Nūdisti

Patrāpījās lasamlaukā šis raksts par nūdistiem:
http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/786172-mammu_re_kur_plikins_virietis

Par? Pret? Kur likt? Kā būt? Un kā ar jums pašiem? Esat ? Neesat? Ko domājat?

Bazhix    4  foto Nav jau liekas starpības, pliks vai tās dažas aukliņas.. :D
Vienīgais atzīstamais peldkostīms ir šis ---->

Skarlete    3 Mani sīči tik daudz bērnībā pa pirtīm ir dzīvojušies, ka nekādiem brīnumiem gan nevajadzētu būt!

Uz Vecāķiem tikai pastaigas pēc aizbraucu...līdz šim pa pliko sauļojos tikai savā lauku sētā...nu patīk...

Jurijs55    4 - Mama, mama, tur plikais pakaļ plikai tantai skriet !
- Neskaties un aizmirsti viņus, deliņ, tie - traki cilvēki !
- Nu, tanta varbūt i traka, bet viņš nē, tas taču ir musu papa !

piladzoga  1 5 Man patīk nūdistu pludmale,jeb pareizāk būtu teikt..patīk sauļoties un peldēties pa pliko.Nūdistu pludmalei nebūtu ne vainas ,ja nebūtu daudz lūriķu,tos var atpazīt pēc baltajiem dibeniem.Nūdistu pludmalē ieklīst arī garā vājie cilvēki (rādītāji ,kratītāji vai kā tur viņus sauc :D),no tiem un viņiem līdzīgajiem ir jāuzmanās.Nūdistu pludmales parasti ir tālu un tur ieklīst arī cilvēki ar suņiem,tas arī nav īpaši patīkami.Nepatīk arī ,ka garām braucošie velosipēdisti uzkrītoši skatās un aizrāda ,ka pliks civēks sauļojas.Vairumam ir uzskats ,ka ja gribi sauļoties pliks,tad jāguļ nevis pludmalē ,bet kāpās.

LaskovijMerzavec  2 2 Manuprāt, nūdistu pludmales nav slēgtā zona tikai kaliliem. Tur var nākt un iet kas grib... kautvai paranžā...

edding  4 7 Es domāju, ka nūdistu pludmale domāta tikai pieaugušajiem. Man ir sava lauku saimniecība, 143 hektāri, varu atrast klusu vietiņu. Bet tie, kuri grib dabūt vienmērīgu melanomu, ir pulka pludmaļu.Tikai es baidītos, vai tik tam džekam, kurš tepat blakus izrāda savus labumus, pludmales somā nav ievietota kamera, kuras filmēto pēc kāda laika varēs apskatīt visa pasaule.

Jurijs55  1 1 Neteikšu par sievietēm, bet īsts nudists-virietis manuprāt var būt vienīgi 1. einuhs, 2. pilnīgi apmierinātais, dzīvošs pastavīgi ar sievieti vīrietis, 3. kristāla tīras morāles individs, ļoti ļoti reti satopams. Visi pārēji - teicot krieviski - "ot lukavogo" , ko mes neteiktu.

EzitisMiglaa    1 Stulbs raksts . Lai gan jāatzīst - vienreiz aizvedu tur savu paziņu , lai saprot ka tur nekà tāda nav un man tur patīk tas , ka miers un klusums . Taču tā bija tā reize - kas viņam atmiņa palikšot visu mūžu - piedzērusies jauna sieviete kas nezina kur atrodas kopā ar pastāvīgo nūdistu pludmales sauļotāju, kuri pa ceļam iepazinušies vilcienā . Nu kas tur gāja vaļā - visiem apkārt bija smiekli un šovs , kurš diez vai vēl būs līdzīgs .

garinsh207  3 2 Adekvatiem cilvekiem nav problemas ne nudistu pludmalē,ne citās pludmales
Ir pat pirmie randini sarunati nudistu pludmalē

Jurijs1962Augums163  1   22:21 Un neskatīsies vairak par pārīm sekundēm uz pievilcīgām sievietēm apkārt ? Diezvai. Viena lieta, sēžot, teiksim, vasaras kafeinīcā noverot garamejošas skaistas sievietes , cita lieta, kad viņas kailas pludmalē. Tad tas skatiens jau - "neadekvāta" uzvedība.

draboss    1 Ja ielien nūdistu pludmalē, tad rēķinies ka redzēsi kailus cilvēkus. Manuprāt pavisam vienkārši, nepatīk neej. Aktīvs apmeklētājs neesmu, bet šad tad aizbraucu, lai iedegums vienmērīgāks

solvitas  1 5 Es dažas reizes esmu bijusi Vecāķos, es jau tā tur nolienu tālu un kāpās tā lai mani neviens neredz, bet tur tacpu cpum un mudž pilni krūmi ar lūriķiem. Pēdējā reizē mierīgi guļu, sauļojos un dzirdu, ka krūmi brakšķ, no tiem izlien apģērbts čalis ar izbāztu krānu un sāk pašapmierināties. Tik pretīga sajūta, piesedzos ar dvieli, saku lai iet prom, bet tak nelīdz tas. Nav kur mierīgi pasauļoties pa pliko, jo pat nūdistu pludmalē, kāpu ieplakā atradīsies kāds aoģērbtais, kurš iztraucēs. Gribētos vienu apsargātu nūdistu pludmali varbūt pat pa dzimumiem dalītu vīrieši - pa labi, sievietes - pa kreisi un būtu beidzot miers.

madaa      mēs esam tik dažādi un dažādi ir mūsu ieradumi un patikšanas.. vienam, redz, patīk balti plankumi uz iesauļota ķermeņa, otram nē. man liekas, ka svarīgākais ir, lai visiem ir skaidri zināmas vietas un noteikumi - tur sauļojas un peldas kaili cilvēki, tur apģērbti. un tad ir dvēseles stāvoklim atbilstošas izvēles iespējas kurp doties. es, piemēram, nezinu kurā pludmalē pavisam droši nevienu morāli nenogalinātu ar savu kailumu..

VILFORS    1 Dievs ir radījis cilvēka ķermeni tādu, kās viņš ir. Tāpēc jau nav par to jāšausminās. Un ja nu reiz cilvēki savos aizspriedumos kailu ķermeni uzskata par nepieklājīgu un ir pieņemti attiecīgi likumi, tad lai tie nūdisti dzīvo savās pludmalēs. Galvenai lai praidu netaisa Rīgas centrā tāpat kā zilie un neuzbāž savas vērtības citiem.

slieks  1 5 Kā mana draudzene teica - ir jau OK, kamēr tu nesatiec priekšnieku vai kaimiņu. :)

Eiropa    1 Esmu bijusi nūdistos, nav nekāda vaina, skaisti iedeg ķermenis, bez baltajām joslām,
Klaipēdā un Ventiņos ir atsevišķa nūdistu zona, kur ir brīdinājuma zīme - peldkostīmos nedrīkst!
Tie trakie lūriķi jau pa Vecāķiem drasē no maniem bērnības laikiem, ar galvu neveseli, ko tur lai saka

EzitisMiglaa      Šodien nevienu lūriķi nemanīju , sanāca pat uz kruminiem aiziet un tālāk 😀 Bet jāsaka - ja kādreiz valdīja tur klusums , tad tagad pilns ar maziem razgaļiem , Kas neklausa savus vecākus vai vnk izlaisti bļaustās un skrien smiltis pa gaisu vien celdami .

av2  1 4 ar tiem nuudistiem ir taapat , kaa ar gejiem. Nu maniSpeec, dariet, kas jums patiik, bet kaapeec jaalien tur, kur juus neaicina, jaakaccaa kautkaadas pravas? Jaaokupee pludmales, jaiet paraadees....ibj, lieciet liidzcilveekus vienreiz mieraa.
Kaa jau teicu, man ir pilniigs p*j ko kaads daraa "sava seetaa", bet publiski, nu, nu...driiz pa pilseetas centru arii ieiest pliki, jo , redz, taa no dabas...smukaak utt??Aaksti.

borzomi    1 Es labāk neeju,citādi vīrieši aizmirsīs,kāpēc atnākuši.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu