Pedāļu gājiens

Vai tajā Varavīksnes pedāļu gājienā sestdien bija arī kāds no Latvijas? Un kā viņš vai viņa pēc tam varēja līdzcilvēkiem acīs skatīties, ja visi draugi un darbabiedri tagad zinās, ka viņš ir pedālis vai lezba? Vai arī pilnīgi visi gājiena dalībnieki bija ievesti no Eiropas vecajām valstīm, p., Vācijas? Un kas viņiem apmaksāja ceļu un viesnīcas, kas noteikti nav lēts prieks? Soross?

Gojko  1   No otras puses, jo vairāk pedo, jo mazāka konkurence hetero, lai tak pedojas.

Viirietis_V  3 10 Varbūt sievietēm der aizdomāties par tiem *slēptajiem pidariem*,kuri cenšas *piekladzināt* sievietēm pilnas ausis ar dažnedažādām pasaciņām,lai tikai šī ļautu iebāzt sū..caurumā???
Nav viegli būt kopā ar pediņu sakropļotu sievieti!

valmierietis333  4 5 ´´ja viņš neizturās vardarbīgi pret apkārtējiem´´


- Visa tā sistēma ir agresīva (tikai aklie un nozombētie to vai nu neredz ,vai izliekas neredzam - sekas dzīvojot rietumu mēdiju propagandā , tad ar laiku viss sāk likties normāli) - jau pats fakts ,
vairākumam demokrātiskā valstī noteikumus diktē mazākums ar savām iegribām , nemaz nerunāšu par valsts ietekmēšanu no ārpuses !

- tad jau es rīt ar rīkošu gājienu bomžiem slavinot viņu dzīvesveidu - šie ,teiksim, pieprasīs tiesības nokārtoties uz ielas vidus , bet pārējie lai mierīgi ar to samierinās , jo redz varbūt maniem čomiem tāds dzīvesveids un viņi ir minoritāte , ja neatbalstīsiet un nebūsiet toleranti - automātiski būsiet bomžufobi (nez kā jūs ar to sadzīvosiet , nāksies vien atbalstīt)! ;D

Bet varbūt rīkot cietumnieku tolerances gājienu , viņi ar visi balti un pūkaini , pats galvenais - nav nevienam neko izdarījuši - visi nevainīgi !?

Kā tur vēl bija ar izglītību krievu valodā (viņi tak ar minoritāte ar savām vajadzībām)!?

Ja jau visiem ,tad visiem (vienlīdzība taču)- ar ko tēmā pieminētie būtu labāki !?

Letija    1 20.35 Jā, man arī dziļi riebjas viņu afišēšanās, bet neko tur nevar izdarīt. Nekļūsim jau vardarbīgi, pietiek negāciju arī bez tā visa.
Par gājienu- diezgan normāli būtu, ja tādu neatļautu, bet, vēlreiz saku- šī tiešām nav pati lielākā nelaime pasaulē. Cik daudz vietās uz zemeslodes notiek reāla karadarbība! Lūk tā ir traģēdija.

coldlands    2 Man šķiet daba sapratusi, ka pienācis lielais pisec, cilvēki vairojas ka kāmīši, lūk arī parointere tos piseligakos.

Gints_Maukelsons      Par komentāru 19:58:

Āni, bet ir taču starpība starp pieaugušu cilvēku, bērnu un dzīvnieku. Pirmais ir likumīgi rīcībspējīgs un pats var lemt, ko darīt ar savu ķermeni. Bērni un dzīvnieki ietilpst citā kategorijā, attiecīgi, tas ir noziegums.

Ja Ānis pats būtu atnācis pavērot gājienu, tad varbūt būtu sapratis to cilvēku vēstījumu.

fargo      lauren southern par praidu viņas pilsētā.

https://www.youtube.com/watch?v=OuMsuo7m-eQ

valmierietis333  1 1 20:58,

Šī arī ir reāla karadarbība (savādāk mērķtiecīgus noziegumus pret cilvēci nevar nosaukt) - tikai vēl gļēvākā izpausmē , pielavoties klusi un pakāpeniski nosmacējot !

Vispirms ir praidi , tad sekos Stambulas konvencija ar dzimumu diskrimināciju un noliegšanu
(tā jau tā zombēšana sākas - pakāpeniski iestāstot un liekot pierast pie vienām stulbībām un tad pakāpeniski pilnveidojot tās ,
redzot ,ka cilvēki tik iecietīgi , tad var kārtējo porciju iebarot ,jo zina ,ka pretreakcijas nebūs), pēc tam sekos čipošana , vēršanās pret normāli domājošajiem , kuriem vēl nav smadzenes izskalotas , vergturība un pilnīga kontrole utt...

Bet tad jau būs par vēlu , tad varēs tikai pirkstos kost , protams ,ja vēl būs palikušas smadzenes ,lai to saprastu !

av2    4 tas , ka ir citaadi orienteetie, tur neko nepadarit, un nevajag arii. Tik taalu, kameer vini nesaak kachaat pravas. Un taadi speciali marsseessanas gaajieni.....nu nafigaa tiessi pret sevi nostadiit, to man nesaprast. Dziivot var visi, kaa kurss veelaas, bet bllaut citiem aciis, ka esi , redz savadaaks, nu kaads tam iemesls???
Godiigi sakot, kuru tas viss intressee?

Hiranja    7 Praida pamatā ir meli. Neviens viņus neapspiež un pats praids to pierāda, bet viņi dodas praidā, lai cīnītos ar apspiešanu. Rodas iespaids, ka viņi pretendē uz kaut kādām īpašām privlēģijām līdzīgi kā ebreji izmanto holokaustu, lai gūtu kaut kādus labumus vai priekšrocības.

coldlands      Redzēju video, kur centās pasolot ar varavīksnes karogu Baltkrievija, bailīgam acīm, fiksiem parskrejeniem.....nu ļoti īss tas praids bij.

elsa    2 Pilnīgi neintersē tādi gājieni,kas tos sponsorē.
Bet ierēcu par tiem no skapja izlīdējiem. Varētu padomāt,ka apkārtējie nezina,jamie ir zili! :D:D
Es ari zinu vairākus gejus. Ir tādi,kas man kā cilvēki ir patīkami un viņi ar savu padarīšanu nebāžas nevienam virsū. Bet arī baigi neslēpjas. Tātad -viņi sēž skapī, bet es to zinu.:D Bet ir viens eksemplārs,kas visulaiku muld par savām neesošajām sievietēm, irkācilvēks nepatīkams,ārišķīgs, klačīgs un citādi uz nerva krītošs. Arī sēž savā skapī un domā,ka apkārtējie nezina,ka viņš ir bagāto lielpilsētas geju mauka. Nu ko, gaidam,kad viņiemvisiemsāks taiskapī piertūkt skābekļa.:DD

anis      Par komentāra komentāru vakar 22"56
Cūciskākās lietas tiek juridiski korekti pamatotas-noskaužat bērniņam konfektīti,kaziņai burkāniņu. Visu tikai sev... Pārprastās demokrātijas demoralizējošā ietekme un jēlais politkorektums ļauj graut klasiskās vērtības un stabilas sabiedrības pamatus.

KasEs      Jautājumā jau ietvertas visas atbildes, nav komentāru.:)

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu