Kāds ir Latvijas prezidents?

https://www.lsm.lv/raksts/kultura/dziesmu-un-deju-svetki/prezidents-dziesmu-svetku-uzruna-kopkoris-i
r-visi-latviesu-kulturai-piederigie.a284778/

Paula6 (2018-07-11 21:16)  1 10 Dziesmu svētkos bijām kopā ar ģimeni no Spānijas un man vajadzēja izpildīt tādu kā tulka lomu, tad sākot runāt valsts prezidentam, arī man bij grūtības iztulkot šo ārkārtīgi vājo runu, stostīšanos un, vispār, bija liels kauns...ne jau pirmo reizi. Jā, viņam ir veselības problēmas, pie tam nopietnas, bet tad vismaz būtu nostājies un pieturējis to lapiņu tā lai varētu tekoši nolasīt. Par uzstāšanos starptautiskos forumos un arī tagad samitā, kauns pieminēt. Prezidents nevar būt lāgs lauku puika, bet viņš pārstāv valsti...mani, tevi, visus ar savu stāju, valodu u.tt. nevis kā sastingusi statuja, kur no dabiskuma tikai nojausma. Kauns par tiem, kas sacer viņa runas...

adamsone (2018-07-12 09:58)  2 1 Jauks puisis. Tāds vienkāršs, tautisks un neuzspēlēts. Kā mēs paši un mūsu dzīve - mīļi patizls. :)
Pasaules politikā Latvijas prezidents var būt da vai kāds - viņš ir un paliek tik ļoti mazas un nenozīmīgas zemes prezidents. Lai vai cik "lieli un vareni" mēs sev neliktos.
Necienu VVF par šo "mēs esam lieli, mēs esam vareni".

Floriana (2018-07-12 10:05)  2   Prezidents ir tieši tāds, kā pašu izvēlēts, kāpēc tagad pukstēt.

ieva03 (2018-07-12 11:26)    1 CILVĒKAM VAJAG APZINĀTIES,KO SPĒJ,KO NESPĒJ. Nevajag celt to,ko nespēj nest.Ja neprot vienkārši uzrunāt tautu no sevis,no sirds,tad kādēļ jālien par PREZIDENTU.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu