Kāda ir motivācija iet politikā?

Kāda ir motivācija cilvēkiem Latvijā iet politikā? Tipa kandidēt no kādas poltiskās partijas kļūt par deputātu

Luusila  1 5 Kaimiņš? :) Geiša 9:04, da kas viņu kur lika?
Paskaties uz tām atļerušajām ausīm,- pareizāk sakot, uz attālumu starp tām. Savas karjeras sākumā, kamēr vēl bija tāds it nekāds aktierītis, attālums starp viņa ausīm bija krietni mazāks, nakā tas ir šobrīd, kad ģīmis ausu starpā uzblīdis un spīd. Tā arī visa atbilde. Tāpēc arī kluss, jo šo attālumu negrib atkal samazināt līdz sākuma izmēriem...

Tessa    7 par Kaiminju tiešam smiekliigi. nevar saprast, vai musu tauta ir akla, vai tomer stulba?

laukroze    2 šai sakarā gribējās izcelt divus citātus- Fargo "nejāj galvu" un Tessa par tautas stulbumu- koa teica vecais Vilis - muļķu zeme... patiesība ir tur, ka politika ir kompromisu māksla , MŪSU VALSTS JAUNA, jāseko politikai vnm līdz , nevar tikai atnākt uz vēlēšanām un nobalsot par skaistāko frizūru (Gorbunovs) vai saldāko banānu ( Zīgerists).. ja tauta būs izglītotība mazāk varēs "apjāt"..tagad iestājies tāds kā pagurums un neticība...tomēr uz priekšu ejam, ja ir vēlēšanās ir jāiet politika, tikai jāizvēlas no tām partijām, kas jau reāli darbojas, domāju, ka nemaz ar tik viegls darbiņš tas nav.

sandra111    2 tess-domaju ka dala stulba,bet atlikusi dala sastav no siles pietuvinato vidus ar visu radu varzu ,kuri ir ieintereseti materiali,,,un pavisam neliela dalina reali domajoso,kas intelektuali parsniedz videjo statistiko veletaju.

Tessa    4 laukroze, agrak ta nedomaju, kkada mera gribejas attaisnot pulja riciibu, bet pec pedejam velešanam ar KPV LV rezultatiem, man saka škjist, ka starp veletajiem ir vel lielaks procents "bidlo", neka gopņiku Purčika.
pieliec klat vel tadus ka AivarsN un pilns komplekts.
un vel kas tagad notiek ar tam medikju algam. kauns.

Luusila    3 Mediķu algas ietekmēs mūs visus. Jau šobrīd dažuviet situācija ir traģiska.

Mazāk mēs saskaramies ar tiesu padarīšanām. Tiesā un pārsūdz, un atkal pārsūdz, un vēlreiz pārsūdz. Tātad jau pamatos ir iestrādāts, ka tiesa var būt netaisna, un taisnību jāmeklē augstāk.
Kamēr meklē, tikmēr pienāk noilgums, un čušs ir.

Nu un vēl izglītība. Ar skaļiem saukļiem par attīstību grimst iekšā purvā burbuļodami.

AivarsN  6   Piedaloties vēlēšanās, jūs atbalstat kādu no politmafijas piedāvātajiem grupējumiem,tātad esat līdzdalībnieki tautas aplaupīšanā. Vai jau lasījāt,kādus nodokļus tie parazīti plāno uzlikt transportam, itkā uz ekoloģijas rēķina?Viņi pat nekaunās par nodokļiem lobēt tos noziedzīgus grupējumus,palielinot finansējumu partijām! 90-to gadu rekets pilnīgi oficiāli. Drīz jau par elpošanu nodokli uzliks. Kamēr mūsu valdība strādās tikai pēc ārējo spēku pasūtījuma,nevis tautas interesēs, tikmēr situācija arvien pasliktināsies. Ja pats nav tajā bandā,viņu radinieks,vai vismaz netiek kāda daļa no laupījuma,tad nav ko vilkties uz vēlēšanām un tos noziedzniekus atbalstīt. Ir jāmaina pati vēlēšanu sistēma,kāda tā bija sākumā,pirms bandītu veiktajām izmaiņām,lai var tur reāli iedabūt tautas pārstāvjus. Tikai kur lai savāc tik daudz balsu,lai noorganizētu referendumu? Ne jau velti viņi tos griestus tik augstu pacēla. Ielās iziet arī nav jēgas,jo viņi ir jau sagatavojušies dumpja apspiešanai. Tā ka,vienīgais pagaidām ir pasīvais pretošanās veids, lai pasaule redz,ka mūsu valsts vadība faktiski ir nelikumīga.

Jurijs__57      1 -ai politiķei, no ZZ, pirms apm. 15-20 gadiem, bija svarīgi parādīt visiem savas skaistas zaļas acīs - tāda luk "motivācija" :)

Keel  2 5 Luusilla- mediķu algas neietekmē neko. Tajā nesakārtotajā sistēmā var gāzt naudu iekšā miljoniem, viss pazudīs. Tur ir jāmaina sistēma kardināli, tikai to mediķu mafiju kurš spēs izmainīt? Uztur entās slimnīcas ar katrā dārgām iekārtām utt.
Tas pats ar skolām. 20 skolēni uz 9 skolotājiem :D
Bet skolotāji bļaustās.
Visur kas naudu iztērē? Paši ļaudis, kuru mums ir pārlieku daudz gan medicīnā, gan izglītībā, gan visā valsts pārvaldē kopā.
Un tie nav deputāti un to radi. Tā ir Latvijas tauta.
Jāmainās visiem, nevis kā arī te tukšpsaurīši klaigā- deputāti zog...muļķības, padomijas mantojums ar ieradumiem sashēmot.

Luusila    3 Keel- mediķu algas ietekmē gan. Drīz vairs nebūs speciālistu, pie kā vērsties. Vecie aizies pensijā, bet jaunie- uz ārzemēm pēc lielākas algas. Kad tu nezināsi, kur savu tuvinieku vest, jo pat par naudu nekur nevar tikt klāt, tad varbūt spratīsi.
Slimnīcas, tu saki, nevajag? Pamēģini, ar ātrajiem aizvests, tikt Gaiļezerā.
Ļaudis naudu tērē? Da kas tad to valsts budžeta naudu ir nopelnījis, tavuprāt?
Nē, nu varbūt vajag visus pie sienas, pif-paf, un lai paliek simts deputāti ar vēl tūkstoš visādiem piesaistītajiem, nu, tur padomnieki, runu rakstītāji un tekstu labotāji- - - tā?

Ja nu kaut kas mums ir pārāk daudz un liels, tad tā ir birokrātija ar savu aparātu.

fargo    2 "Ja nu kaut kas mums ir pārāk daudz un liels, tad tā ir birokrātija ar savu aparātu."

jā un nē. mums bija četri veikali, vispārīgā patēriņa precēm, drēbnieka darnīca bija, tur pat kurpnieks bija, labs kārtīgs čalis, ja kas. mums bija divi benzīntanki ar vieikaliem, bija gaļas/zivju veikals ar vienmēr svaigu gaļu, divi puķu/pušķu/vainagu veikali. mobilo telefonu veikals. divi saimniecības preču veikali. divi bērnu rotaļlietu veikali un divi grāmatveikali, kur pārdeva visādas kancelejas lietas un tā. vairs nav. nekā no tā visa nav, izņemot dažus. viss ir ciet. bet ir maxima. nevis viena, divas maximas. lielās. mazpilsētā, bet visu to citu veikaliņu un biznesu vairs nav. tie ir burtiski izēsti. tā ir vienas mazpilsētas dzīve. tas nevar novest ne pie kā, kas ir labs. tā mirst ekonomika. vēl trīs gadus atpakaļ tirgū bija vismaz četras vai piecas svaigas gaļas letes. tagad tur stāv trīs tantuki, kuru lielākā prece, vizuāli uzmetot aci, ir mākslīgās puķes. kaut kādas čurku lupatas vel, turku tupeles. viss. viss bizness. ar to nepietiek. tādā veidā pamām mirst.
un problēma nav birokrātija, bet konkurences neesamība.
mums bija te aptuveni piecdesmit čaļi. manā vecumā. 30-43. tagad ir divi. darīt nav ko. es viņu nevainoju, ka viens ir teksasā, citi norvēģijā. par ko vainot? ja tie čaļi būtu te, viņi būtu spiesti būt par krāvējiem maksimā vai tirgot krutku. vai sēdēt savām sievām/skolotājām uz kakla un kost. a ko vel darīt?
vaina nav birokrātijā.

fargo    4 viens kekss no šejienes aizbrauca uz.. peru. zini, ko darīt? uz pabalstiem sēdēt? paklauses - naglu fabriku uzmauca. nopietni. peru. naglu fabrika. no latgales. bez izglītības. tur vajagot naglas, skrūves. te nevajag. tas kekss dod darbu vairāk ka piecdesmit cilvēkiem. tur. nevis te. nav, kaut kas kārtība ar ekonomikas enģēm nav nemaz. tā tam nevajadzētu būt. peru. naglu fabrika. bet te? nē, te koda.

Jurijs__57      14:13....un maksā indiāņiem kapeikas, tiesa, i naglas viekalā maksā kapeikas, tāpēc viņas labprāt pērk - ķīnas naglas taču maksātu dargāk : tirgus attiecības. Nestrādās musēji par mazu algu, mums dot tukstošus algām !

Jurijs__57      nu nekrīt nauda no debesīm - cik tu ne mitingo,m cik ne streiko, naudu pelnā, ražojot kaut ko letāk nekā do dara kaimiņš, aprobežojot savas prasības un viņas tikai vēlāk apmierinot paplašinot savas preces noieta tirgus. a mums vajag te un tagad un daudz, ļoti, ļoti daudz, lai peldēties naudā

Lobo1      Tas kā sportā- ja pats nevari, tad ej trenēt citus. Esi lūzeris po žizņi- ej politikā. Būsi savējais. Paskatieties uz šo sasaukumu- debilitāte dveš no katra otrā purna. Petraviča, Šuplinska. Viņas tak var cirkā rādīt. Pat Suņubūda viņu fonā izskatās pēc cilvēka.

sadams      Tas ir cietums vai rīcībnespējas kliedēšana, kad rīcībnespējīgais ir iestāstījis psihoterapeitam, ka viņš ir slepkava. Psihiatrs gan nosola pipeli pakaļā, un tad ir vai nu politika vai zāles, jo, ja nav politikas, tad zālēm nav robežu. Interesantāk ir, kad partijnieki pārspļauj psihiatra homoseksuālismu un gerontofīliju ar pacienta pieredzes trūkuma diagnozi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu