Taupība?

No rītdienas varēs parakstīties par Saeimas atlaišanu. Parakstīties varēs gadu. Ja savāks parakstus tad referendums. Beigās sanāks, ka Saeima atlaista gadu pirms termiņa izbeigšanās. Deputātiem izmaksās atlaišanas naudu. Partijas saņems valsts finansējumu jaunām vēlēšanām. Vēlēšanas arī izmaksās. Vai to vajag? Ņemot vērā, ka jau jūtama ekonomiskā krīze.

dadzis2  1 2 Saeimas atlaišana neko neizmainīs. Paši savēlējām visādus dīvainīšus jaunajās partijās. Nevajadzēja solīt nereālas lietas, tad tagad nebūtu jāmeklē tie en-tie miljoni.

jotuns  1 3 Šī ir viena no visjēdzīgākajām saeimām, ko atceros. Par ko cepties jau vienmēr atrodas un šo to paši sarūpē. Vēl 3 gadi un varēsiet atkal viedokli izteikt. Līdz tam, lai labāk strādā, nevis atkal sāk tukši muldēt priekšvēlēšanu gaismā ... ;)

Morrigan    1 afrodithe: "kur Jūs redzat, ka kaut jel kas ,manā tekstā tiek adresēts Jums?"

Es to redzu pēc tā, ka Jūsu komentārs (2019-11-14 20:32) sākas ar adresātu: "20:02". Šajā laikā neviena cita komentāra izņemot manu nebija.
Par visu pārējo - Jums Jūsu viedoklis, man mans viedoklis, kas balstīts uz reāliem tuvinieku darba pieredzes faktiem. Neviens no viņiem par parasto darba laiku (40h nedēļā) joprojām nesaņem 4-ciparu algu uz rokas. Un viņiem šādas runas šķiet vairāk kā jocīgas, jo REALITĀTE tāda nav.

laukuroze, 30 gadi IR pietiekams laiks, ņemot vērā, ka nedzīvojam "melnajos" viduslaikos. Mūsdienu 1 gads pielīdzināms agrākajiem 5-10 gadiem, ņemot vērā tehnoloģiju straujo attīstību pilnīgi visās dzīves jomās.

rokons  1 2 Ar to REALITĀTI ir tā kā ir, manu tuvāko radu lokā nav neviena, kas nesaņemtu četrciparu algu, nestrādājot budžeta iestādēs vai Valsts organizācijās.
Ja kāds grib atlaist Saeimu - tās viņa tiesības, bet labprāt uzklausītu viņu iebildes esošajai.

dzekson______      Cilvekiem vajag ignoreet vinu velmes, neiesaistities politika un nebalsot.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu