Kad aizbrauks pēdējais ārsts ..

kā tad jūs domājiet ārstēties? Diez zāļu sieviņas un riebējas vēl purvos dzīvo?

ube    3 Ne jau par ārstiem runa. Bet, ja nebūs, kas pēc operācijas apkopj pacientus, tad liela jēga no operācijām arī nebūs. Tāpat kirdik. Arī augstskolā topošiem dakteriem māca, ka bez medmāsām neiztikt nevienam labām dakterim. Un aizbrauc labas medmāsas.

Jason  1 3 Biznesa niša tukša nepatiek, lai tik brauc. Būs adekvāta maksas medicīna. Automātiski atrisināsies arī jautājumi par nepieciešamību apdrošināties, kā arī vienkārši piekopt veselīgaku dzīvesveidu.
Pie tā, kāda kvalitāte šobrīd ir "valsts apmaksātajai" medicīnai, kāda ārstu attieksme pret pacientu un kāds darba organizācijas bardaks jāvēro gandrīz katrā poliklīnikā vai slimnīcā, mediķiem tās algas vēl būtu jāsamazina nevis jāpalielina.

RRAGANA      😂😂Sīkā, nu Ti dajoš!!!

Lai tik brauc, būs mums ar R lielāki ienākumi!🧁🥂

riebekle  1 2 Ak, jā, atcerējos savu mantoto buramvārdu kladīti. :))) Nav vēl likta lietā. Parasti vislabāk palīdz mīlestība un sirdssiltums. :)
Kas attiecaas uz slimībām, kaut kur piekrītu Siņeļņikovam - ka slimības mēs paši piesaucam un veicinām ar kaut kādām savām darbībām un rīcību, daudz var ar apzināšanos izdarīt. Un vēl man šķiet, ka pie dzīves nav jāturas zobiem un nagiem, ja ir laiks - ir jāiet. Neticu, ka pēc nāves nekā nav, gribu ticēt, ka tas ir kā jauna sākums nevis beigas. :)

Lobo1  2   Ticība ir muļķu mierinājums.

Keel    1 Drīzāk jau īdēšana ir muļķu mierinājums, lobo ;)
Viņi paīd un tad domā -uhh kā labi pacīnījāmies par taisnību :D

mikse  5   Pēdējam ārstam aizbraukt prom liegs Hipkrāta zvērests, tā vismaz vajadzētu būt.

vilks28    2 Es ne 0pārāk viņus atbalstu, ja nu vienīgi māsiņas un sanitārus. Tiem gan būtu jāpieliek un tā normāli. Un pēctam no viņiem arī jāprasa atdeve .

Emma45  1 4 Spriežot pēc autiņiem, ar kādiem ārsti brauc, pelna viņi labi. Bet māsiņām un sanitārēm tiešām algas ir nožēlojamas.

guntina123    2 Tas,saucamas ´´pateiksanas maksas ´´,arstiem nav nemaz tik mazas ,lai vini brauktu projam. Menesi sakrajas laba summina.Ari masinam tiek no pacientiem,varbut sanitarem ir bedigak ,bet kura ir drosmigaka,un nekaunigaka ,dabun savu rupalu
Dazreiz pacients atdod savu naudinu,bet pec paris menesiem aiziet uz debesu valstibu

Lobo1      https://nra.lv/latvija/296430-nra-peta-kadas-algas-sanem-mediki.htm nemaz tik mazas nav.

AivarsN  3 4 Vai tiešām kāds vēl tic,ka medicīna kaut ko izārstē? Aizšūt brūces un salikt lauztos kaulus vietā,to jā,bet visu pārējo nāksies vien dziedēt pašam,ja negrib kļūt par narkomānu,vai sabendēt vēl kādu orgānu,ar izrakstītajiem tablešu kalniem. Pilnībā izdziedēties var tikai ar dabas līdzekļiem,nevis sintētiskām,indīgām vielām. Un daba dziedē praktiski par velti.

AivarsN  2 2 Nevarēšu neko ieteikt,jo man vēl nekad galva nav sāpējusi. Bet droši vien Google kādu dabīgo līdzekli ieteiks. Pat ja nepalīdzēs,nekādas blaknes neradīsies,kā no ārstu izrakstītajām narkotikām.

multi  1 5 Ārsti jau labu laiku nav nekādi nabagi uz kopējā tautas fona! Vairāk sāp sirds par sanitāriem un māsiņām, kuri gan saņem kapeikas par smagu darbu. Tas, ka viens dakterītis te pa interneta ziņu portāliem gaužas, ka ar 3k algu nevar savilkt galus, ko lai saka... Tie 3k ir 3 reizes vairāk par valstī esošo vidējo algu, visi nekorekti stāstīt par izdzīvošanu...

Aivariga      Būšu šoreiz riebīga, lai tie Ārsti kas negrib ārstēt brauc prom, noriebušies tie ģimenes Ārsti kas negrib ne ārstēt, ne pieņemt, ne viņiem kāda interese, bet atrast citu Rīgā, Pārdaugavā nav izdevies - visiem sareģistrētas n-tās personas, tikai pie ģimenes locekļiem var mēģināt. Ar sāpēm izmet ārā un pieraksts pēc 2 nedēļām, murgs darba cilvēkām tikt, še Tev serviss.

Lobo1      Nebrauciet virsū Aivaram (kurš starp citu ir mans vārdabrālis). Es pats savu organismu ietekmēju un zāles praktisi nelietoju. Nē, nesmejieties. Ja jūs to nespējat, tad vienkārši esat zemākā attīstības līmenī. Neapstrīdēšu veiksmīgus gēnus, citus faktorus, bet slimoju tik reti, ka ar grūtībām atceros iepriekšējo reizi, kad nācās ķerties pie medikamentiem. Ja nu vien aspirīnu pēc jautrāka vakara.

Virgo    2 Ja godīgi, tad nesaprotu. Valsts medicīnā par katru iedzīvotāju gadā ieliek ap 600 eiro...un tas ir par maz u n mums veļ ir jāmaksā par vizītēm , speciālistiem un velns vien zina pat ko vēl ?.... cik maksā apdrošināšanas zelta polise ? Tad kad valsts visus būs par šitiem 600 eiro apdrošinājusi , tad apdrošināšanas kompānija mediķus tā izdrāzīs ka naudiņa vēl pāri paliks!

dzekson______      He laili, laili luu. Mees esam briivi un pasi varam buuveet savu dziivi vai arii pieciest. Un pasi varam buut arsti. Esat stipri un nevainojiet nevienu. Lai vai kur mees dziivotu, mums ir zeme, Latvija.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu