Par kuru partiju Jūs balsosiet vēlēšanās? Un kapēc?

Edgars37  8 1 00:04

...tad tu a pa Saskanu taisies balsot😉? Fooorsi👍, bus jautri👍😃! Devini minusi, plus piecdesmit munusi no Letijas mani pilnigi stiprina parlieciba balsot par Saskanu👍😃!!!

Epifanija      nevarētu, piemēram, tā.. tie, kuri savus fantastiskos solījumus realizē arī dzīvē, par tiem balsot, ne tā, ka vispirms šos ievēl un tad sūkā ledu... :D

Epifanija      piem. kā futbolā, visi gavilē, kad pretinieku vārtos ir iesista bumba, ne pirms šī procesa! ...kaut kā ačgārni jūs dzīvojiet, biedri!:)

LaskovijMerzavec  4 1 Nu es arī par Saskaņu... gribu, lai visa Latvija tiek mazgāta nanoūdenī, ceļi lai būtu, kā barona iela Rīgā un transports maksātu, kā ārzemēs:)

bagi  4 4 Vismaz 25% neatzīsies un neko neteiks, ka pa saskaņu. To pierādījušas vismaz pēdējās 4-5 vēlēšanas... labāk klusēt un nobalsot kā vēlies nekā saņemt .. ai, paši saprotat. Es nekaunos, es balsošu par saskaņu, kaut nevienu krievu sev tuvumā neesmu manījis pāris gadu. Kāpēc? Kredīts ir bijis pietiekams, bet tikai sastapis no valdošās partijas radušās negācijas. Kā teiksim... ja ļauju kādam zagt, tad varbūt kādam citam, kurš iespējams būs nedaudz godīgāks. Mans uzticības limits ir desmitiem reizes pārsniegts, man pietiek! Šeit neatgriezīšos un komentārus nelasīšu, manu pārliecību nekas nespēs mainīt.. kāpēc sev maitāt jauku dienu! :)

Edgars37  2 3 14:37

O👍, mes jau esam tris👍😃! Jo treknaki musu purni, jo ciesakas musu rindas😃👍!

C_hloe  1 4 Edgar, davai nebalso, a? Nu prieks kam Tev to?

reāli sakaitināja ušaka palīdzīga roka naudas parskaitījuma forma krievijai, nevienai citai valstij neskaita un rīdzeniekiem ar nepalīdz, kaut vai ar transporta izmaksām
un tad suhachovs uz 9.maiju - kurš tad viņa konci apmaksaja
vienotība vēl būs ka vienotība? šie tak nolēmusi mainīties

Ilita  1 2 Varbūt nepazīstu tik lielu cilvēku kontingentu, bet manā apkārtnē šādu kažoku metēju nav. Visi ar šausmām atceras laikus līdz 90tajiem. Šobrīd nav nekur aizbraukuši, bet savu ģimeņu dzīvi veiksmīgi nodrošinājuši šeit.
Bet te daži- vīrieši spēka gados, neveiksminieki, kas ar savu darbību nav spējuši panākt ne savu labklājību, ne intelektuālo izaugsmi. Protams, viņiem, nabadziņiem, ļoooti ir pāri nodarījusi pašreizējā valdība un viņiem atliek vien pievienoties Rīgas vecmāmiņām tramvajos, pavizināties no rīta līdz vakaram un tad ar lozungu par dāsnajiem Rīgas tēviem doties uz vēlēšanām!

jotuns  1   Visticamāk PAR . Bet vēl jau laiks drusku ir ...

afrodithe  3   Te palasotie kaut kādu perspektīvu jau var sākt iezīmēt -
Izglītības ministrs - Mitrofanovs, valsts sekretāre Aldermane,
Satiksmes ministrija - automātiski Rīgas satiksmes komanda,
Ekonomikas ministrija - Centrāltirgus komanda ar visiem zekiem,
Veselības ministrija - Rozentāle, un tā var turpināt.
Trakāk, ja Kaimņu tauta ievēl līdz pat koalīcijas sastādīšanai. Ko tad viņš filmēs un atmaskos? Tek ne jau savējos. A ko viņš vēl māk?

etc      A kurā partijā balotēsies nēģeru izcelsmes kandidāti? Vot par to partiju tad arī balsosim!

Edgars37  2   16:21

Nu luk, a es esmu viens no tiem neveiksminiekiem un nabadziniem;)! Nu ta par ko man atliek balsot, nu tikai par to, par ko visi luzeri;) balso - Par Saskanu;)!

17:38

Doma, krievi lidz redzamajiem posteniem tiks;D??? Skaties, tas pats Sadurskis tevis nosauktajam Mitrofanovam vel to Izglitibas portfeli no rokam izraus;).

Lady_G      par jauno konservatīvo

fargo    4 kaut kā tas liekas nepareizi, balsot valstī, kurā nemaz nedzīvo un iespējams, nekad nedzīvos.

afrodithe  1 1 20:57
Loģiski, ka krievi līdz redzamam postenim tiks, ja tik daudz balsotāju (sveiciens elektorātam!). A Šadurskis neko Mitrofanovam neizraus, jo neviens jau par viņu nebalsos un viņš mierīgi varēs iet uz skolu eksaktos priekšmetus pasniegt.

Edgars37  2   21:55

Es tai valsti esu divus menesus gada, man tur ir divi nekustamie ipasumi, maksaju NIN, PVN un citus nodoklus, IIN nemaksaju, valsts apmaksatos veselibas pakalpojumus neizmantoju, esmu pilsonis. Kad busu onkulitis, teresu LV UK valsts pensiju un UK veselibas aizsardzibas sistemas korporativo pensiju, kas kopa nav maza summa. Kapec nevaru balsot par Saskanu?

22:05

Prieks kam krieviem tadas galvassapes;D??? Sitzlatviesi pieteiksies stripam;D, paskaties, kas Saskanai jau ir pievienojies pedeja laika un kas vel pievienosies, jo negribes silto vietinu zaudet;). Vienigais labums no balsosanas par Saskanu ir tikai tas, ka to ....... baru vares vismaz ar vietejo krievu rungu kaut cik valdit, jo normalu Jevropas valodu vini nesaprot;).

afrodithe  1 1 23:37
Krievi galvassāpes nepazīst! Viņi ir darītāji, liec centrāltirgū vai arodbiedrībā, viss būs ok! Protams, ka latvieši piesakās strīpām, skaidrs, ka gribās da kaut jebkur savu rumpīti uz pāris gadiem nomitināt! A vēlētājs ta gudrs vēlētājs, tik jau nu māk kā bāleliņu uzvārdus atkost, zin ko izsvītrot. :) Paskatīsimies pēc vēlēšanām, kas tur pāri būs palicis! :)

av2  1 2 par ko balsot? Par taadu partiju, kas uztaisitu vissu sabiedrisko trasportu par briivu. Ir taadi plaani Eiropaa drizumaa. Ka savadaak atbriivot pilseetas no sastreegumiem, a? Kaads piedaavaas ko taadu, un tas nemaz nav tik nereaali, ja ar galvu padomaa , tad arii par tiem balsossu. Kas reali saaktu dariit, lai visiem ir labaak, neviss tikai sev, sev, sev....:(

Vilksatkal    1 Par zagļu partijām - vienotību, zzs, na ,...varbūt ka tad uzņems savās rindās un arī varēšu zagt un pie siles tikt , par cūku palikties , vai par pērkamu politprostitūti , prasti sakot par mauku palikties ! Par Kaimiņu nav vērts, tas tāds iesācējs politikā, par Bordānu arī nē, tas brauca pie jeņķiem nesen pārdoties, nu un par saskaņu arī laikam , tomēr nē, bet vēl īsti nezinu, jo tie sākuši pīties ar baznīcu , ar mācītāju !

Pillerina  1 4 Saskaņa, viņiem naudas pietiek.
Latviešu nacionālās partijas vēl nav pieēdušās, tās joprojām ēdīs viena otru un pie viena arī parasto tautu.

Labrador      JKP.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu