Čakšas "spārnotā" prioritārā veselības programma.

Vai ir kaut kādas likumsakarības starp Čakšas "nosprausto" nākamā gada prioritāro veselības aprūpes programmu ,kā prioritāro izvirzot psihiatriju un sabiedrībai uzspiesto viedokli par marihuānas legalizāciju un Izraēlas marihuānas eksportu?????
Vai nešķiet dīvaini,ka Čakša ,nu jau aizgājušajā gadā mēģināja ietekmēt mediķu aprindas par marihuānas nekaitīgumu un marihuānas izmantošanu medicīnā. Cik reizes tika virzīts šis jautājums gan Saemā,gan Ministrijā?
Tas jau pats par sevi ir saprotams,ka marihuānu nevar izmantot pediatrijā.Tātad mērķauditorija būtu jaunieši un pieaugušie,vārdu sakot visi tie ,kuri būtu maksātspējīgie un ideāla situācija,ja marihuāna kļūtu par valsts apmaksāto medikamentu !!!! kādas fantastiskas iespējas biznesam. Cik jaunu Beleviča tipa miljonāru sarastos Latvijā! Kādu milzīgu ieguvumu valsts gūtu no šo nodokļu maksātāju naudām!!!! Vienkārši izsakoties- narkotiku biznesu vēlas legalizēt un kontrolēt kāda no Latvijas politiķu aprindām. Bet kura???

DanaL  1 3 Kas ir "nolika"? Un kurā diskusijā, ja nav noslēpums?

av2  2 4 ja par zaaliiti un taas legalizeessanu, kaa taadu, esmu pilniigi pret. Nekas nav stuulbaaks , kaa sapiipeejussies cilvji meeggina teelot gudros. Bet, ja cilveeks ir tiessam smagi slims, un tas atvieglotu vinna sajuutas, lai tak piipee, vai lai tak pat sspriceejaas.Tikai tas jaadara kontroleeti, hospitaalii, vai kaa taa.

1VERSUS1  1   Vai tad to vēl tik grūti saprast no vecajiem, ka viņi tak tomēr grib izdarīt kaut ko tādu,kas viņu krēslu pasildītu.
Takā tāds jautājums kaut kur bija cilāts, tad tagad pie beigām to apstiprinām utt, jo tak gads beigās un vajag atstāt labu iespaidu par sevi,ka ir kaut ko izdarijusi..

Paula6    7 Lai dievs stāv klāt! ja tādi "zinoši" un autoritatīvi cilvēki, kā autors, sāk cilvēkiem smadzenes čakarēt vai vēl trakāk, stāties kādā partijā (pietiek jau ar vienu) un sludināt līdzīgas idejas, pašam nesaprotot sava jautājuma būtību!!!

8008      Sen laiks 2023-07-15 21:43

Labrador      Chaksha , kaa visi ES ministri , pati neko neizdomaa , bet pilda augstaak staavosho noraadiijumus. 2023-07-23 22:24

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu