Atlaižu atcelšana sabiedriskajā transportā nevakcinētajiem.

Interesanti, kā to reāli domā izdarīt? Vismaz Rīgā pensionāriem izdota bezmaksas braukšanas karte/ vai ielādēta rīdzinieka kartē/ uz nenoteiktu laiku. Tagad liks visiem apmeklēt Klientu apkalpošanas centrus un uzrādīt vakcinācijas sertifikātu?
Manuprāt nereāli. Pat ar zaķiem un masku nelietotajiem netiek galā. Vakar pie Bērnu pasaules ar ieslēgtām bākugunīm stāv policijas auto, iekāpj tramvajā daiļa policiste pilnā ekipējumā un laikam cerēja, ka kāds aklais viņus nebūs pamanījis un nepacēlis masku uz deguna. Tāpat kā biļešu kontrole, kuru jau pa kilometru var redzēt, ka pieturā stāv. Nesaprotu, kādēļ tādām muļķībām jātērē nodokļu maksātāju nauda. Kaut runā, ka naudas Rīgas kasē esot dofigā. Bet tomēr kaut kā nesmuki.

Letija  11 17 Fargo, man šķiet, ka Tu spļauj akā, no kuras pašam jādzer!
Tieši tādēļ - nevis es gribu, lai otram slikti, bet, ja tas otrs sāk musināt pilnīgi neadekvāti citus ar saviem sprediķiem, kā arī vēl te daža laba - uz sacelšanos un vēl nez uz ko, tad varu pateikt, ka jūs absolūti nespējat un nemākat novērtēt dzīvi - to, ka visu laiku dzīvojām ļoti labi (un arī dzīvojam!!!), nekas nevienam netrūka, dzīves līmenis ideāls, jā, ideāls - vispār nebīstos šā vārda (ja salīdzina, kādi dzīves apstākļi ir pasaules lielākajā daļā).
Tātad - kas notiek pie radušajām grūtībām?
Kāpēc cilvēki nevar saprast, ka kaut kas ir arī jāpārvar?!
Nāk fargo, un tas viņam nav labi un tas, un pats neredz savu spriedumu absurdumu (kā piemēram - man ģimenē slimoja, es nesaslimu, tātad vīruss nav tik kaitīgs), kā arī nemāk saskatīt patieso situācijas nopietnību patlaban, un tādu viņam līdzīgo ir daudz, kā rezultātā pasliktinās situācija, bet nē - gvelž savu sviestu un draudus.
2021-10-18 14:25

bumpastiks  13 11 nu lai jau tā 13:29 nepriecājas.Gan jau ka PAŠU ar drīz ietupinās 4 sienās kā visus pārējos un varēs savu "švakcīnpasi"pie atejas durvīm karināt!
Es nešķiroju švakcinēts vai nē!BET ..šitādi švakcinēti plānprāši vnk DERDZAS!:(
2021-10-18 14:33

AivarsN  10 6 Pat muļķim skaidrs, kuriem tas dzīves līmenis šķiet ideāls. Visa tā ierēdņu armija, kura tiek turēta okupācijas administrācijas atbalstam, tiek labi atalgota, kamēr reālā darba darītāji knapi savelk galus, ar saviem nodokļiem visu šo liekēžu baru uzturot. Taču kad aitas tiek sadzītas drošā aplokā, dzinēji vairs nav vajadzīgi. Tāpēc tiklīdz tiks realizēts Lielais restarts, ieviesta vienota elektroniska pārvaldes sistēma, visi čipoti un elektroniski kontrolējami, ierēdņu armija tiks likvidēta pirmām kārtām, līdzīgi kā mazais un vidējais bizness. Lielajām mega korporācijām, kuras pārņems visu ekonomiku, būs vajadzīgi reālā darba strādnieki, nevis liekēži, kurus šobrīd tura tikai atbalstam, lai sagrābtu varu. Pēc tam uzmetīs tieši tāpat, kā tagad politiskās partijas savus vēlētājus. Partija un reliģija jaunajā iekārtā paliks tikai viena, nemainīga un pilnīgi nekontrolējama no iedzīvotāju puses. Un tas nenotiks nepārskatāmā nākotnē, bet plānots pabeigt jau 2025.-2030.gadā. 2021-10-18 16:04

hjuumans  7 11 "Un man patiešām patīk, ka jums "griež nost vienu iespēju pēc otras" (c)."
tie ir tavi vārdi. es tos tev rokā/mutē neieliku. tu priecājies, ka man būs slikti. par ko? ko es tev izdarīju?
ar kādu aku tu man biedē? pēc tevis prezentētās mērauklas es JAU saslimu. DIVAS nu jau reizes. ar ko VĒL tu mani biedē? nu, neķer ne mani, ne citus. sevis dēļ, izslēdz televizoru un izej ārā, izej rudenī, ieelpo gaisu.
ne es, ne manējie nevu nesaslimdina, vīruss mūsos nomirst. valdībai, kura sakās esam cīnas pret kovidu vajadzētu dēļ mums lēkāt gavilēs - re kā, viss būs labi. bet nē, ir otrādi. izskaidro man, kādā veidā es apdraudu jebko? kas tā ir par tādu dīvaino pasaules kārtību un briesmām, kuru es apdraudu, būdams otro reizi imūns pret šausmīgām briesmās?
izskaidro man, ko un kuru mēs apdraudam tā, ka mums ir jātraucē normāla dzīve?
tā vietā, lai zinātnieki nāktu un ņemtu mūsu antivielas un studētu, kā labāk likvidēt kovidu, notiek pretējais. mēs tiekam atspoguļoti kā idioti un izstumtie. dabiskā imunitāte ir tuvu 90% pasaules iedzīvotāju. kāpēc tu to nezini? kāpēc tev to nesaka? tāpēc, ka viss tas nav par kovidu, bet varu.
kā tu vari priecāties, ka man un manai ģimenei tiek radītas problēmas dzīvot normālu dzīvi? tas ir ļaunums.
2021-10-18 16:24

DanaL  10 7 Ui, kā nelaimīgie nevakcinētie šodien darbā šūmējās, kad uzzināja, ka būs jātaisa testi par savu naudu. Vairumā gadījumu skopums izrādījās spēcīgāks par pārliecību, iešot potēties un pēc tam testaments, zārks, u.c. izpriecas, kas, viņuprāt jādara katram godīgam vakcinētajam. 2021-10-18 17:23

Eneile  4 4 "Kāds tad ir ierobežojumu mērķis galu galā - ieriebt un pazemot"

Šajā gadījumā es tomēr teiktu, ka mērķis ir, lai pensionāri nevazājas bez iemesla pa sabiedriskajiem transportiem un neapdraud paši sevi. Jo grozies kā gribi, bet sabiedriskais transports ir viena no riskantākajām vietām. Jo, manuprāt, uz nevakcinētajiem skolēniem šis neattiecas, viņiem saglabājas bezmaksas sabiedriskais transports.
2021-10-18 17:27

studentka  4 11 Es te piekritīšu, ka šis ir identifikācijas jautājums.Tie,kas te šūmējas visu pieņem personīgi un tad jūk prātā, jo viss redziet ir stulbums. Kāpēc man jāšūmējas par atlaidēm, ja tādas man nav pat ar sertifikātu? Un tā par visu pārējo - tas, kas mani neskar laižu pāri, tas, kas mani konkrēti skar, varu atrisināt viegli. Un to, ko es nesaprotu no paša covid sākuma, pričom te Latvijas valdība? Viņi to covidu un ierobežojumus izdomāja un tad palaida pa visu pasauli? Precīzāk, saprotu jau-visādi frīki laužas pie varas un šūmē tos prātus. Sašķeltā sabiedrībā pieņemt viennozīmīgi pareizus lēmumus nav iespējams.. Ar saprātu apveltīts cilvēks to saprot un arī dažādus stulbumus vsr pārdzīvot mierīgi. 2021-10-18 17:28

Vaukskis  9 8 bumpastik, tu mums, kas ir potējušies pret jauno koronavīrusu, arī derdzies, tā kā abpusēji! 2021-10-18 17:47

bumpastiks  9 9 Vaukšķi,un ko tu te spraud savas 5 kapeikas?Tev jau no žļurgas ir personibas dalīšanās ka sauc sevi par mums?:D
Bet ne par to ir runa.Pļūts jau ierosina ieviest totālu lokdaunu.(palasat ziņas)un tupēs VISI!Arī "izredzētie"ar šmakupasēm".Ta kā ierullējat sev..tur kur saule nespid!
2021-10-18 17:54

Vaukskis  5 9 bumpastik, esmu līdzīgās domās kā Letija, tādēļ atļāvos "spraust 5 kapeikas", ņemot vērā arī agrāk lasītos komentārus. Man pašlaik nav personības dalīšanās, jo es palīgteikumā izskaidroju, ko domāju ar "mums". Ņemot vērā, ka Latvijā ir aptuveni miljons citu, kuri sapotējušies pret Covid-19, noteikti ir tādi, kuriem arī nepatīk tas, ko raksti.
Esmu lietas kursā par t.s. "lokdaunu". Esmu tādu piedzīvojis jau agrāk un "paldies", ka tamlīdzīgie būsiet ar savu bezdarbību un pretošanos sagādājuši atkārtojumu.
2021-10-18 18:03

Tessa  6 10 bumbastikam vajadzetu nomierinošas drapiites padzert, agresija nak tieši no antivakseriem. tada sajuta, ka pusrubuli, ka tur bija: agrak tikai tava gimene zinaja, ka tu esi prata terets, tagad ir internets un to zina visi.

nevajag aizmirst, ka vakcinetie arii slimo, bet salidzinoši vieglak, viņi to faktu arii nenoliedz.
par transportu piekritu Eneilei, nav ko vazaties. tikai ka to nomenedžes, nav ne jausmas.
2021-10-18 18:50

LaskovijMerzavec  2 7 Nu paskat jau Latvijas ietekmelu vadone - atzina ka covids - nav nekas patikams, lai gan pirms tam pat pašu slimibu noliedza, kur nu vel vakcinaciju !

Tad nu šejienes dižguru ir palikušasvmaz izredzes!
2021-10-18 18:56

jozolsen  6 9 Pasakiet ´paldies´ vietējiem antivakseriem. Tie tikai ziediņi..sākums..
Ja kāds nesaprot, lai salīdzina šodienu ar Dāniju.
2021-10-18 19:02

jozolsen  6 8 Vai tik kāds no Oho moderatoriem nav antivakseris?!!
Laukr..Vai tad jau piemirsi ši gada sākumu?!!
Komandantstundā pārvietošanās TIKAI ar pamatojumu!!. Sabiedriskā transportā to arī var ieviest. Ir jau atstrādāts. Maksāja lielus sodus.
Domājiet, kā sunīšus pačurināsiet.
2021-10-18 19:19

Tessa  9 11 vel viena, kura ir gudraka par epidemiologiem. zeme atveries, viņi vairojas spraudenjiem. 2021-10-18 19:19

donKihots  3 1 Ar vējdzirnavām cīnīties vajag. Cīnies, cīnies, cīnies, bet šās tikai maļ un maļ, un maļ ...
Jāsūta skatītāji lokdaunā, lai neredz, cik tas ir bezjēdzīgi.
2021-10-18 20:20

Ita  5 3 Vienīgais bonuss, ko varētu dot šis haotiskais pasākumu kopums, ir gultu atbrīvošanās slimnīcās. Emigrācijas dēļ. 2021-10-18 20:54

AivarsN  7 3 Ja reiz par to tā dēvēto Latvijas valdību, jeb precīzāk piekomandēto kolonijas administrāciju. Kuram vēl nav skaidrs, ka viņi tikai tupi pilda pavēles, bet absurdie lēmumi tiek pieņemti tālu ārpus viņu smadzenēm. Ir dotas visas iespējamās norādes, bez kurām parazīti nedrīkst darboties, jo cilvēkiem ir tiesības zināt, ko tie vecie reptiļi ar viņiem plāno darīt un tad var piekrist, vai atteikties. Cik zīmīgi, ka pati slimība nosaukta par govju identifikāciju, vai identificēšanu. Gotiņas jau sen, kopš agras bērnības ir spiestas pārvietoties ar numuriem ausīs, jeb krotālijām. Neapķērīgākā, bailīgākā sabiedrības daļa, jau pēc otrās vakcīnas, var palepoties ar individuālām Mac adresēm, pēc kurām ir viegli atpazīstami pūlī, pat tumsā un aizsegtu seju. Ar katru nākamo vakcīnu, gaidāms kāds atjauninājums. Varbūt piešķirs arī nosaukumu, kā visām pilnvērtīgām Bluetooth ierīcēm, vai pat no telefona mūziku iekačāt? Taču distances vadību un dažādas manipulācijas, patentētāji garantē. Un vēl, mūsu prezim ir zīmīgs uzvārds. Vai zināt, kādus pienākumus parasti veic ebreju levitu kastas pārstāvji? Upurējamo dzīvnieku sagatavošana rituālam. Vai vēl ir kādi jautājumi? Kas te teica, ka antivakseri ir agresīvi? Mēs šo šovu uztveram ar humoru, vismaz kamēr mūs pašus, vai mūsu bērnus nestiepj uz altāra. Vakseri paši gribēja un lai pēc tam nesaka, ka netika brīdināti. 2021-10-19 00:16

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu