Kā apkarot homofobiju Latvijā?

šajā ziņā esam strap sliktākjām valstīm Eiropā. Liels kauna traips. Geji ir radījuši daudzus izcilus mākslas darbus, arī vairāku iPhone dizainus, mēbeļu idejas, auto eksterjerus un inrerjerus. citu luksus priekšmetu ārējo veidolu. Šāda diskrimācija kaitē izaugsmei.

Adelante    4 Man pilnīgi vienalga ar ko, kad mīlējas un ķīvējās kāds tur X un Y, kamēr tas neskar konkrēti mani. Tak lai ņemas savā starpā, tikai lai man neuzspiež savu pareizo viedokli.

Forsaakais  1 6 Katrā sabiedrībā ir visāda veida fīlijas, kā zoofīlija, nekrofīlija un cita veida fīlijas, bet pagaidām tikai homoseksuāļiem ar overtona logu tehnoloģijas un milzīga lobija ietekmi ir izdevies savas atšķirības leģitimizēt, pasludināt par "orientāciju" un vēl panākt īpaši aizsargājamo statusu. Diemžēl Eiropas savienība attīstās precīzi pēc Džordža Orvela pasakas "Dzīvnieku ferma" motīviem. Šobrīd aktuāls un dzīvē ir ieviešams sauklis: "Visi ir vienādi, bet daži ir vēl vienādāki". Šis Orvela pasakas lozungs ir iestrādāts pat tā dēvētās Stambulas konvencijas nosaukumā. Arī šīs konvencijas saturā pilnīgi oficiāli ir izvirzītas visvienādākās grupas pasaulē - sievietes, geji un lezbieties, transpersonas. Šie ir paši vienādākie. Visi pārējie - vienķārši vienādi.

Napoleone  2 3 Forsaakais - tieši tā.... un ir noziedzīga nolaidība - uzskatīt, tipa "man vienalga, kurš ko ar kuru"...

Reds    3 "Demokrātija ir fašisma forma..." - strādājot VIDā(no komentāra autores ierakstiem iepriekšējās tēmās) varētu būt ka tādas iedomas rodas, pārējie demokrātijā dzīvo pēc demokrātijas principiem.

Reds  1 4 Forsaakais 20:24 - SK jau ir sarakstījušas feministes - viņām sievietes vienmēr būsi pati apbižotākā grupa un, ja pēkšņi sabiedrība pamana, kādi tie ir meli, tad viņas pašas parūpēsies, lai sievietes ciestu un atkal feministes varētu ierasties kā glābējas - kas arī ir SK galvenais mērķis - sabiedrībai, kura ir pret vardarbību jebkādās izpausmēs, popularizēt vardarbību sākot jau no bernudārza vecuma (visos izglītības līmeņos) un kad cilvēkam ir 20gadi viņam visu savu apzināto mūžu ir skalotas smadzenes ka visi tā dara un tas ir ikdienišķi - interesanti kādas tam būs sekas!

Praksē to ļoti labi redzam Zviedrijā, kur feministes ir pie teikšanas vairāk kā 15 gadus un šo gadu laikā vardarbības rādītāji tieši pret sievietēm no vidējiem Eiropas rādītājiem ir pieauguši 20 reizes(!) lielāki kā pārējā Eiropā.

irjauar_  2 2 Demokrātija ir fašisma forma... (c) Wow!!

irjauar_  2 2 Amadej, ļoti vienkārši - diskriminācijas aizliegums pēc seksuālās orientācijas pazīmes. Pirmās paaudzes cilvēktiesības. Izriet no 1966.gada Starptautiskā pakta par pilsoņu un politiskajām tiesībām. Latvija pievienojusies 1990.gadā.

Napoleone  3 4 Jā - demokrātija ir fašisms, jo ar tās mehānismiem - mazākums gūst varu par vairākumu... nenormālie pār normāliem. Nenormālie savus pareizos uzskatus spēj pasniegt kā pareizus un pamazām, caur overtona logiem ieviest kā normu... finālā mēs nonāksim pie kanibālisma, jau tagad TV demonstrē sīkas detaļas no tā. Fašisms ir cilvēknīšana. Demokrātija ir tā legalizēšanas prakse.

Vaukskis  1 1 Nicinājumu, aizspriedumus un naidu var apkarot ar izglītošanu par pastāvēšanu līdzās, tādējādi paaudzēm nomainoties mazinot homofobiju. Izskaust šo fobiju nekad neizdosies, tā kā antipātiju cēlonis nereti ir pārlaicīgā reliģiskā pārliecība. Pašiem homoseksuālistiem vajadzētu mazāk par savām seksuālajām preferencēm publiski atgādināt, lai viņus pārējā Latvijas sabiedrības daļa pieņemtu kaut vai sakostiem zobiem; nevajag sevi ne īpaši izcelt, ne īpaši noniecināt uz pārējo fona, nespuroties, bet iekļauties plūsmā un ļauties tikt nestiem pa straumei.

av2    6 N to reizi ssitaa teem te. Nu labi , kaapeec paareejie dziivo mieriigi, bet geji oblegaati sataissii kraasainu paraadi, tas ir, naturaali saaks kasskki? Kurss tad iisteniibaa uzprasaas "pa muti" dabuut?
Cilveeki, ta dziivojiet , kaa jums patiik ,un ar ko jums patiik. Nevienu tas tak neintresee. Un miers maajas. Bet nee, jaakasskkeejaas , jaasludina, jaauzprasaas tak ...bln...:(
Un veel, par iPhonu , sominnu... dizainu. Tiiri, un preciizi tad arii atbildeessu - kuru , ibj, kuru tas intresee, kaada tam cilveekam seksuaalaa orjientaacija.....kas ziimeeja to sominnu , telafonu dizainu ? Varbuut veel uzzini, kaadaa kraasaa vinnam...zobu birste, vai kaadus tv kanaalus vinns skataas, kaadus makaronus zupaa vinnss vaara , vai veel ko, a?
Kaads sakars..... ? :(
Un , tiess atblde uz jautaajumu - neuzprasaties uz kasskki, un miers maajas. Punkts.

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu