Matriarhāts pret dzimumu līdztiesību

Viena no šodienas ziņām ir Skotijas parlamenta lēmums par īpašu privilēģiju piešķiršanu atkarībā no dzimuma. Ja esi sieviete, tad tev automātiski uz visas valsts nodokļu maksāāja rēķina bez maksas pienākas higiēnas preces. Es pieļauju, ka daļa no oho publikas, kura piedalās pieredzes apmaiņā ir lasījuši Džordža Orvela slaveno darbu ´Dzīvnieku ferma" vai vismaz ir dzirdējuši par tā slavenāko saukli - visi ir vienlīdzīgi, bet daži ir vēl vienlīdzīgāki. Tas, kas ir ļoti interesanti, ka šobrīd rietumu pasaule attīstās precīzi pēc šajā darbā aprakstītā scenārija. Dzīvnieku fermā scenārijs bija tāds, ka sākumā, pēc tā dēvētās revolūcijas dzīvnieki ar cūkām kā gudrākajām priekšgalā noformulēja 7 baušļus, kuri visi pamazām tika papildināti jeb pārrakstīti. Piemēram bauslis "Dzīvnieki nedrīkst lietot alkoholu" ar laiku, pēc tam, kad cūkas to pagaršoja, tika papildināts: "Dzīvnieki nedrīkst lietot alkoholu pārmēru", bauslis "Neviens dzīvnieks nedrīkst nogalināt citu dzīvnieku" pēc tam, kad cūku miessasargi suņi bija nogalinājuši citu dzīvnieku, tika papildināts: "Neviens dzīvnieks nedrīkst nogalināt citu dzīvnieku bez iemesla", un, protams, pašās beigās bija, ka sākotnējais bauslis: "Visi dzīvnieki ir vienlīdzīgi", kad cūkas bija pārņēmušas varu un privilēģijas tika papildināts: "Visi dzīvnieki ir vienlīdzīgi, bet daži ir vēl vienlīdzīgāki...", interesanti, ka argumenti šādām pārmaiņām, ļoti atgādina matriarhāta argumentus, kāpēc viens dzumums ir vienādāks par otru ( jo esot grūtāka un sarežģītāka dzīve). Ko domā oho publika? Kur mēs ejam? Šķiet, ka liberālā ideja, ka visi cilvēki ir vienlīdzīgi un tiem piemīt vienādas dabiskās tiesības ir beigusies. Aktuālā tendence ir viena dziumuma privilēģiju atzīšana un attīstīšana uz otra dzimuma rēķina.

hewy  1   Kā tur Skotijā ar Stambulas konvenciju? Ja ir ratificēta, tad jau nav tik skarbi - dzimuma identitāti var mainīt šurpu turpu pēc tābrīža noskaņojuma. Sajuties no rīta kā sieviete, atsvaidzinājies sieviešu tualetē un pie viena aizgāji pieprasīt arī pienākošās higiēnas preces......

Tessa  7 12 nu, cik noprotu, Dzivnieku ferma ir vieniigais Orvela darbs, kuru tu esi lasiijis un, iespejams, vispar vieniigais no darbiem.
bet es uzskatu, ka pisuaru esamiiba viiriešu tualetes un liidziigu interesantu uzparikšu neesamiiba sieviešu tualetes ir nopietns iemesls versties Eiropas tiesa!!

janisb  3 5 Ja lumpeņi mācētu lasīt tad arī LV ziņā redzētu ka tas ir tikai pirmais lasījums, attiecīgi likums nav pieņemts...

Reds  3 6 Julianna - nu es parasti naivi pieņemu ka saprātīgā sabiedrībā cilvēki saprot ka visam ir izņēmumi. Kas tad tevi tur samīnusoja kā tu domā? - te mīnuso visu kas iet tiešā pretrunā feministēm, nu komentāriem darba laikā stabili.

Redzi ir gan jāskatās uz Zviedrijām un visām pārējam tādam valstīm, jo patreiz valdība akli stūrē tieši tajā virzienā un tieši tās valstis uz mums taisa spiedienu - paši sapisuši savu valsti, mēģina noraut visus pārējos arī lejā, īsti feministu stilā, nevis panākt vienlīdzību sasniedzot ko vairāk vai kļūstot par labākiem, laimīgākiem cilvēkiem, bet novelkot pārējos līdz savam līmenim.

Stambulas Konvencija mums ir tikai laika jautājums, ja vien pie varas nenāks ļoti spēcīga konservatīva partija, atgriežot ģimeni un kristīgās vērtības uz kurām turās visa Rietumu kultūra un kuras ir Satversmes pamatā, kā primārās un galvenās, patreiz neviena tāda partija nav.

fargo  1 5 tās lietas ir nepareizas, likumi netaisnīgi, bet ja tā visa rezultātā tu sāc neieredzēt sievietes, "viņi" ir jau daļēji panākuši savu. jo mērķis ir sadalīt ģimeni, ja iespējams, neatgriezeniski. kas ir viens no obligātiem soļiem jaunās kārtības(new order) - pasaules valdības tapšanā. kamēr eksistē ģimene, viņi nespēj pilnībā pārņemt kontroli. tāpēc sodomija, transi, 99 dzimumi, karš ar pamatvērtībām... cilvēki ir a)jadeģenerē, b) tiem ir jabūt pilnīgi vieniem un pirmkārt juridiski, atņemot ģimenei institucionālu spēku likumdošanā.

dažās zemēs, cilvēki kā kaujami jēri, joprojām labprātīgi ievēl globālistus un marksistus. tur neko nevar izdarīt tieši. tie ir skotu vīrieši un sievietes, kam ir jātiek ar šiem valdībā esošajiem ekskrementiem galā pašiem. tas pats ar zviedriju vai vāciju, spāniju vai grieķiju. neviens cits šo tautu vietā to izdarīt nevar.

coldlands  2 9 Es te laikam vienīgais kas Zviedrijā nav saskaries ar feminismu. Laikam pa nepareizajam ielām staigāju.

Gretta  1 3 Pie mums inkontinences preces nesaturēšana gadījumā abiem dzimumiem tiek kompensētas. Vajag tikai speciālista recepti.

Reds  4 5 Hmm... Stokholma jau 15 gadus kā Eiropas feminisma galvaspilsēta, Zviedrijā feministu valdība apmēram tikpat ilgi, viņi paši lepojas ar to, tai skaitā dažādām feminisma izpausmēm sabiedrībā, bet viņš tur nevienu pašu feministi neesot redzējis. Spoži, spoži.

Kaut ko tādu varētu par Latviju stāstīt, jo te viņas slēpjās, ja spēj. Te viņas gan vīrieši, gan sievietes ieskaita nekam nederīgo kārtā. Īpaši ja trāpās vidē, kur apgrozās izteikti sieviešķīgas sievietes un vīrišķīgi vīrieši - laužas uz āru visi tie seksismi, naids pret sievišķo, absolūta neizpratne par to ka sieviete nav vīrietis un vīrietis nav sieviete. Un tad tā iedoma ka viņa ieviesīs tur savus misticismus un visi pārējie sāks dzīvot kā viņai patiktos. Un tad sēž un bimbo viena ka nevar ne ar vienu dabūt normālu ieinteresētu kontaktu.

av2  1 5 Mana pazinna apreceejaas ar zviedru. Nav ne vainas, dziivo jua ntos dadus savaa maajinnaa , un nemaz neizskataas, ka arii viiriessus baigi valsts apceltu. Zviedrs to tik vien dara, ka 7x gadaa nem apmaksaatas "slimiibas lapas", jo vinnam esot...slikts garastaavokli.

coldlands  1 7 Red, es Latvijas zinu portāla lasīju, ka viens vīrietis izvaroja zīdaini, vai tagad man būtu jādomā, ka visi Latvijas vīrieši ir zīdainu izvarotāji?
Viens idiots nolemj nofilmēt, nointervēt otru idiotu, un izliktu to plašajai pasaulei, un tad parādās trešais vēl lielāks idiots, kas ar savu slimo smadzeniti, izrauj no konteksta savai būtībai piemēroto un sludina pārējiem tādiem pašiem idiotiem.

Sienazutrenkataja    4 Valsts ,kurā Tu dzīvo, izmet mēslainē 3 milj.vērto e-ves.sist., vai tas Tev neliek aizdomāties par nevienlīdzību? Laikam jau ne..jo Tu to ietekmēt nevari..
Diemžēl..arī Skotijas likumus Tu ietekmēt nevari..
Tad nu..pabaro bērnu , apmīļo māti..un tas būs daudz jau.

.

Tev

coldlands  3 5 17:52 ir trīs grupas, viena feministu, kas klukst par nepareizajiem onkam, otra tev līdzīgie, kas pinkšķ par to ka viņus abizo tantas feministes, un trešā grupa es un man līdzīgie, kam uz jūsu problēmām dziļi uzspļaut, jo mums ir daudz interesantāku lietu ar ko nodarboties.

Tessa  1 2 gumijas lelle-feministe, alimentus pieprasoša, kura vismaz reizi nedelja izgažas DNS testa. butu labs business un autoram pilnvertiiga regulara seskuala dziive!!

klaidone    1 Nabaga Foršākais, piedzimis par vīrieti! Tāda netaisnība!
Iesaku - maini dzimumu!

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu