Vai aiz kpv. Lv un saskaņas partijām stāv Šlesers?

Izlasīju ziņās, ka Šlesers rīko tikšanās viesnīcā Latvija un tur bijis arī Didzis Šmits no kpv. Lv. Mana māsīca skolniece tagad pa vasaru strādā viesnīca Latvija rīta maiņās no 6-12 iem novāc traukus

AivarsN    5 Izspiegot mākslinieku privāto dzīvi patiešām nebūtu glīti,jo tā ne uz vienu neattiecas. Taču deputāti,par kuriem tauta atdevusi savas balsis un uzticējusi apsaimniekot kopējo īpašumu un budžetu,gan ir jāpatur acīs. Tautai ir jābūt lietas kursā,kurš un ar ko kopā to visu izsaimnieko,lai sauktu pie kriminālatbildības,nevis vēlreiz ievēlētu.

Virgo      16:44......ja Tu esi vienīgā kurai nav klapes uz acīm, tad ko Tu 28 gadus klusēji ?????

VecmeitaARrunci  7   Slesers ir briivs cilveeks,vins var tikties un runaaties ar ko grib.Politika ir bizness un bizness ir politika.

valmierietis333  6 1 18:17,

Ir taču atšķirība vai ar to nodarbojas kāds dzeltens žurnaļuga ,kuram ētika sveša , vai viesnīcas oficiante ar lielu muti!

Manā viesnīcā tāda darbiniece uzreiz tiktu patriekta par mācību pārējiem darbiniekiem , lai nākamreiz zin kur purnu bāzt ,lienot par korķi katrai pudelei!

Man gan vairāk šī izskatās pēc feikas tēmas , ietekmējoties no dzeltenās preses rakstiem! Nav nekādas skolnieces , ir tikai viena pļāpu tanta ar bagātu iztēli ,kurai patīk mazgāt svešu netīro veļu!

Tinte      Nu moins, tas Šlesera sarunu biedrs no Solvitas linka izskatās pēc ugalovņika.

laukroze  1 2 ..un, kas stāv aiz ZZS, kas aiz NA??
tāpat par Bordānu mēs neko nezinām, kas tur stāv,,, šajās vēlēšanās vnk. būs izķiršanās- vai turpināt balsot par tiem pašiem veciem āžiem, ex-komuinistiem, vai tomēr par jauniem spēkiem, kaut arī nosacīti, jo astoņkājis tāpat sekmīgi izpleties LV, tik viegli to nokratīt nemaz nebūs, bet jāpacenšas un jāiet balsot.

AivarsN    4 Lai no astoņkāja atbrīvotos,tad vispirms jāmaina vēlēšanu likumi,kuri viņu droši aizsargā. Protams,viņi tos drīzāk pieņems sev vēl izdevīgākus,nekā atcels partiju monopolu nodrošinošos. Vienīgā iespēja kaut ko mainīt,ir nobalsot par kādu no tā dēvētajām sīkpartijām,kuru astoņkājis visvairāk necieš un visiem līdzekļiem cenšas nomelnot. Par pie varas esošajām partijām ir jēga balsot tikai viņu līdzskrējējiem,kuriem atlec pietiekami trekns kumoss no bagātīgā dzīru galda,kā arī visiem noziedzīgajiem grupējumiem,kuru intereses patreizējā likumdošana pārstāv.

solvitas  1   Aiz Zzs stāv Lembergs, bet aiz NA maksātnespējas ar Sprūdiem, Parādniekiem un tādā garā.

Felde  1 1 22.55 pilniba piekritu! Biku parupji,bet doma pareiza! citu dzives interesee vairak kaa saveja...

Simbioze69      Nu par politiku arī man ir ko teikt.
Kopš KPV pameta Neo un tur bija ko teikt, es tā īsti šamiem neticu.
Te daži pipari:
1. http://pietiek.com/raksti/labakajas_sava_drauga_usakova_tradicijas_kpv_urlas_maxima_tragedijas_upuru
_lapu_partaisijusi_par_savu_reklamlapu

2. KPV Saskaņā neredz sarkano līniju!
3. Možvillo diršana ir nepārspējama:
http://pietiek.com/raksti/lai_valsts_sak_ar_sevi,_nevis_ar_kpv_lv_kandidata__biznesa__miljona_eiro_n
odoklu_paradiem

Momo    4 Cik interesanti, ka daudziem šķiet svarīgāk apšaubīt informācijas iegūšanas ētiskumu kā izteikt viedokli par tēmas jēgu! Man domāt, ka konkrētās personas, politiķi nedrīkst prasīt, lai tiek ievērots viņu privātums. Viņi ir tie, kas lemj mūsu dzīves, viņiem būtu jābūt kristāldzidriem, jāspēj attaisnot jebkuru savu soli.
Par tēmu - šis viss ir dzirdēts arī no citas puses, droši, ka tā arī varētu būt. Ko ar to darīt? Nav ne jausmas, īstenībā ir tāda kā neliela izmisuma sajūta, ka tur tas zaņķis ir lielāks kā jebkad ir licies, turklāt galu tam neredz ne revolūciju ne jaunu politisko spēku veidošanās veidā.

valmierietis333    1 17:10 ´´... politiķi nedrīkst prasīt, lai tiek ievērots viņu privātums. Viņi ir tie, kas lemj mūsu dzīves, viņiem būtu jābūt kristāldzidriem, jāspēj attaisnot jebkuru savu soli.´´

- No vienas puses piekrītu , bet no otras puses (paskatoties uz visu kopainu) , es to pašu gribētu teikt par tiem vēlētājiem , kas nedomā ar galvu un iet vēlēt par šiem pašiem politiķiem !

Es uzskatu ,ka šie vēlētāji ir pilnībā atbildīgi par šo bardaku , tādēļ nav jāšauj sev kājā un jāpaskatās katram uz sevi no malas , kādēļ esmu tik liels mazohists vai muļķis , un eju par sliktajiem balsot! (lai gan vara samaitā arī labus cilvēkus!)

Liela daļa vēlētāju ir bezatbildīgi un neizglītoti ,
viena liela daļa nemaz ikdienā neseko politikai līdzi , bet kā pienāk vēlēšanas , tā tēlojot lielos patriotus dodas pie siles bezatbildīgi atstāt savu balsi - ietekmējoties no reklāmām vai mirkļa simpātijām , varbūt no tā ,ko ikdienā saklausa pa ausu galam uz piemājas soliņa ,sabiedriskajā transportā ,veikalā vai vēl nez kur !

Kāds vēlētājs=tāds politiķis - nav ko brīnīties , ´´ir jābūt atbildīgiem par to ,ko pieradinām´´!

Ne katram pensionāram ir tāds finansiālais stāvoklis ,lai viņš varētu atļauties tv vai radio ,par datoru un internetu nemaz nerunājot , jātaupās kur vien var , lai vismaz maizei sanāk kāda kapeika! Un beigās naivi balso par skaistāko no reklāmām iekš pastkastītes , un vai viņš zin politiķu pagātnes grēkus , tak nē - tukša lapa!

-Par jauniešiem nemaz nerunāsim , tur intereses tikai ap tusiem , alkoholu ,pasaules apklejošanu, gadžetiem - viņi dzīvo savā pasaulītē - tur viena daļa pat nezina ,kas ir valsts prezidents , kā viņi var zināt ,kas ir pārējie valsts iznīcinātāji , peškas !

Bet kā pienāk vēlēšanu diena ,tā visi mobilizējas bara instinktos un skrien tēlot patriotus , un vai politiķi pie tā tagad vainīgi !? -Paši viņus tur ievēlējāt , Āboltiņa vienīgā pati tur ielīda

valmierietis333  1 1 ... Āboltiņa vienīgā pati tur ielīda no izstrīpoto saraksta !

Pirmām kārtām ir jāvaino sabiedrība un tās bezatbildība un tikai tad var prasīt no politiķiem atbildību un goda prātu !

-------------------------
Atgriežoties pie tēmas ...

Neesmu neviena politiķa fans , bet katrs var iedomāties sevi viņa vietā - tu dodies uz viesnīcu , vienalga vai izgulēties , satikties ar brūti , vai biznesa tikšanās , un pēkšņi kaut kāda istabene izdomātu ierakstīt vai nofilmēt sarunas , un pēc tam izplatīt tantām uz soliņa (par to draud kriminālatbildība ,ja kas) ,
bet cik saprotu te vienai daļai tik ļoti lielas dusmas vai sāpe uz saviem politiķiem ,ka aklumā ir gatavi visus nolinčot linčošanas pēc , nav spējīgi vēsu galvu spriest !

Šā stāsta pieminētā politiķa vietā varat būt jeb kurš no jums , saprotu ,ka daļai privātums neko nenozīmē , bet es personīgi varētu par to galvu noraut ,ka lien manā privātajā telpā - vienalga vai tā ir mana istaba , viesnīcas istaba vai pludmale !

Kontakts    2 nesaprotu,kāpēc Šleseru bāž virsū KPVLV...Nu nav viņam nekāda sakara ar KPVLV....ir tikai taktiska oligarhu rīcība,lai čakarētu KPVLV,jo vairumam Šlesers riebjās :) līdz ar to KPVLV zaudē kādu % reitingos :)
Nu ok...skatamies pagātnē...un tad sakiet,kura no esošām partijām ir attaisnojušas un viņiem liktās ceribas?! Jūs pašlaik dzīvojiet labi? Jums patīk OIK pie elektrības rēķina? Jums patīk uzpūstās OCTAs? Jums patīk iet TA un maksāt simtiem eiro par savu mašīnu? Nu tad balsojiet par veciem purniem un nečīksties vi arī dodiet iespēju jaunām partijām....sliktāk jau nepaliks ;)
veiksmi :)

laukroze    3 protams, ka politkāņiem jāseko līdz, tikai tā, kaut ko var manīt, bet lielākai daļai tak politika neinteresē, te piekrītu valmierietim, daudzi izvēlas no tā, ko tantiņa uz lielas teiks...un tomēr aizvien vairāk cilvēku saprot, ka vēlēšanas iz nozīmīgs process, ne par velti, tik ļooti izteikti tieši tagad tiek zvejotas balsis.. pietiek.com ar nav vienīgais ziņu avots , kam uzticēties, kaut kā interesanti pašlaik, ka tik daudzi cenšas nomelnot KPLV,, arī pati vēl neesmu izlēmusi par ko balsot, tomēr par vecajiem spēkiem noteikti NĒ, arī ZZS beidzot vajadzētu nomest nos skatuves, viss mūsu rokās, kas attiecas uz Saskaņu, nav labi, ka nac. valstī veidojas lielā mēra etniska partija, diemžēl arī prokremslika, Rīgā pie varas n-tie gadi, vairāk par salūtu un nebeidzamiem ielu remontiem vienā un tai paša vietā!!! nav, budžetā iztrūkums...tā kā tā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu