kāpēc jūs valkājat uzpurnus ?

1.baidāties no kontroleriem kā jūs izsedinās ?
2. visur kameras - jūs redz un var sodīt ?
3. jūs TICAT KOVIDAM ?!
ka kovids patiešam ir un tik līpīgs ka bez lupatas sejā jūs saslimsiet - tad kapēc jūs neticat dievam - ka dievs varbūt patiešam ir un jādzīvo pēc viņa baušļiem ?!

av2  2 9 Nelieku nekad. Tikai ja ieeju veikalaa, pastaa, bankaa,sabiedriskaja transportaa. Bet es praktiski nekur neeju, viss onlione notiek.

Cerinju_Peeteris  6 17 Jurij 21:47 .. nevajag melot .. Vinķele vnk pateica ka taa valsts kur jūs nopelnijaat pensijas bankroteeja un nospraaga kad bija izteereejusi bezjeedziigaam rakjeteem arii pensiju fondu .. proti .. pensijas ir taadas kaa juusu beerni maksaa sociaalas solidaritaates nodokli .. [stulbs dirseejs Tu esi]

DanaL  5 12 Vai tik Jurijs un manas kaimiņienes vectēvocis N nav viena un tā persona. Tēvocis man šodien veselu pusstundu runāja Jurija un AivarsN tekstus. Vēl i ž☆dus pieminēja, i ¿rampu, i mūsu eksprezidenti. Tie visi esot vainīgi pie masku valkāšanas.

AivarsN  13 2 https://dra.lv/gVRzeY
Ja pasaulē nevaldītu sātanisti, tad šis video nebūtu bloķēts 20 minūšu laikā kopš tā publicēšanas, bet tiktu translēts visos centrālajos kanālos.
Ar masku valkāšanu nekas nebeigsies, bet paliks tikai sliktāk. Tūlīt nāks obligātā vakcinācija un čipošana, vairākkārt samazinot pasaules iedzīvotāju skaitu un pilnībā kontrolējot atlikušos.
Ja neticu reliģijām, tas nozīmē, ka neticu arī hinduistiem, krišnaītiem, kuri Vēdas rediģējuši pēc sava prāta un pārvērtuši par reliģiju. Brīvs cilvēks nekalpo nevienam, jo nevienam nav parādā, bet dzīvo saskaņā ar dabas, jeb dievišķajiem likumiem. Ciena savus vecākus un bērnus, tāpēc nenorobežojas no tiem, pēc katras sātanistu pavēles.

Cerinju_Peeteris  2 10 Un tagad izlasi uzmanīgi citaatu un paraadi kur ir sjajaa citaataa tas ko Tu dirs? un kur ir pretruna ar to kaa es interprteeju sjo textu? [lasiit proti .. vai tikai kopiipeistot?]

Ilita  5 14 Apskatot izmeklējumos uzņemtos attēlus, kādas izskatās plaušas covid smagi skartajiem slimniekiem, rodas jautājums - vai tiešām jūs to gribat?!
Vai tiešām ir grūti ņemt vērā un izpildīt dažus ierobežojumus?!
Nesāpīgus ierobežojumus.

LaskovijMerzavec  1 12 Un kas tajā video ir??? Kārtējias ar baltiem diegiem šutais pierādijums, ka maskas neko naaizsargā un krievu valodā?

Tā šitās vēdas ar;ī nav īstas vēdas, jo parazīti hinduisti tās ir saķēpājuši.

Bāc nu jājaut;a, kā Tu esi izdzīvojis???

Juris_67  3 6 Kāpēc jūs lietojat prezervatīvus?!!Baidieties no AIDS vai Luesa?Tāda Jurija medicīniskā antiloģika.Daudzas personas savā intelektuālajā līmenī aizķērušās arhaiskā viduslaiku tumsonībā....

saulite34  1 3 Kā var dzīvot pēc dievišķajiem likumiem,ja netic ,ka ir Dievs,un,ko tad tas brīvais aivaršovs citiem uzspiež savu izdomāto vēdu reliģiju.

Julianna  15 10 Labvakar! Masku neesmu vilkusi ne reizi un netaisos to darīt. Rokas ar man nezināmu žļurgu arī "nedezinficēju". Sabiedrisko transportu neizmantoju. Uz nodēm principā neeju jau visas vasaras garumā un esmu apmierināta un savā ziņā pateicīga situācijai, ka atsvabināja no indes bāšanas savā ķermenī. Tātad es principā nevaru saķert vīrusu un kur nu vēl aplipināt. Par kamerām man pilnīgi pie kājas un sodi vēl pie lielākiem sāmiem. Ši sistēma mani 3x aplaupīja, esmu super ideāls proletārietis. Te viena būtne teica -- nu kāpēc nevar uzlikt masku. Pakļauties. Šodien palasīju komentārus pie Kariņa tēmas. Starp citu, Krievijā, Ukrainā utt arī no 9. datuma ieviesīs lokdaunu. Tāpat kā 9. jūlijā draudzīgi pabeidza visas post padomju koloniālās iekārtas pirmo lokdaunu. Nu bet esam atpakaļ pie tēmas. Palasīju aitu atbildes. Ziniet , kur fiška? Planēta aizrijusies ar labumiem, ne ar ko vairs nevar pārsteikt mūsdienu cilvēku. Un tagad šis bars sajuta zemapziņā, ka Vilki taisās viņus nokost, varbūt iedzīt aplokā jaunā, kur būs nekomfortabli. Bet aitas pa šo laiku ir zaudējušas pašaizsardzības instinktus. Nē. ne uzlikt lupatu. Bet ar nagiem, līdz pēdējai asins lāsei cīnīties par sevi, par savu bērnu. Ar katru dienu cilpa sažnaugsies aizvien vairāk ap aitu rīklītēm. Un uzlikt masku, vairs ne pa katit. Esmu morāli nobriedusi stāvēt par savu būtību. Un ja vajadzēs arī mirt. Tie nav vārdi. Man bija 300 asinsspiediens. zinu ko nozīmē nāves elpa.

saulite34  7 12 Vēl viena sevis slavinātāja ,kurai aitas visur rēgojas.

Julianna  12 1 Runājot par vīrusiem. Protams ka nenoliedzu Koronavīrusu, kurš plosījās Krievijā 2003. gadā, pat laikraksti bazūnēja. Bet cik miljardu vīrusu bez koronas? Ko ta par tiem neviens nešūmejas. Runājot par Augstākiem spēkiem, Vēdām, hinduismu, budismu. Katram cilvēkam ir savs ceļš un attīstības pakāpe. Esmu atklājusi sevi hinduismā. Tā ir vienīgā atvērtā reliģija priekš cilvēka. Manī notiek dialogs ar Durgu, Visuma māti, planētu dzemdētāju. Ārstu cilvēkus. Diemžēl, LV jau laikus saskatīja briesmas un hinduisma grupiņai uzlika 50 tūkstošu štrāfi. Nevienai sektai to neliek, Jo viņi mucī cilvēku galvas. Hinduismā ir tā. Ir tev problēma, ņem bīdžu, vārdu un ārstē. Izārstēji kaiti. Vari vairs neskatīties un nevērsties pie Enerģijām. Brīva izvēle un griba. Lai arī man Aivars, kā sarunu biedrs ir simpātisks, bet šoreiz gribu teikt, nevajag izteikties par vēdisko tēmu ar negatīvu intonāciju. Tas tā, draudzīgs ieteikums. Tātad. Te OHO dibinu pretošanās kustību, aicinu pielieties manai dzīves pozīcijai. Varat rakstit man uz profilu. Sāksim darīt ko lietas labā.

LaskovijMerzavec  2 8 Paši nolīduši viensētās, varonīgi nenēsās masku. Ko tad sēdiet, ejiet pa ielām, brauciet sabiedriskajā, gramstaties un nodotiet analīzes.

Uzlika štrāfu noteikti par pašu muļķību. Pie tam par ko? Hinduismu, kas ir brivi pieejama religīja. Viena no manām mīļākajām vietām - Bali salas hunduistu tempļi.

eziCmigla  2 6 Urāaa...es par pieliešanos, pie Juliannas. Gribu tikai precizēt, kādā pozīcijā pieliesimies? Ķīniešu pozīcijā, Geitsa pozīcijā , friču pozīcijā ? Jūs(plakanās zemes piekritēji) savā starpā vienojaties, kuri tad ir tie, pasaules galvenie tumšie spēki. A to nav jums vienota viedokļa . Uztaisīsim vienu feinu, tematisko OHO gang bang party . Ar maskām. Un kostīmiem .

hjuumans  8 12 cilvēkiem jau tiek liegts rīkot ģimenes viesības, draudot ar kriminālvajāšanu. līdzpilsoņi tiek mudināti stučīt savus kaimiņus. kā šiem iztapoņām liekas, cik ilgs laiks paies, līdz NEziņošana tiks padarīta par līdzatbildību "pulcēšanās noziegumā" un viņi paši tiks pakļauti kriminālatbildībai?

tiešām ir tik grūti saprast, uz kurieni tas viss šobrīd virzas?

es vairs uzpurni nenēsāšu. TAGAD, tā jau ir principa lieta. nemaksāšu ne 2 eiro, neko. grib tiesāt, lai tiesā, grib likt cietumā, lai liek cietumā. es atsakos likt virsū uzpurni. tas ir aizgājis daudz par tālu.

runāju nedaudz ar vienu dakteri. man ienākot, pēc īsa brīža viņš nopūšoties novilka... uzpurni. man pilnīgi uzprasījās par to visu kaut nedaudz parunāt. neatstastot visu sarunu - mediķi par to visu atklāti nerunās. ir oficiozais viedoklis un tas ir politikāņu viedoklis, kādu uzvedības modeli izvēlēties. viņš saka, ka neviens mediķis latvijā pretim šiem pasākumiem un politikai publiski nerunās pat ja domā pretēji tam, kas tiek ieviests.

LaskovijMerzavec  1 11 Es tagad sēžu mājas un man nav jaliek maska. Es sēžu darbā man nav jaliek maska, eju pa ielu nav jāliek maska. Nu ieejot veikalā... nu nav mirstamā kaite, sabiedriskajā jau pirms Covida gribējās likt masku....

Par ko tracis???

Emanuels  7 5 ....uzpurni vajag, jo Viņkele liek...

...,.ari tapec, ka nomirst 1-2 no 100...70-90 gadu vecumā ...:)

...ari tapec, lai elpotu pats savu pirdienu = izelpu..:)

..ari tapec, ka no ebola, sarsa mirst 50 no 100....

ari tapec ka aitas neizcelas ar gudribu....

un galvenais, lv nemāk domāt, jo tic kristiesu un komunistu "misionariem".....īsāk=

verga miesa un dvesele....

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu