Partiju reitingi

Pilnīgi bezcerība pārņem, kad uzzini, kā maijā partiju reitingos līdere ir Zzs ar 17% un saskaņā ar 16%. Kas tie cilvēki galīgi stulbi? Nu labi par saskaņu viss skaidrs, jo krieviem citu alternatīvu vnk nav. Bet Zzs? Vai tiešām neesat jau atēdušies visus šo čekistu piedāvātos murgus?

kuks10 (2018-06-06 13:27)    3 Vēlēšanās redzēsim,kas ir kas..apbrīnoju dažus lohus,kas dzīvo ārzemēs un balso par saskaņas partiju,tie kas strādā RD vēl saprotu merkantilismu+krievu vecenēm kurām uzsauc ar piecīšiem un vēl RS pavizina drusku pa pilsētu..)))

Torpedo (2018-06-06 16:25)  3 1 es nesaprotu, ko te visi uzkrituši tai Rīgas domei. Mūsu pilsētiņā, kur 25 gadus valda ZZS viss ir vēl 10kārt sliktāk ar visiem otkatiem, korupciju un tikai interesi par pesoniskiem ienākumiem un to, lai neviens nekad neatbīda no šīs siles

LaskovijMerzavec (2018-06-06 17:05)    2 solvitas... viens no zzs galveniem līderiem, ļoti atklāti simpatizē kievijai. Palasi Lemberga "pērles".


Vienīgais, kas ZZS ir vērtīgs - tā ir partijas disciplīna un kas un kā notiek. Tādēļ arī tā ir topā, jo neglītumi tiek notušēti un neizpeld sabiedrībā, kā arī kkāda iekšējās cīņas neiziet ārpus.

Geisha (2018-06-06 17:11)    2 Nafig deldēt savas kurpju zoles, ja viss jau sen ir sadalīts? Pameklējat arhīvā filmu "Pie bagātās kundzes" . Viss ir tieši tāpat kā tajos laikos tikai mainījusies ir mode un ienākušas tehnoloģijas. Cilvēka būtība nav mainījusies.

piladzoga (2018-06-06 18:52)  5 5 Sovita tēlo baigo politiķi un gudro,bet ...neredz tālāk par savu sētu..un pat turkrievi rādās..nedomāju ka pašas feiss ir diži labāks kā krieviem :D (nekā personīga)

janisb (2018-06-06 19:09)  4 1 =>solvitas Pagaidi vasaras beigas, kad sāksies lielā partiju klope, uzzināsi...
vēl par agru kompromātu noliet...
Pat Poikāns, kas ar attapību diži neizceļas, ticis tuvāk virtuvei, saprata ka labi nav un tina makšķeres. Konservatīvajiem lielākajai daļai pielaides nespīd, par grēkiem

Lai nu kā, bet aptaujas paldies Dievam rāda, ka tādu muļķu, kā tu, nav daudz..

KasEs (2018-06-07 05:57)  2 1 Te jau nav, vispār, par ko balsot. Naudaskāri muļķi spēkojas savā starpā.
Mums vajag savu Putinu, Ulmani, Kadafi.:)

Edgars37 (2018-06-07 10:49)  3 2 Solvitas, briesmigajam Pukinam😃, jau kadu laiku ASV pieder ranco, pasvitroju ipasi apdavinatajiem, ASV, Abramovicam pieder sala Karibas un vietejo iedzivotaju acis vins ir loti ieredzets, jo atbalsta ari citas salas, velreiz ipasi apdavinatajiem, tas ir tiesa ASV robezu tuvuma, Pukina😃 meitas Krievija neuzturas. Par kadu agresiju no Krievijas puses jus murgojat😃? ASV karaspeks atrodas tiesa, pasvitroju, tiesa Krievijas robezu tuvuma, paradiet man uz kartes punktu, kur Krievijas karasoeks sedetu tikpat tuvu ASV robezai😃? Ta sauktas latviesu partijas uz LV nav spejusas atvest ne rietumu kapitalu, ne tehnologiju, sis bizness jau ir Polijai, sapnis par logistikas centru ari ir izgazies, par banku paradizi ar, uz ko jus cerat par viniem balsojot??? Par Saskanu es balsosu tapec, ka pastav, kaut loti eteriska, bet tomer ceriba, ka viniem izdosies uz sejieni atvest kaut austrumu kapitalu un tehnologiju, jo kaut ka no bedres ir jasak rapties ara un tad jau redzes talak. Ta😃!

Juris_67 (2018-06-08 02:37)      Ģenialitātei ir robežas,stulbumam nav.Ja pieņem,ka sociālo psihologu pētījumu rezultāti,par to,ka ap90% cilvēku ir vadāmi,šabloniski domājoši,atbilst patiesībai,tad nav ko brīnīties.Vēsture un fakti pierādījuši vienu lietu-vairākumam nekad nav taisnības.Tā saucamās "tautas masas" vienmēr ir gājušas maldu ceļus.Attiecīgi,šo masu virzītāji rīkojušies savu,vienalga kādu interešu labā.

Labrador (2018-06-09 22:15)  1   Kaa teica tautu teevs teevocis Dzho - nav svariigi , kursh par ko balso , svariigi ir kursh publicee rezultaatus. Kaada tauta , taada valdiiba. Visi korupcijas skandaali , kuros iesaistiiti politikji , ir tikai koruptiivaas mentalitaates sekas. Visi augstaa liimenja korumpanti ir shajaa zemee dzimushi ,augushi ,smeelushies dziives gudriibas. Par ZZS balso gan aiz stulbuma , gan aiz izdeviibas , jau daudzi sabiedriibas loceklji pielaagojushies koruptiivam dziivesveidam un jebkuraas paarmainjaas saskata apdraudeejumu savam bezruupiigajam un treknajam dziivesveidam.Neofeodalisms ir pashreizeejaa sisteema.

Labrador (2018-06-09 22:31)  2   Pavisam interesanti - pirmo reizi sastopos ar sievietes , kurai nepatiik zzs , viedokli. Liidz shim visas dziivee sastaptaas , arii augsti izgliitotaas , atbalstiijushas zzs un korupciju saukushas - ruupes par gjimeni un labklaajiibu.

janisb (2018-06-20 18:46)      =>solvitas
Kā jau soliju - Kaimiņš aiz restēm, pat vasaras beigas nevajadzēja gaidīt...

Līdzīgi jautājumi
Latviskas partijas (24 atbildes)Kaimina partija (50 atbildes)Par ko jus balsosiet 4. oktobri? (104 atbildes)Vegetariesu partija (36 atbildes)
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu