Cenzuura naak!

Kaa juus uz to raugaaties..? Negribas pat vairs piemineet to covidu, tomer neiespeejami,,...jo taa ari ir peedeejaa laikaa viss ap to vien grozaas, pat izskataas driizaak peec taada fanaatiska religijas kulta,,....pie tam, tevi censhas piespiest TICEET,,....kaut kam taadam, kas ir veesturee lielaakais SCAMs!!!
Visjokainaakais, vini to formulee ar ciinju pret viltus zinjaam,,...taatad, nepaarbaudot faktus, neiedziljinoties, tu vari pateikt, taa ir viltus zinja - nesakriit ar Oficiaalo versiju! Zhurnaalisms, kaa taads jau VISPAAR kaa taads neeksistee,,....shobriid peec taa cik sinhroni, identiski taas nonaak pie mums var spriest, ka ir tikai viens vieniigs centralizeets avots,,... + politiskaa liimenii dod riikojumus.
Ciinja pret KO.....? Konspiraaciju...??! Bet...,te jau vinja ir....totaala kontrole - REALITAATE!
Kaadas vispaar redzat alternatiivas zinju apmainjas platformas?

gacca__  2 7 Vīrusa nosaukums ar tāds interesants: Covid = Cow + Id (lopu identificēšana). 2020-04-20 22:46

andrisz  2 9 Vakar internetā bija ziņa, ka Covid19 ieviests tāpēc, ka valdības tagad baložiem mainot baterijas. Līdz šim baloži tika izmantoti izlūkošanā, bet tagad viņi tiek upgreidoti, pieslēgti 5G tīklam (tātad 5G torņiem ir vistiešākā saistība ar Covid19) un pie reizes tiek nomainitas baterijas.

Protams, starp baložiem ir arī dabiskie īpatņi - tieši tos arī noķer kaķi un bērni. Izlūkbaložos ir mākslīgais intelekts, kas ļauj tiem ķirzināties, bet citādi tos noķert nav iespējams.

Šodien savukārt svaigāka ziņa ir, ka savu darbību atjaunojuši astoņzobju mizgrauži. Saistība ar baložiem vēl nav noskaidrota.
2020-04-20 22:50

fargo_pa    3 juliana. nemaz tik daudz cilvēku nezina, ka katrā lielajā rasē ir vēsturiskas atmiņas par lielajiem plūdiem. austrālieši, kad baltie prasīja viņiem par to uzskatu sistēmu, kurai tie tic, liekot mierā animismu(dzīvnieku pielūgšanu), sāka stāstīt, ka laika sākuma, kad austrāliešu senči parādījās austrālija, bija lieli plūdi, tad viņu sentēvi atbrauca ar laivām un vēlāk aborigēni aizmirsa jūrniecību.
tas pats bija, kad tūs hierdāls ceļoja ar kontiki. andu indiāņu senākās teikas ir par sentēviem ar garām, sirmām bārdām, kad viņiem visu iemācīja - kā celt piramīdas, rakstību un viņi stāstīja par plūdiem. tas pats scenārijs ar ķīniešiem vai subsahāras āfrikāņiem, kuriem jau nu novērojot viņu vidi nekādi nevajadzētu domāt par globāliem plūdiem.
bet!
kaut kas, visu rasu un lielo tautu grupu senvēsturē ir tāds, kas norāda uz noasa plūdiem. lai kā ko kurš aprakstītu.
2020-04-20 22:52

Letija  10 11 Par jūsu kontroli man smiekli nāk.
Kam jūs esat tik ļoti vajadzīgi? Es atvainojos, protams.
Šitās neirozes jūs piebeigs ātrāk par visām "šausmām", no kā baidāties.
Un kāda "laime", ka šeit ir tādi gaismas nesēji, kas zin vislabāk, kas pasaulē notiek.

Un fargo zināšanai - ļoti daudz ko var panākt, aizliedzot publiskus pasākumus, distancējoties tos pašus 2m. Viss nav ideāli, protams. Kāpēc? Tāpēc, ka tā nemēdz būt - ideāli. Tāpēc, ka cilvēks daudzos gadījumos ir visai bezsmadzenīgs radījums.

Nu ja - klasiski - kamēr pašus neskars, tikmēr vīrusa nav!
Saslimušos (ar kārtīgiem simptomiem) redzējuši neesam, ārstu vietā pabijuši neesam, tātad viss kārtībā - vīrusa nav - izdomāts - lai kontrolētu.

Vai es jau teicu - man par šo smiekli nāk?! Ne par vīrusu, protams.
2020-04-20 22:57

andrisz  7   Jā kādam šajā laikā gribas palasīt akadēmisko literatūru, tad rekomendēju:

- MIT (Masačusetsas Tehnoloģiskā Institūta) žurnāli "Mākslīgā dzīvība"
https://www.mitpressjournals.org/loi/artl

- Oksfordas Universitātes žurnālu "Sintētiskā bioloģija"
https://academic.oup.com/synbio

- Springer Transhumānisma rokasgrāmatu
https://www.springer.com/gp/book/9783030169190

Zinātnei mūsdienās nav teorētisku šķerslu mēģināt izskaitļot vīrusu vai baktēriju nākotnes mutācijas, kas būtu visticamākas, tad šādu vīrusu sintezēt laboratorijā un eksperimentējot uz reģeneratīvās medicīnas metodēm iegūtiem ārpusķermeņa organoidīdiem atrast zāles un vakcīnas pret šiem iespējamiem vīrusiem vēl pirms tie parādās dabā un sāk apdraudēt cilvēkus.

Resp., mūsdienu zinātne var preventīvi aizstāvēt cilvēkus pret pandēmijā. Cita lieta - cik daudz resursu tai atvēlam. Vai vēlamies automatizēt primitīvās darba vietas un novēlēt cilvēkiem radošu darbu zinātnē un droši un pārticīgu dzīvi. Vai arī izvēlamies kā tagad - visu darīt ar rokām un skaļi murgot, kad dabā sāk notikt lietas, kurām varējam būt gatavi, bet kurām savas tumsonības (kā sabiedrība) dēl tomēr nesagatavojāmies.

Es priecājos par šo vīrusu, jo tas sit pa tumsoņām un strāniekiem. Beidzot viņiem ir motivācija kaut ko iemācīties un iegūt racionalus orientierus dzīvē. Lai izdodas.
2020-04-20 23:00

antans_dzenis  7 12 Re, šī nu reiz ir jauka tēma, kur visiem šejienes alt-right, Krievijas informācijas telpas upuriem un bijuājam KPV elektorātam izvērsties ar iecienītajām konspirācijas teorijām, - par to, kā jūs nabagus mēģina apmuļķot un nozombēt, bet redz, - dažiem viedajiem un veiksmīgajiem ir tomēr izdevies izdevies kādos drazu portālos un jūtubē izķeksēt to patiesību, ka īstenībā tas vīruss tak esot speciāli uzkonstruēts, lai varu pasaulē pārņemtu un visiem čipus iepotētu un tad ar 5G antēnām jūs vadītu un regulētu, un patiesībā aiz visa tā taču Soross un Bils Geits, big pharma stāv un vēl kādi pāris ļaunie. Bet nu labi, ka jums ir te un šur tur citur tāda cenzūras neskartas vietas, kur pulcēties un ar šiem svētajiem noslēpumiem un patiesībām dalītos un vienam otru pārliecināt. Un noteikti tūliņ ar būs klāt tas viens, kas daudzinās to īsto vēdu pasauli, ko viņam parazīti un okupanti atjēmuši, bet drīz jau taču viņš ar domubiedriem šo esošo nelāgo kapitālisma pasaules kārtību gāzīšot un tad iestāsies vispārēja gudrība un laimība. Vajagot tikai ar galvu domāt un lasīt to krepu, ko tais necenzētajās un patiesajās vietās publicē. 2020-04-20 23:02

AivarsN  8 8 Parazīti, vai zvēra pielūdzēji. Var viņus dažādi saukt. Palikuši bez sava galvenā aizbildņa, jūt ka vara sāk izslīdēt no rokām. Cilvēki mostas, negrib dzert zāles un vakcinēties, bet piekopj veselīgu dzīvesveidu. Tā ažiotāža ap vīrusu ir pēdējais mēģinājums iebiedēt cilvēkus, lai būtu iemesls ieviest obligāto vakcinēšanu. Tā būs universāla. Ne tikai čips, pilnīgai kontrolei caur 5G, bet arī marķieris, lai katrs dienests pa gabalu var noteikt, ka šis indivīds ir vakcinēts un vēl kaut kāda ģenētiska draza, kas radīs izmaiņas DNS. Varbūt lai cilvēki kļūtu par dārzeņiem un nekurnot paciestu jeb kādu genocīdu. Izšķirošā cīņa tūlīt sāksies. Redzēsim, kuri līderi ir par tautu, bet kuri kalpo parazītiem. Pagaidām izskatās, ka Tramps ir vienīgais alianses pārstāvis, kurš atklāti uzbrūk parazītu midzenim. Tāpēc jau bija tāds tracis kad viņu ievēlēja un nopirktie mēdiji turpina riet. Tie sātana pielūdzēji jau toreiz saprata, ka Tramps ir no pretējās nometnes un var radīt viņiem nopietnas problēmas. Cerēsim, ka mums cilvēkiem, beidzot izdosies atgūt pirms gadsimtiem zaudēto brīvību! 2020-04-20 23:09

BlackBetty  7 10 Protams, ka šis viss ir globāls teātris. Kādam tas ir izdevīgi un noteikti jau viss "pasaules valdnieku"sanāksmītēs nolemts un izdomāts. Bet nu jā ir jau kas tic "visu vakcīnu tēvam" bilam, kas nāks klajā ar poti pret šo baiso vīrusu. Un visai ticami ir, ka tas paredzēts vispasaules čipošanai un smalkai kontrolei.Ak jā un uzticēties ņemt vakcīnu no tāda cilvēka,kas runājis,ka cilvēku ir pa daudz pasaulē un vajag samazināt ir visai neprātīgi. Visai žēl tos, kas uzskata, ka tas, ko ziņu portālos, TV un rādio saka ir taisnība. Un valdība taču nemelos. Ai kā melo. Cik pagātnē nav bijis,ka klaji melo un slepeni eksperimentus taisa. Tik to jau nezin vai negrib atcerēties. Tie,kas sāk domāt līdzi un rakt aukšā un dalīties ar dažādām lietām, kas apdraud viņu klajo melu atmaskošanu tiek cenzēti kā "vecajos labajos" PSRS laikos. Mums šo cenzūru naksi veic pašpasludinātie pravieši un taisnības atklājēji kas sākas ar Re. un Faktčekeru facebook... :) Cilvēkiem neļauj izteikties, tiek pa lielam kā ieslodzijumā turēti. Bezmazvai vienam uz otru kā uz ienaidnieku jaskatās, jo redz tak bez simptomiem ar var būt slims un izplatīt vīrusu. Distancēšanās ideāli pieņemta, lai nemierus netaisa. 2020-04-20 23:13

BlackBetty  5 3 NrJones. Ja vēlies ko fc publicēt par tām tēmām ieteiktu nobloķēt Re: baltica lapu un FacktCheker lapu ;) 2020-04-20 23:14

vilx    6 Varu uzcept sazvērestības teoriju.

Tātad, 5G. Ar esošajiem torņiem arī varētu čipus nolasīt, bet tad čipam antenai jābūt pāris cm garai, kā mobilajam telefonam. Bet 5G darbosies pie tik augstām frekvencēm, ka čipam antenas garums būs nepieciešams dažas milimetra desmitdaļas, un tā jau ir reāla lieta, ievadāma ar šprices adatu.

Tātad čips būs gatavs tuvāko mēnešu, maksimums gada laikā, tehniskā problēma atrisināta. Kā to kontrolēti iedzīt cilvēkos? Ir nepieciešama kaut kāda jauna slimība, pret ko varētu visiem kontrolēti izgatavot potes, kuras reģistrēt ar konkrētiem sērijas numuriem "lai izkontrolētu ka kādam neielaiž divas potes un būtu pārliecība, ka potes saņem visi".
2020-04-20 23:22

gacca__  1 4 Neatminos kur, bet kaut kur viens programmētājs rakstīja ... redzot kas pasaulē notiek, uz kurieni tā virzās ... labāk būtu rūpnīcā strādājis, pa sestdienām iedzēris, kaimiņieni paspaidījis ... un būtu bijis daudz laimīgāks ... 2020-04-20 23:22

AivarsN  7 7 Negribas ticēt, ka cilvēki, kuri prot reģistrēties Oho, būtu pilnīgā TV Panorāmas un citu valstu TV kanālu varā un nesaprot kas notiek. Vienkārši, cilvēki ir sašķelti divās naidīgās nometnēs un tiem, kuriem no parazītu lielā dzīru galda, vismaz pagaidām kāds treknāks kumoss atlec, protams izsmies un nolamās visus, kuri domā ar galvu un netic oficiālajam lohotronam. Taču būtu tā kā laiks saprast, ka tik daudz pielīdēju un kalpu, okupācijas varai nevajadzēs, ja patiešām izdotos ieviest totālo kontroli un visu planētu pārvērst par elektronisku koncentrācijas nometni. Varbūt ir pēdējais laiks nostāties cilvēku pusē, lai mūža nogale nav jāpavada cietumā, kopā ar saviem saimniekiem. Jā, tiem noziedzniekiem pagaidām vēl liela teikšana, visas valstis uzsēdinājuši uz skaitītāja. Taču tā ir tikai saujiņa rūdītu neliešu pret visas pasaules iedzīvotājiem. Un visas varenās armijas var jeb kurā brīdī nostāties tautas pusē un tad lielie parazīti pat savos bunkuros nepaglābsies. 2020-04-20 23:56

Drole  2 1 Tie pashi aitkopji, kas bazuunee, ka jaaklausa zinaatniekus, savas propagandas avangardaa eksponee caurkritushus gjimnaazistus, kompartijas kursu absolventus un zveerinaatus marksistus.

https://youtu.be/cwPqmLoZA4s : zinaatnieks

https://youtu.be/H6rMKAIj9f8 : sociopaats, caurkritis gjimnaazists, koprifiilis
https://youtu.be/5yD3o6_QGJI : shoferdeels, maoists
https://youtu.be/qH5QzuzD01A : komunistu bezmaksas siers
2020-04-21 00:16

av2  2 7 es jau sen teicu, parunaasim par sso"viirusu" peec gadiem diviem.Kad, nu es ceru, viss buus naacvis gaismaa. Ssobriid aitas bleej, un iet tikai vieniigaa virzienaa, jo citaadi tak buussot "jaaanomirst". Nu, nu....
Vai taa ir cenzuura, nezinu, bet preteeji viedoklli tiek zibensaatri izdzeesti no neta. Pat lloti pamatoti viedoklli. Tas ir, ja paspeeji noskatiities.
2020-04-21 00:26

Vaukskis      .."Sabojātos telefonus", citiem vārdiem sakot- viena tante teikusi ! 2020-04-21 06:22

Evitaa  3 2 Kādi 5G torņi? Latvija sāks drukāt pasaulei zelta, sudraba un vara naudu, tāpēc ka gudri, jo papīra naudai drīz nebūs seguma, pie kam atklās, ka vīrusi neturas pie monētām, bet vīrusu laikmets tikai sācies. Cilvēki iemācīsies pasargāt sevi no mākslīgi radītām sērgām veicot apmācības kā militārie mediķi ar specializāciju virusoloģijā apmācot lidmašīnu, kuģu un vilcienu, saistītu ar pasažieru pārvadāšanu ekipāžām. Tos apmācīs sekot pasaulē norisošo slimību statistikai un kolīdz kādā valstī parādīsies plaša saslimšana un mirstība, tiks iedarbināts speciāls signāls, ka viss kas saistīts ar šo valsti, tiek momentāli nobloķēts, visi laineru, kuģu un vicienu pasažieri pārbaudīti uz iespējamo vīrusu un aizdomīgie ar simptomiem nogādāti atpakaļ mājās un nolikti karantīnā. Pārējie turpinās dzīvot it kā nekas nebūtu noticis. Tāda būs tā cenzūra. Bet darbu zaudējušiem latviešiem valdība rīkos speciālas ekspedīcijas zelta meklējumos, jo zelta mūsu valstī daudzums iespējams proporcionāli kovid slimnieku daudzumam. Tas pie pozitīvā varianta. 2020-04-21 10:27

AivarsN  2 4 Tik pozitīvs scenārijs var realizēties tikai tad, ja šajā karā uzvarēs cilvēki, nevis sātana pielūdzēji. Ļoti jau gribas ticēt, ka tā arī notiks. 2020-04-21 11:00

Snowagain  4 7 Cenzūra jau ir sen, tik tagad tā izpaužas ļoti redzami. Kā av2 kungs rakstīja, pretēji viedokļi tiek dzēsti zibenīgi ātri, vai komentāros ļoti ātri "pie@irsti", ka zūd jēga.
P.P. Par vīrusu - man ir zināms viens kovida pozitīvs cilvēks - dzīvo UK, kā uzzināja, ka kovid pozitīvs? Strādāja mājās, nokrita, salauza kāju. Aizveda uz slimnīcu, šim taisa testu - pozitīvs. Automātiski visai ģimenei tests - sieva, māsa, bērni - visi negatīvi. Tā kā izdaram secinājumus.
Mans uzskats sakrīt ar Juliānas, Aivara, gacca_ viedokļiem - lielākais lohotrons kopš WW2, kad lohotronā tiek iesaistīti (lasīt -tiek nospiesti uz ceļiem un izdr@zti pilnīgi visi), arī tie kuri to nevēlējās.
2020-04-21 12:02

Snowagain    3 Piebilde par manu paziņu ar "kovidu" - nekādu simptomu, temp. 36.7. 2020-04-21 12:04

Skorbulsnak  1 5 Koroče pīpēt mazāk vajag... 2020-04-21 13:15

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu