Kukuļi

Kāda vēl varētu būtu cilvēkam motivācija kļūt par deputātu vai vadošā valsts vai pašvaldības amatā, izņemot vēlmi saņemt kukuļus par savu lēmumu pieņemšanu?

mikse      Un cik klaipu kukuļu ir jādod par lēmuma pieņemšanu?

Nicks    4 tāda primitīva balts/melns, vai tikai melns, lietu kārtības vai sakarību uztvere, palasot tavus komentus, nav pat jēgas iesaistīties diskusijā.

kvarts  1 2 mīlīši, jūs esat palaiduši garām vienu sīku būtisku niansīti.Ievēlēti tiek nevis cilvēki, bet politiskās partijas. Palasot jebkuras partijas statūtus redzams, ka pirmajā vietā ir partijas intereses tad tikai valsts , bet tauta vispār ir pēdējā vietā.Kamēr pastāvēs partiju sistēma, tikmēr būs korupcija....

AivarsN  2   Vai tā ģimene,rūpnīca,vai valsts. Ja tur ir gudrs vadītājs,kurš ļoti labi saprot,ka tikai strādājot kopīgās interesēs, būs izaugsme un labklājība,tad viss kārtībā. Vai spējat iedomāties uzņēmumu,kuru vada vesels bars zagļu,kurus iekārtojis konkurējošs uzņēmums, lai izlaupītu un iznīcinātu konkurentu? Ko zagt paliek arvien mazāk, tāpēc tiek celti nodokļi un mēģināts prihvatizēt vēl pēdējos tautas kopīgos īpašumus. Būtu jau ne mazums godīgu mūsu tautas pārstāvju, kuriem droši varētu uzticēt valsts vadību. Tikai kā viņus tur dabūt iekšā?

neko  1   Bez tam, neredzu neko sliktu personīgās interesēs. Nu un tad, ja Šlesers savulaik uzbūvēja pāris normālus ceļus par valsts naudu savam biznesam - brauc taču tagad pa viņiem visi. Būtu vairāk tādu personīgi ieinteresēto, būtu vairāk par pāris ceļiem. Jā, tas nav "kristāltīri", bet vismaz tiek izdarīts un ieguvēji ir visi.
Pat dažu tā slavētajā sociālismā bija tieši tas pats - Jūrmalas šoseja arī arī radās KP CK vadības personiskās ieinteresētības rezultātā.

Pilskungs      "Bijusī operdziedātāja Elīna Zālīte" Kura tad tā būtu ? Es zinu operdziedātāju Elīnu Garanču,
un dzejnieci/rakstnieci Elīnu Zālīti ...

rokons      Baigi dārgi iznāk - lai dabūtu gatavu savu - jāsamaksā 51 deputātam.......... nez vai ir vērts.
Tik nelaime,ka dažs ievēlētais neko no Valsts pārvaldes pamatprincipiem neko nejēdz

rokons    1 Ja ir pietiekami veikls lai tiktu deputātos, tad būs arī pietiekami veikls sava kumosa sagrābšanai.
Tur nav draugu vai ienaidnieku, tur ir intereses

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu