekšvēlēšanu gaisotnē vēlos piebiedroties kādai partijai. Tikai nevaru vēl izlemt kurai. No vienas puses visdrošāk būtu pievienoties Saskaņai, jo viņi noteikti tiks ievēlēti, starp deputaltiem jau man uzreiz netikt, bet ja labi izkalpišos, tad kādā Rīgas domes finansētā aģentūrā jau man siltu vietiņu ar laiku atradīs. Varbūt es pat pateicoties savai izglītībai varētu pie Jakrina RD satiksmes departamentā iekļūt. No otras puses, varbūt nekalpot tomēr krieviem un pievienoties ZZS, kuriem sola labus rezultātus? Varbūt man arī Lembergs stipendiju piešķirs par centieniem. Bet varbūt labāk pie Kaimiņa? Kaimiņš man noteikti pieškirs vēl vienu kameru ar kuru skraidīt un visu filmēt, jo viņš jau viens visur nevar paspēt izskraidīt, arī noformēs kā deputāta palīdzi, varbūt tad es varēspu deklarēties Liepājā un dabūt transporta kompensāciju kā Kļaviņš no ZZS 800 eur apmērā?

LaskovijMerzavec (2018-03-01 12:33)    9 Nevar uzreiz pateikt, ka gribi, lai foršs virietis ar ziediem atbrauc ciemos...

Taisa te tejāteri.... partijā stasies, aukstā ālinģī lekss.... aktrise

encoferrari555777 (2018-03-01 12:51)  1 2 parastti jau blondines vispirs runa.....un tad doma ko pateikusas..........

valmierietis333 (2018-03-01 13:33)  1 2 Ja viņiem vajadzēs kalponi ,viņi noteikti paņems kādu jaunāku un kas nerunā pretī !

Ja man būtu partija , es šādu kandidāti aizsūtītu kaut kur pēc iespējas tālāk no Latvijas , lai brauc uz Eiropu un tur teātri taisa!

evalds (2018-03-01 13:43)  2 2 Esi labi pētījusi partiju perspektīves un ieraudzījusi "iespējamos labumus", bet kā Latvijas patriotei iesaku iestāties J.Bordāna partijā "Jaunā konservatīvā partija", kuru neesi arī izpētījusi.

AivarsN (2018-03-01 14:08)    4 Solvita. Mafiju grupējumi piesardzības nolūkos,kuru katru savā klubiņā neuzņem. Jaunajam dalībniekam ir jāiztur nopietna lojalitātes pārbaude. Vai nu kādu jānovāc,vai jābūt sasmērētam kādā kopējā netīrajā lietā. Tiesa gan,ierindas biedriem pieejama tikai mazsvarīga informācija,kā jau jebkurā piramīdā.

neko (2018-03-01 15:21)      Man domāt partija ar "miljonu biedru" vienkārši noslīktu iekšējos konfliktos un nespētu izdarīt vispār neko.
Dzīves realitāte ir tāda ka nav jau tādas "visas tautas vajadzības", ir ļoti daudz un dažādu grupu ļoti atšķirīgās vajadzības. Lielākā daļa tālāk par savām vajadzībā neredz un negrib redzēt.

kurmis (2018-03-01 16:24)  1 2 Biedrene Solvita: partijās jāstājās lai nodarbotos ar politiku-strādātu valsts un tautas labā...Ja Jums ir problēmas ar amatiem, tad tās vislabāk atrisināt caur gultu. Tam partijas nevajag.

kurmis (2018-03-01 16:26)    1 Cien. Solvita: partijās jāstājās lai nodarbotos ar politiku-strādātu valsts un tautas labā, ne savā labā. Ja Jums ir personiskas dabas problēmas ar karjeru, tad tās vislabāk atrisināt caur gultu.

Torpedo (2018-03-01 18:09)  1   Es domāju, ka pašu vārdu "partija" vajadzētu latviskot, lai arī vnk cilvēki, kādu kļūst arvien vairāk un vairāk, tiešām saprastu par ko ir runa. Mans priekšlikums ir latviskais "Sev un savai kabatai", kaut gan nē tas par garu, laikam, sanāk. Nu, tad varētu izmantot abreviatūru SSK. Teiksim ssk"Vienotība", ssk"Tēvzeme un Brīvība", ssk "ZZS" utt.

AivarsN (2018-03-01 18:22)  1   Lai gan partiju ir daudz un to lozungi ir atšķirīgi,taču mērķis tām visām ir viens. Pēc iespējas ērtāk iekārtoties uz tautas kakla,lai gūtu no tā maksimālu labumu. Tiek radīta ilūzija,ka tauta pati izvēlas sev valdību. Pie visām nebūšanām tāpēc var vainot tautu,ka ne īstos ievēlēja. Partijas,kuras varbūt arī gribētu pārstāvēt tautas intereses,tiek apsaukātas par sīkpartijām,netiek aicinātas uz pirmsvēlēšanu debatēm,lai tikai kāda nepārvarētu valdošo partiju ieviesto 5% drošības barjeru. Tautai pilnīgi noteikti nav vajadzīga šāda valdība,taču iespēja, izvirzīt pašai savus kandidātus, ir liegta. Tautai nebūt nav atšķirīgas vajadzības. Lielākā daļa grib strādāt savā izvēlētajā profesijā un saņemt par to atbilstošu atalgojumu. Mazākā daļa grib,lai pilnīgi likumīgi un bez jeb kādiem ierobežojumiem varētu iedzīvoties uz citu rēķina. Nesaskaņas starp partijām rodas tieši dēļ šo ierobežojumu lieluma,cik uzņēmēji drīkst paturēt sev,bet cik jāmaksā par jumtu valdībai. Strādniekam,kurš vienīgais rada materiālās vērtības,uz kurām balstīta valsts ekonomika,ir spiests uzturēt savu darba devēju,banku,valsts ierēdņus un vēl ārzemju žandarmus ar visu viņu bruņojumu,kuri apsargā,lai strādnieks nesadomātu protestēt pret šādu klaju netaisnību. Šāda piramīda ir okupantu izgudrojums. Vēl ne tik senā pagātnē cilvēki bija brīvi un līdzīga piramīda darbojās pretējā virzienā.

Tessa (2018-03-01 18:23)  1   kadreiz sensenos laikos teitan bija tada biedrene Sniegbaltiite. solvitasa shausmiigi man vinju atgadina.
ja latvieshu valoda tev nav akcenc, saskanja netiksi. a žel.

Labrador (2018-03-05 01:47)      Ar taadu domugaajienu JKP visdriizaak nepienjems. Bet , ja gribas labi dziivot , nav obligaati jaastaajas partijaa. Var patuseet ar Riigas centra chigaaniem , saakt tirgot narkotikas , uzsaakt diedeleeshanu un daloties ar ko vajag , zinaama labklaajiiba tiks sasniegta.

Labrador (2018-03-05 01:53)      Par partijas biedru rotaaciju.Kjekavaa uzvareeja JKP , bet tuuliit peec amatu sadales biedrene B no JKP izstaajaas , iestaajaas zzs , saaka vaajpraatiigi cuukoties , zagt , un uzsaaka zzs neveelamu personu izstumshanu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu