Bēdīgs stāvoklis valstī!?

Augustā pieaudzis alimentu nemaksātāju skaits, dažam labam parāds par vairākiem bērniem pieaudzis pat līdz 60 000 euro, ta kā pirmais jautājums iepazīstoties ir jājautā vai nav šādu parādnieku sarakstā, kāds tam būtu jūsuprāt izskaidrojums - nevēlas maksāt vai nav ko maksāt? Turpmāk, arī būšot šādiem nemaksātajiem liegts vadīt auto, jau esot pirmie!

Pilskungs    1 >autore - kā tu 16.jūlijā vari zināt, ka "augustā pieaudzis alimentu nemaksātāju skaits" ?
Un summas arī zini ! Vai Tev pārdabiskas spējas ?

C_hloe    1 1. Tiem, kam tiesības ir nepieciešamas darbam,t.i, peļņas avots, neliegs vadīt auto un tiesības neaizturēs.
2. Vislielākais parāds ir 9 bērnu tēvam. Alimenti ir 25% līdz 7 gadu becumam un 30 līdz 21 gadam, ja bērns mācās. Vidēji par 9 bērniem 12 kg gadā reiz 5 gadi nemaksāšanas, lūdzu jums 60 kg. Elementāri.
3. Paladot visus šos komentārus, rodas secinājums, ka radusies situācija valstī ir pilnīgi adekvāta tajā dzīvojošo iedzīvotāju domāšanai un spriestspējai.
Stāsts ir par BĒRNU. A viss vits ir plika lirika un 1000 un 1 individuāls gadījums.

C_hloe      P.s. Procenti no minimālās algas. Un tā ir minimālā uzturlīdzekļu summa, ko izmaksā UGF. Ir tēvi, kas maksā vairāk + visādi citādi palīdz bērniem.
Vispār šī diskudija ir ar reti pretīgiem un aprobežotiem komentāriem.

av2    3 neapspriediissu sseit to, ko nezinu, tas ir, kaapeec nemaksaa. Bet...intresanti, kaa kaads var nomaksaat 60 sstukas....LV dziivojot? Un veel pats dziivot. Nereaali.
Varduut piespiedus darba nometnes jaataisa, nu kautkaadi gateri , asfalta brigaades. Un tad , ar tiesas leemumu , rukaasi par veedera tiesu, kameer nomaksaasi paraadus ? Varbuut....

Tessa  1 5 nav saprotams, kapec runa par prostituciju vai emmam, nemaksa arii tie, kuri nodziivoja lauliiba entos gadus un kuriem ir 1-2 berni.
nav arii saprotams, kapec nevar sarunat, lai pec škjiršanas butu normalas attieciibas. domaju, liela dalja nemaksa par spiiti, jo neljauj tikties ar berniem. protams, ir visadi - arii skopums un jaunas attieciibas, kur visu regule otra puse. tas neattaisno nemaksataju, bet parada musu sabiedriibas infantilitati.
es ar par darba nometnem valsts un sabiedriibas laba. alimentus nekad neesmu pieprasiijusi, visu labpratiigi sarunajam, bernam tetis vienmer bija. tapec man nav pieredzes alimentu jautajumos. bet palasoties jusos, mati celjas stavus.
tieši internets parada, cik neizaugusi un neattiistiijusies mums ir sabiedriiba. mentali.

C_hloe  2   Civillikuma 1. daļa ir tieši ģimenes tiesības. Ne mantojuma, lietu vai saistību tiesības, bet ģimenes tiesības. Jo visa pamata ir cilvēks un valsts pamata ir ģimene. Šī darļa regulē ģimes locekļu attiecības, nosaka pienākumus, atbildību un tiesības. Un radušās ir tieši tādēļ, ka cilvēki ir ļoti dažādi, ar absolūti atšķirīgiem lietu redzējumiem un pasaules uztveri.
Tiem taisnpratīgajiem, kuru pasaules uztvere atduras pret paša pieredzes mūri, der palasīt, ja ne reliģiskos rakstus, paklausīties vēdas, tad vismaz iemest aci Barona teva dainu skapī.
Jo vairāk ir tādu paštaisnu cilvēku, kuri ir parliecināti, ka zemeslode griežas ap viņīem un pasaule pastav viņu dēļ, jo vairak visādu problēmu ir cilvēku savstarpējā komunikācijā.

Edgars37  3 3 Nezinu, bet man nu gan skiet, ka sievietem tomer atseviskos gadijumos butu biki tomer japadoma ar galvu, nevis ar ausim un biki japaskatas, kam gulas apaksa😃. Plus man patika tas komentars, kur bija rakstits, ka sievietes jau pasas so alimentu nemaksasanu veicina, stajoties attiecibas ar alimentu nemaksatajiem un censoties novirzit alimentiem paredzeto naudu savas jaunas gimenes vajadzibam😉.

C_hloe  2   Edgar, saki, cik Tev bērnu?
Izstāsti apmēram cik izmaksā vecākiem mēnesī viens bērns? Kādas ir viņa vajadzības?
Kas sievietei ir japadomā, ja viņa ir precējusies un vīrs izturas normāli?
Tikko uzrakstīju, ka ir tāds CIVILLIKUMS, kura PIRMĀ DAĻA saucas ĢIMENES TIESĪBAS
Un viņs ir tiši tādel, ka cilvekiem ir tieši tik debīli uzskati, ka te paustie. Lai bik sareguletu ikkatra atbildību. Ka tēva, ta mates, starp citu, arī bērn upienakumi tur ir atrunāti.
Šitā šaurpierība un neizglītotība šo valsti arī ved nekurienē.

LaskovijMerzavec  2 4 Nu ja, Tev ir 1000 alga un trīs bērni, tad 75% Tev atnjem. Paliek 250 eur.

Tad nav jābrīnās, ka virietis vnk noslēpj savus ienākumus!!!

Latvijas likumdošana nu galīgi nav tā jaukākā.

Edgars37      10:37

Man bernu vel nav😉.
Cik izmaksa menesi? Tas ir atkarigs no vecaku rocibas, tikai un vienigi😉, berna vajadzibas ari vecaki apmierina atkariba no rocibas un neka savadak😉.
Ja sieviete ir precejusies un virs izturas normali...tas vnk liecina par to, ka sieviete kaut ko vina tomer ir palaidusi garam, klausijusies ar ausim tur, kur bija jaredz ar acim😉, ari neka sarezgita😉.
Tiesi ta, jo ilgak ka galvenais manu organs tiks lietotas ausis, nevis acis, piesledzot ar smadzenes, tik ilgi ar turpinasies ripojiens uz leju un kamer nebus prata, nekadi Civillikumi nelidzes un sejienes diskusija par to pilnigi var parliecinaties😉. Nu tad, kur es kludos😉?

joens    1 Ja visi domās ar galvu, tad bērnu nebūs vispār. Daba nav nekāda muļķe, tāpēc ausis vienmēr būs primāras. Nav jābūt matemātikas milzim, lai ātri galvā sarēķinātu, ka vidējā darbaļaužu ģimene te bērnus ekonomiski atļauties nevar.

C_hloe  1   11:35 tev ļoti slikti ar matematiku, ka noradīts iepriekš, procenti ir no aktuālās minimalās algas, tatad minimala summa, ko jāmaksā bērnam līdz 7 gadu vecumam ir 107, 50 un no 7 gadu vecuma 129
un vēl ir saskarmes tiesības, saskaņa ar kurām, tēvam bērns / -i pie sevis janem katras otrās brīvdienas, starp citu arī tādeļ, ka matei ir tiesības kārtot savu privato dzīvi.
Vispār pēc tava komentara ir skaidrs, ka ne pašvienas, ne godprata tev nav.
°
Edgar, neatkartosos :) mēs ta ka visu atšetinājām ;)

LaskovijMerzavec  1 2 17:33... Piedod, tiešām neizlasīju uzmanīgi Tavu otro komentāru, kur tika norādīts, ka no minimālās algas. Jo nav pieredzes ar uzturlīdzekļu piedzīšanu!

"Vispār pēc tava komentara ir skaidrs, ka ne pašvienas, ne godprata tev nav. " - neapsaukājies miļumiņ, Tu neko nezini par manu dzīvi, tā nebrauc auzās, muti vārstot, citādi nāksies vēl atvainoties!

Labrador      Av2- 60.000 vidējam Latvijas dziedosajam ierēdnim ir kāds nedēļas ienākums. Latvijā ir ierēdņi - multimiljardieri.

C_hloe      17;43 pēc tādiem tekstiem man par tevi tālu ne tas labākais viedoklis.
Tu kontrolē savus tekstus :)

DanaL      fargo:

. "alimenti tiek maksāti bērnu uzturēšanai, nevis bijušā partnera vajadzībām."

minētie sešdesmit tūkstoši arī?

Pietiks ar sākumskolas aritmētiku:
Pieņemsim, ka viena bērna uzturēšanai mēnesī nepieciešami 100 €. Gadā tas sastāda 1200€. 15 gados tas ir 18 000 €.
No kā secinām, ka Misters Lieliskais ir vismaz 3 bērnu tēvs.

Kas tev nav saprotams? Priekš kam bērnam 100 € mēnesī?

krumuzagis      Esmu atradis iespēju 4 dienās nopelnīt 1 dolāru, tas ir 0.85 euro, kā arī palasiju vajadzību sadalīšanas un mērķa pielietojuma periodiku bibliotēkā, ja viens dzīvo dienā nepietiek ar 85 eiro centiem, jāskatās, kur vēl nopelnīt, vai arī taupīgi jādzīvo.

Zhenija      Un cik ir tādu,kuri neko nemaksā,jo sieviete nepieprasa tiesā?Ja iepriekš ir bijusi fiziska,psiholoģiskā vardarbība-duncis pie rīkles un nekādus alimentus negribēs.Tos mīkstos tik tirina.Pārējie maksā vai nemaksā.

neratnelis      Un pie viena vajadzētu likumu izdot lai bērns var palikt pie tēva. Man būtu bērni es tik par tādu likumu 2021-06-30

Labrador      Agraa jauniibaa jaunietes veido attieciibas ar augsti primaatiiviem vaisliniekiem , kuri ne var ne grib maksaat un tiem savas atvases neuztrauc. Tiem aktuaali ir apmierinaat tikai savus fiziologjiskos instinktus. 2021-06-30

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu