Pēc Jūsu domām, kur ir pazudis Tramps?

JurisK      Kā, kur pazudis! Viens cukermans, kas savācis visus daudz-maz populārākos pasaules soctīklus, izmantojot monopolstāvokli, atslēdzis ASV pagaidām pie varas esošo prezidentu. Normālā valstī par to liek cietumā, vai vismaz uzliek daudzmiljonu sodu. 2021-01-11 18:36

AivarsN      Pēc ilgiem laikiem, ASV prezidents savas valdīšanas laikā neizraisīja nevienu karu. Tieši otrādi, centās daļu savas armijas atvest mājās. Taču nav jau nekāds noslēpums, ka visi tie globālisti, reptiļu lelles, asins strēbēji darīja visu iespējamo, lai Trampu dabūtu pie malas un traucēja kur vien iespējams. Nekaunīgi nozaga vēlēšanas un bloķēja Trampu pat soc tīklos. Un kas ir mūsu kolonijas administratori, salīdzinot ar ASV prezidentu? Viņiem jau slapjš biksēs, tiklīdz Soross, vai kāds cits lielais parazīts tikai pakrata ar pirkstu. Ja Tramps to odžu midzeni neiznīdēs, tad globālistu lielais masu slepkavību un paverdzināšanas plāns var arī izdoties. 2021-01-11 18:41

JOHAIDI21      Pēdējo gadu ievērojamākie ASV sasniegumi ir vertikālās nosēsšanās kosmiskās raķetes. Elektriskie automobiļi,bezpilota automobiļi,DELL datori,Apple,lai nu kā,bet konstruēšana notiek tikai ASV un atsevišķu mezglu ražošana tāpat.Ķīnai ir uzticēta tikai montāža. Apple Makbooki,iPodi ,tas viss nāk no ASV. Un visa pasaule lido ar ASV ražotajām lidmašīnām.
Kam tādas ziņas nepatīk,tiem ir jāsēd facebookā un jāspaida telefons,jāklausās krievijas ziņu dienesti kurus pārvalda globālistu klaidoņi. Tad jau ar var sākt noliegt Trampu.
un ASV ir reāla programma Covid ārstēšanai un viņiem ir arī reālas zāles pret Covid,bet mums par to pat ir aizliegts runāt.
Un,lugums,savu slāvisko bezkultūru arnecenzētiem vārdiem varat atstāt sev vakariņās.Bet man prieks ka kaut vai vienam nejēgam emu sabojājis nervus un parādījis sabiedrībai viņa patieso seju!
2021-01-11 18:44

AivarsN      https://youtu.be/miV0-9J71TY 2021-01-11 19:00

Ince1961      Nekur jau nav pazudis,gaida labākus laikus... 2021-01-11 19:03

Ljekainiitis      ASV prezidenta kontu neviens nav bloķējis. Privātpersonas Trampa konts - uz to attiecas tie paši noteikumu, kas uz citām privātpersonām. 2021-01-11 19:03

av2      Ta miers maajaas. Cilveekam pilniigi viss ir bijis dziivee. Atsleegas vaards - bijis. Nu tagad, jaaplaano vecumdienas. Taa easy, mieriigi. Gan jau Melaanija notiisies driiz, tas gan.
Kas notiek muusdienaas pasaulee, reizeem jau gribas iesaukties, praatinn , naac maajas.
Visiem, viss par maz, par iisu, par sliktu utt. Tagad ar , virus sso to ierobezzijis. Taada panika,nesot zekkes maajaas (tiessaam??? ) Un pat ne par passu iespeeju saslimt aziotaazza , bet par ierobezzijumiem.
Cilveeki ir....tik diivaini , uz ssiis planeetas.
2021-01-11 19:44

LaskovijMerzavec      Teslu un SpaceX radija Masks, nevis Tramps. Kā arī Trumpam nav sakara ar citam kompānijām Dell, Apple, Facebook, Google, Microsoft,Amazon,Boeing... Trampam tur nav nekāda sakara.

Bet kā jau gaidāms, tad ir tikai tukši apgalvojumi un kad uzprasa - a kur tad ir pierādijumi? Seko kārtējais savārstījums
- "Kam tādas ziņas nepatīk,tiem ir jāsēd facebookā un jāspaida telefons,jāklausās krievijas ziņu dienesti kurus pārvalda globālistu klaidoņi. Tad jau ar var sākt noliegt Trampu. ", -
- "Un,lugums,savu slāvisko bezkultūru arnecenzētiem vārdiem varat atstāt sev vakariņās.Bet man prieks ka kaut vai vienam nejēgam emu sabojājis nervus un parādījis sabiedrībai viņa patieso seju!"

"...ASV ir reāla programma Covid ārstēšanai un viņiem ir arī reālas zāles pret Covid,bet mums par to pat ir aizliegts runāt." - Trumps jau apgalvoja ka Covid nav un maskas nav jānēsā, pat karoja ar gubernātoriem, par anti covid pasākumiem. - bet te reāla programa un reālas zāles pret to kā NAV!
2021-01-11 21:25

hjuumans      neizprast ne pasaules, ne lokālos notikumus, nav nekāda intelekta pazīme. īpatnēji, bet tas arī nav tās trūkums. vienmēr ir teikts - lai saprastu notikumus, tev ir jārez kopaina.
man liekas ir negudri mētāties ar sevi un katru pazemojošiem epitetiem.
tas nekur neved.

cik vērta ir tava brīvība runāt un teikt? tev tūlīt nebūs vispār. nebija jau pirms tam. bet tu domā pie sevis, bet tas jau tiem tur... un tad pienāk tava kārta.
patiesība vienmēr ir arī brīvība, pat sātanam. kāpēc Dievs neaizliedza pretinieka eksistenci? šis jautājums skar visdziļāko brīvas apziņas eksistenci.
2021-01-11 22:23

_maya_      oh hjuuman hjuuman - vot taadu tirlinju kaa tu deelj izplataas dezinformaacija un viltus zinja. Neviens neko nav aizliedzis.

What´s True
Pelosi and other Democrats proposed replacing gender-specific terms with gender-neutral alternatives in the text of a document called the "Rules of the House of Representatives."

What´s False
The proposal was limited to a single document, and would not prevent House members from using gender-specific language in making speeches, drafting bills, or otherwise conducting House business.
2021-01-13 17:09

fargo      jā, maya, tu mani beidzot izkodi. patiesībā, es esmu dumjš cilvēks. nav tā, ka mani bijušie klasesbiedri sūta ar jautājumiem par matemātiku vai ķīmiju pie manis, nē. nav tā, ka es zinu nu jau piecas valodas, latviešu un krievu neskaitot, nē... nav tā, ka es esmu viens no dažiem cilvēkiem, kas sāk spēt sazināties aramiešu valodā un arī rakstīt. nē... es esmu neaptverams duraks, tumsoņa. es neko nesaprotu ne no tā, kas notiek, ne no tā, kas notiks.
es lasu un nesaprotu, mani prāti maldas neaptveramas apziņas labirintos. es esmu, no visiem, duraks kvadrātā. es neizdaru astronomiskos novērojumus, es nesekoju debesu ķermeņu kustībām, es nemēģinu bērniem stāstīt par zvaigznājiem, visu to es nedaru. īstenībā, es esmu kabluks no laukiem, kas neko ne no kā nesaprot.
tā var būt. tas var būt tā.
bet... ir vēl cits variants. ka ir tā, kā es saku. ne tikai šai jautājumā. varbūt... tikai varbūt, andrejs nav dumjš provinciālis. tie ir varianti.
bet tu mani izkodi. padomā, kā tas izskatas no manas perspektīvas.
2021-01-13 18:55

_maya_      oij, fargo, hjuuman, andrej (un sazin veel kaadi Tavi vaardi ir). Es Tevi par dumju duraku kvadraataa nesaucu - Tu pats gan.
Tavas piecas valodas (latvieshu un krievu neskaitot), kjiimijas un matemaatikas prasmes Tev tomeer ir patrauceejushas iedziljinaaties konkreetos faktos. Eeehh..
Donalds Tramps arii saka, ka ir taa, kaa vinjs saka. Bet fakti biezhi vien nesakriit ar to, ko un kaa vinjs saka. Un tad vins raud, ka "ljaunie mediji" vinju apvaino. Taa tas laikam izskataas no Tavas perspektiivas :)
2021-01-14 17:12

fargo      maya.
tramps ir pirmais prezidents asv vēsturē šai gadsimtā, kas nav piecu ģimeņu akceptēts. vienīgais gadījums neseneajā vēsturē, kad izvēlējās vēlētāji. nav nepieciešama liela drosme, lai rātu trampu vai izņirgātu viņa sievu, dēlu.
zini, kam ir vajadzīga ĻOTI liela drosme?
atklāti sāk stāstīt, ka militāri industriālais komplekss draud un pieprasa jaunus karus un turpināt esošos. tam vajag tāda līmeņa aknu, kuras man, piemēram, laikam nav.
man nebūtu nerva stāvēt ano priekšā un teikt viņiem feisā, ka manas intereses ir vienkāršā amerikāņa intereses. jo šie ierēdņi izsmej viņu par atklāto valodu. pie sevis viņi saprot - kāda vēl tauta, kādi vēlētāji, ko tas pajoliņš runā, mēs te atrodamies, lai viss notiktu - bezjēdzīgie tēriņi, lai turpinātos, lai turpinātos iejaukšanās citu valstu iekšējos notikumos, lai bumbas, lidmašīnas atpelnītu investīcijas avīžu pirmo lappušu fotogrāfijās.
bet tev ir smieklīgi. tev reāli liekas, ka ir jāsaliek smaili. tev tas viss ir smieklīgi.
tava attieksme demonstrē šo man grūti aptvero nihilisma un nepamatotās pašpārliecinātības līmeni. cilvēki, kas ir absolūti amorāli valda pār notikumiem, veido informatīvo telpu, plāno nākotni un cilvēki kā tu, kas pretendē uz intelektuālo pārākumu ne tikai to atļauj, bet saprotot, kas notiek, to atbalsta.
2021-01-14 17:52

_maya_      fargo, andrej, hjuuman - Tev vajadzeetu paskatiities kaa "zinju kanaals" Fox News njirgaajaas par Obamu un vinja gjimeni.
Neviens vinju neizsmej vina "atklaataas valodas" deelj - smejas par vinja stulbumu un nespeeju skaidri izteikt domu un par briinumaino speeju bezgaliigi verveleet par "ljaunajiem medijiem" un "nozagtajaam veeleeshanaam" bez faktologiskiem pieraadiijumiem; tikai par sevi, par sevi, par sevi.
Par teerinjiem runaajot - nu paroc tak bishkji dziljaak un paskaties, kur teerinji tagad lieli - uuppsss.. pateikshu priekshaa - trampa golfa "tripiem" un vinja viesniicu peljnjaa :D Oo, jaa, un arii militaariem marshiem, lai godinaatu fiireru Trampu. "Vienkaarshaa amerikaanja intereses" ir PEEDEEJAIS, kas trampu un vinja klanu interesee. Nerva vinjam toch nav- taapeec arii staaveeja ANO priekshaa kaa jampampinjs un runaaja stulbiibas.
Veelreiz uzsveershu - es nepretendeeju uz intelektuaalo paaraakumu. Tev, izgliitotam cilveekam buudamam, tomeer buut jaaprot lasiit, atrast faktus (nevis alternatiivus faktus vai trampa klana melus un propagandu "atklaataa valodaa") un varbuut tomeer nespoguljo savas sajuutas manos vaardos.
2021-01-14 18:33

Ljekainiitis      Par Trampu, viņa establišmentu (un ne tikai).

https://puaro.lv/politika/jurgis-liepnieks-postpatiesibas-politika-don alds-tramps-un-adolfs-hitlers/

"Hitlers neienīst tikai ebrejus – Hitlers ienīst visus, kas atšķirībā no viņa tiek uzņemti mākslas skolās un pabeidz tās. Viņš ienīst intelektuāļus vispār, kuri "skatās no augšas uz jebkuru bez vajadzīgajiem papīriem". Izglītotie, Hitlers liek šo vārdu pēdiņās, augstāk vērtē jebkuru imbecilu, kurš piesedzas ar akadēmiskiem sertifikātiem, nekā spējīgu jaunu censoni, bez šiem dārgajiem dokumentiem (tādu kā viņš – Ādolfs Hitlers).

Tas ir tas pats establišments, kuru priekšvēlēšanu laikā zākā Tramps. Izglītotie, kultūras skartie, intelektuāļi, mākslinieki, zinātnieki, Trampa gadījumā arī ģenerāļi un izlūkdienestu profesionāļi.

Un tas nav tikai personisks mazvērtības komplekss un nespēja komunicēt ar izglītotiem un zinošiem cilvēkiem, – tā ir patiesa sajūta, kādu izjūt liela daļa sabiedrības, kas ir tāla no intelektuālās, kultūras, mediju elites, ekspertu un augstākās ierēdniecības pasaules. Noriebušies šie pašapmierinātie gudrīši, kas vienmēr visu zina labāk. Apnicis viņos klausīties. Ko viņi ir panākuši mums – vienkāršajai tautai, vai viņi vispār zina, kas ir darbs, ko nozīmē reāli kaut ko panākt, izdarīt, uzbūvēt, radīt – nē, viņi māk tikai citus pamācīt! Apnikuši, mēs vairs viņos neklausīsimies, bet dosim varu kādam, kas dara un kas ir līdzīgs mums. Vēl vairāk – padarīsim šo eliti par ienaidnieku, sadosim viņiem kārtīgi. "
2021-01-14 18:39

fargo      maya.
es to nesaprotu. kādā veidā cilvēks, kas nav suns vai žirafe, var nonākt līdz intelektuālam slēdzienam, ka cilvēki, kas cenšans likvidēt tik fundamentālus cilvēces jēdzienus kā sieviete un vīrietis, tēvs un māte, dēls un meita. es to nesaprotu!
es nevaru aptvert, ka tā var notikt. kāds amorāls ceļš ir dzīvē jāveic, lai sekotu šādiem spēkiem?
es nezinu... es tiešām nespēju saprast, kā ar tevi runāt un par ko. ar kādu veseri jūs esat dabūjuši pa galvu, kāda veida naglas bija nepieciešams iedzīt apziņā, lai līdz tādai pakāpei izkropļotu izpratni par labo un ļauno? kam bija jānotiek?
kādi faktoloģiskie pierādījumi? kā var atrasties tik dziļā intelektuāli morālā bezdibenī, lai tik stūrgalvīgi negribētu redzēt viselementārāko patiesību?
tieši tāpēc, dēļ šīs aizas, kas mūs šķir, ir tik grūti atrast jebkādu tiltu vai saikni, lai spētu viens otru saprast.
jo starp nepatiesību un patiesību ir bezdibenis. tā ir bināra situācija.
kam ir jānotiek, lai cilvēks domātu, ka holivuda un šie stāri ir kaut kas labs, bet tie, kas cenšas izvairīties no viņu ietekmes ir dumji cilvēki?
kā var nonākt līdz atziņai, ka aborti, sodomija, izlaidība, regress, apziņas kontrole, pornografija, narkomānija, cenzūra ir vērtības, kuru dēļ cīnīties?
kam dzīves ceļā bija jānotiek?
tiesi tāpēc ir bezdibenis, kuru es nezinu kā pārvarēt.
tas ir kā stāvēt lavas upes divos krastos.
2021-01-14 19:51

LaskovijMerzavec      Vai tad kāds var likvidēt māti, tēvu? Ģimeni?

Tas, ka daudzi nelēpjas un pasaka, ka interesē savs dzimums ir tikai apveicami.
2021-01-14 20:14

LaskovijMerzavec      te jau vienreiz uzdevu jautājumu, ko tad Tramps ir labu izdarījis?
Mūris ar Meksiku? Tas nerisina migrācijas jautājumus un vēl smieklīgāk, ka ASV vispār ir imigrantu valsts.
Nostāšanās pret militāristiem? Pāris tūkstošu karavīru izvešana no Sīrijas? Uzmetot kurdus, kas karoja, cerot uz ASV atbalstu, savas valsts izveidē? Pārnesot vēstniecību uz Jeruzālemi? Nogalinot diezgan ietekmīgu irāņu armijnieku, Irākas zemē? Atsakoties līguma ar Irānu.... neviens solis nav miera virzienā... tik pastiprina degli, lidz nākamajam karam.

Ar rūpēm par savu tautu - neviens vēl nav pateicis, ka lai tauta iet d***...

Varētu vēl un vēl turpināt...bet slinkums
2021-01-14 21:52

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu