Vai jūs iesiet rīt uz mītiņu atbalstīt Ušakovu?

Vai jūs iesiet rīt uz mītiņu atbalstīt Ušakovu, kuru polistiski ir pasūtījusi nacionālā apvienība, nespējot uzvarēt godīgā vēlēsanu cīņā?

JurisK  5 3 Riigaa apm. piektaa dalja vinju, Ushakovu, ieveeleejusho cilveeku ir latvieshi. Riigas latvieshi kaa tautas sastaavdalja ir pamatiigi degradeejushies, vismaz mana vecuma un liidz gadiem 20 jaunaaki, iipashi ne visai veiksmiigie un ne visai izgliitotie. Pie tam atkal, maitas, saak savaa starpaa verveleet krieviski. Taa kaa - tur arii buusim ar visu dziesmugraamatu!

JurisK  2 3 Veel tikai gribu piebilst, ka man nepatiik Riigas domes opoziicijas nemitiigie centieni nomest meeru un atlaist domi. Tur cilveeki, opozicionaari, ir sameeraa peleekas personiibas, partijas pashas vainiigas, ka veeleeshanaam taadus nekaadus saveejos pameta zem krievu pilsonju tanka. Vispaar, kaut kad jau izteicu taadu domu - ir noruna - Latvija mums - Riiga jums - saskanjai. Peedeejo nedeelju notikumu sakaraa gribu palikt neitraals - neietu ne uz vienu, ne uz otru miitinju.

Turmas  3 11 Kāpēc ir jāatbalsta cilvēkveidīgs radijums kurš jūs apzog izšeptējot jūsu naudu? Viņa vieta vieta ir uz apsūdzēto sola!

Vaukskis  1 5 ..Nē !

Parama  6 2 Uz mītiņu neiešu, bet nedomāju, ka Nils ir sūdīgākais Rīgas mērs. Būtu es jaunāka..... :)

Jurijs1962Augums163      Paskatījos cik īlgi Ušakovs mēra amatā - gadrīz 10, tik pat cik vidēji 3 iepriekšēji mēri. Man kaut kā palika atmiņā Aksenoks. Ar ko viņš toreiz "nogrēkojis" ?

Parama  5 7 Kamēr pa Rīgu šeptēja NA - A.Bērziņš, A.Ārgalis, Aksenoks, Birks , Rīgā nenotika vispār nekas, zaga tāpat un bardaks bija tieši tik pat liels, ja ne vēl lielāks

puuuka  1 10 Parama,zog tā pat ,ja ne vēl vairāk....kāpēc ceļi ir tādā stāvoklī,mašīnas pēc ziemas var izmest šrotā,tāpēc,ka iepērk lēto kaisāmo,bet kaisa kā ar dārgo,starpība protams kabātā...un tāpat ar visu,ar iekšpagalmu remontiem,ar rīdzinieku kartēm,ar e-taloniem.....viss ir ok.mēs parādām cik mēs labi un kā viss notiek,kādas naudas ir izlietotas tautas labklājībai...bet cik tas reāli maksā,to jau neviens nesaka.Lētie minerālmesli kombinēti ar sāli saēd ne tikai mašīnas bet arī ielas,un pārvietoties pa Rīgu ar auto ir katastrofa..Zemitānu tilts,Čaka iela,Krasta iela utt.
Bet ir jau forši ja māk skaisti runāt:)

rokons    5 Nav runa par tautību. Ir runa par sistēmu. Patreiz iesēdinātie ir latvieši, bet tos uzraudzīt bija uzdots - krievam.
Par sev padoto rīcību ir arī vadonim jāatbild. Varbūt visai vadības grupai - Rīgas Domei.
Par 20% vicemēru sen jau valodas klīst, laikam nav pierādījumu, tāpēc nav apsūdzību.
Nezinu ko labu vai sliktu ir izdarījusi esošā RD, bet esmu stingri pārliecināts, ka sēdošie pildīja uzdevumus.
Tāpēc būtu no esošiem uzdevumu devējiem jāatbŗīvojas.

Arma    1 Man gan šķiet, ka Ärgalis bija Tautas partijā, bet Aksenoks Jaunajā laikā.

coldlands    4 8:19 komentāru izlasot, pipliem jāpaliek skaidrs kāds ir omīšu sapnis.

N4Y  1   Neiešu. Ir labākas lietas, ko darīt.

vilks28      Nē.

vilks28    1 Kas tad nostāvēt nevar, ka jāatbalsta?

Geisha  8 8 Neklausies vārdos, bet skaties darbos. Protams, ka mēs esam latvieši un krievi (ebreji, čigāni, baltkrievi, ukraiņi...). Sadalīti. Dadrumstaloti. Barikāžu laikā mēs bijām vienoti un pēc tam mūs sadalīja. Sadalīja, lai mēs būtu aizņemti ar pupu mizu dalīšanu. Tas nu tā. Vēlreiz atkārtošu, ka zilonim ir pie vienas vietas skudru viedoklis.
Bet..... kas mums Rīgā bija mēri? Cik konkrēti atceraties? Kas ko ir izdarījis Rīgas labā? Es atceros tikai Bojāru un Ārgalu. Bojārs atmiņa palicis ar tiem gaiši zilajiem plakātiem - šeit par RD naudu būvē sporta halli. Ārgals par lielu naudiņu iztīrīja kanālu. Viss. Lai kā nu kuram tas Nils nepatiktu, bet viņš ir diezgan daudz darījis Rīgas sakārtošanā. Un nav svarīgi par kādu naudu, bet pagalmi ir sakārtoti, bērniem ir spēļu laukumi, Jaungada naktī ir salūts, līgo svinam krastmalā. Tā ka ņemat vien tos tomātus un ejat mētāties. Suņi rej, bet karavāna turpina ceļu (arābu sakāmvārds).

draboss  4 8 Tieši tik daudz (maz) lumpeņiem vajag - Salūts Jaungadā un Līgo krastmalā. Un kā punkts uz i lai ir bezmaksas sabiedriskais tansports svētku dienās. Par šo Gņilu jau var ikonizēt.

Peleks    2 hehehe, nebūtu ko darīt - pasniegtu karogu čalim par to ka nesodīti iepirka nanūdeni :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu