Trampa pretinieki

Nekad ASV vēsturē vēl nav bijusi tik jaudīga un visaptveroša pretprezidenta kampaņa ar tik nepieklājīgām metodēm, neķītrām anekdotēm, nebūtisku trūkumu skatīšanu milzu palielinājumā un citiem nebeidzamiem sitieniem zemjostas apvidū. Nekā no diplomātiskasstrīdus kultūras!
Ko jūs domājat, kas aiz tā stāv? Persona, vazaņķu grupa, politiska partija?

coldlands (2018-04-16 17:08)    2 Tad jau torpedi tā arī raksti, mol pofig kurš politiķis, visi klauni.

Torpedo (2018-04-16 17:55)      colland, tu ļoti precīzi uztvēri - tieši tā arī ir. Varētu teikt sakaļāk - zagļi, korumpanti, bet kas no tā mainīsies un priekš kam sevi lieki sagruzīt - labāk klauni

MrJones (2018-04-17 14:05)  1   Alionushka viedoklis
Tramps ir amerikāņu lumpeņu ievēlēts prezidents. Ar to arī viss izteikts.

Domaa pashiem amerikaanjiem vinjshs baigi patiik...? Vnk., izveele vai nu par pashu korumpeetaako politisko personu vai taadu kaa Tramps...
Labi. nenosodiisim citus ar ko mees pashi esam labaaki,,..taapat starp tiem pashiem amerikaanjiem ir domaajoshi cilveeki, kuriem noriebusies shii pastaavoshaa iekaarta,,.taa pat nav Amerika,,.korporaacijas,..amerikaanju vaardaa uzkundzeeshanaas citaam valstiim! Vinji vismaz domaa, ko ar to dariit..!
Man skiet, lielai daljai amerikaanju pat reaalaakas simpaatijas vareetu buut pret Putinu,,..vismaz kaut kaadu dalju patiesiibas saskata, atshkjiriibaa no savaam marioneteem..!
Tramps.......tas ir sava veida eksperiments...vai vins ir klauns? Jaa. Vai viss ko vins dara notiek haotiski? Nee. Piemeeram - cik taalu ir iespeejams mulkjot sabiedriibu un cik daudz sabiedriiba speejiiga pienjemt....vai tas, ka valsts prezidents seezh Twitterii un dragaa sviestu ir Ok., ..noliek savus oponentus priekshveeleeshanu kampanjas laikaa un mainaas par 180% peec ieveeleeshanas....patiesiibas ciiniitaajs?? Hmm...,protams, nee....uz to pat taa nevajadzeetu skatiities,....ja tu domaa, ka kaads no shiem politikjiem kaut ko mainiis uz labo pusi, tad tu esi vnk., shiis speeles daliibnieks un nekas vairaak. Veeleeshanas vispaar vajadzeeja boikoteet, tur nav ne mazaako shaubu, bet kas izdariits izdariits, atpakalj neatgrieziisi..! Viss shis teaatris, kas itkaa notiek, ja...tas ir mazliet citaa liimenii...un apaksaa tam visam ir... o k u l t i s m s ..,tieshi taa...un 9/11 bija preciizi izplaanots rituaals!
Kaapeec....,tas buutu jaazin, jaapieveersh uzmaniibas? Bez zinaashanas, KAS ir patiesais ienaidnieks, vinja taktikas iepaziishanas, tu vienmeer buusi peshka vinja speelee, plaana sastaavdalja...,vismaz..ja nevari neko dariit lietaam par labu, nu...nav nav tas suuds jaaatbalsta!!

https://www.youtube.com

MrJones (2018-04-17 14:06)  1   https://www.youtube.com/watch?v=ZAyeayfKnFE

estepat (2018-04-17 14:53)  1 2 Video 3m:50s Tramps saka, ka tā varēja sabrukt WTC tikai tad, ja tajos iekšā bija spridzekļi- https://www.youtube.com/watch?v=0STS7HBi5Cw , bet tagad viņš domā, ka spridzekļus par to jāspridzina Sīrijā. Ģeometriskās regresijas piemērs.

fargo (2018-04-17 15:52)    3 "Tramps ir amerikāņu lumpeņu ievēlēts prezidents. Ar to arī viss izteikts."

par trampu vēlēja lielākā daļa strādājošo, par klintoni balsoja gandrīz visi bezdarbnieki.
kuri no šīm divām grupām ir lumpeņi?

ja kas ir izteikts ar mineto teikumu, tad tā ir tava ignorance. labāk pārbaudi balsotāju sastāvu, pirms retranslēt muļķības.

KasEs (2018-04-18 06:50)      Ko solīja Tramps- stipru Ameriku, darbu un klasiskās vērtības.
Kas ir pret to- tie, kas iznīcina valstiskumu, uzspiež tautām neoliberālismu, paceļot indivīdu pār sabiedrību un tradīcijām.
Tie, kas redzami ir finansu spekulanti, tie, kas neko nerada, bet iedzīvojas izmantojot likumdošanas nepilnības, tie kurus neredzam ir tie, par kuriem var secināt, ka viņi alkst varas, jebkuriem līdzekļiem un, kuru patiesie mērķi nevienam nav zināmi, taču pirmie rezultāti jau ir redzami- dzimstības samazināšanās, tikumiskā pagrimšana, izglītības līmeņa pazemināšanās utt... un tjp...
Taču, pasaule nepadodas.:) Izņemot lielu daļu rietumu valstu, pārējie spītīgi spirinās pretī.:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu