Vai 10.oktobrī iziesiet ielās?

Vai daudz ir tādu, kuri jau sapratuši, ka ar šo valsti un visu pasauli kaut kas nav kārtībā? Vai Aldim ir vērts sekot, vai tā pati Kaimiņa jaunā versija?

vaitiesam  5 11 Vieglāk un pareizāk, ir mācīties, atrast darbu, veidot ģimeni, celt māju, izveidot smuku dārzu, apskatīt pasauli, iegādāties suni vai kaķi, braukt pie omītes uz pankūkām, un protams drazties un vēlreiz drazties☝

eziCmigla  2 5 Kosmiskais mākoņstūmēj, rokas nost no Rammstein un hokeja. Kaut gan, mazliet piekrītu Tev.. par hokeju. Varētu mēs ar Tevi kopā sadzerties Memory Water un palamāt Rīgas Dinamo ,par pēdējo gadu sniegumu.
Gobzems..populists, demagogs ar skaļu rīklīti.

tracums82  4 12 Autoram - nekad nesaki par mūsu valsti- šī valsts. Tā Tu jau saknē parādi savu nekādo attieksmi- neticu Tev

Taiida  1 4 Piekrītu Ubei par visiem simts.

sandra111  3 4 draugi bija feisbuka sasutijusi jaunumus-izskatas ,ka caka ielu parcelusi uz citu adresi,,,brante roza apzmiegta kleita,,,ramona ar savam erotiskajam fotosesijam,,,lv rullllle!
zinu ,ka es lidosu uz lv,lai tiktos ar citadi domajosiem,,,kas nav no silu partijam.

irjauar_  7 9 AivarN, tādus palagus, kā tavējie, var drukāt tikai sēžot te caurām diennaktīm. Kāds vēl ir tavs pienesums tautai, valstij un kaut vai savai paša sētai? Caur tavu pārgudrību tavs slinkums un liekēdība ir ar neapbruņotu aci redzama. Kā āža kāja. Padari labāk kaut ko lietderīgu, iekop dārzu, paravē.

LaskovijMerzavec  3 4 Vispār jebkādu vēlēšanos ar KLV un tās darboņiem atņēma viņu stulbums, likvidēt OIK...par katru cenu.

irjauar_  5 8 AivarN, attopies, kāda vešana pie prāta? Tavos palagos nav jaušama nedz izglītība, nedz loģika, nedz izpratne. Tas, ka tu te vēl iepostē mankurta Vasiļevska murgojumus, pats par sevi daiļrunīgi parāda, kas tu esi par fruktu.

Chris1986  4 4 Ja Rubiks aicinātu, tad es ietu. Bet ne jau šis superneinteliģentais vēderrunātājs

LaskovijMerzavec  1 2 Jā, jā ...Rīgas domē naudu izšķērdēja parazītu algotņi, par piemēru. Uz kurieni tad šie skrēja konsultēties?


/... paši sev vien parazīti esam.../

Tessa  8 12 Aivar, personiigi es tevi arii uzskatu par parazitu, jo tu cauram dienam, ta vieta, lai stradatu, sedi interneta, lasi un klausies visadas hernjas, a no maniem nodikliem tev tiks maksata pensija.

Sanija_  4 7 Izskatās, ka vairākums ir apmierināti ar visu, kas pie mums notiek. Bēdīgi.

Maara5  2 12 Zinot personīgi, kā šis nodegušais advokāts rupji un zemiski izturas pret savu sievu, pazemo savu māti, kura pilnīgi norobežojas un pārtiek no krimināli apsūdzētā patēva netīrās naudas- atveriet acis!!!!! Vai tiešām cilvēki ir tik lētticīgi? ...tik ļoti degradējies, jau rupja slenga valoda...nezinu, kā tas viss beigsies. Tur meli, meli un meli!!!!! Kāi izturas pret savu tuvāko, tā pret visiem pārējiem......

ube  4 10 Un par ko tad jāiet ielās? Nesapratu jēgu. Pret maskām cīnīsies? Tiešām? Vēl stulbāku neko nevarēja izdomāt?

dabasbridejs1  8 7 Ielās lai 10. oktobrī iziet Čaka ielas un Lienes ielas pastāvīgās darbinieces. "AivarsN" drīkst viņām piebiedroties. Droši!

supergirl  9 8 Jā, es tur būšu. Ne visur piekrītu Gobzemam, bet būsim 10.10. ne jau Gobzema dēļ. Būsim tādēļ, ka nedrīkst valdošajai kliķei ļaut domāt, ka visi ir apmierināti ar šo nemitīgo naudas izšķērdēšanu pa labi, pa kreisi! Bet šeit sēdošie neko nav dzirdējuši, viņiem viss pie kājas! Tādēļ jau arī esam tur kur esam, nabadzīgākā valsts ES, ar augstākajiem nodokļiem un to pašu daudzpieminēto OIK, ko visi maksājam tiem bandītiem. Nesaprotu, kā tas var būt vienalga.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu