Kad velētāji izvērtēs savu atbildību balsojot par konkrēto partiju?

Atceraties kā tika pieņemti likumi par skolotāju un mediķu algām ko pieņēma ZZS valdība un būtībā palika zem tanka jaunievēlēto Saeimu un jauno MK. Reizēm ir jābūt iespējai aizņemties, bet ne tādos brīžos kad katra partija nak ar priekšlikumiem, kas prasa papildus miljardus aizņemties. Tie pasi arī pieņēma likumus par neizpildāmām lietām. Un tagad jūs piemēram būtu gatavs balsot par tādiem kuri solītu šādu likumu pieņemt jau atkal. VARBŪT REIZ SĀKSIET DOMĀT AR GALVU PAR KO BALSOJAT?!?!?!

JOHAIDI21  1   Johaidi,tak beidziet to gumiju staipīt un nodibiniet savu-oho partiju un pasaulē iestāsies miers!

Julianna  4 2 Partijas vajadzīgas vergiem. Brīviem cilvēkiem nekādas partijas nav vajadzīgas, jo visas nāk no dēmona ar uzdevumu škelt tautu.

AivarsN  4 4 Jau kopš pašiem pirmsākumiem, pasaulē bija tautvaldība, jeb monarhija. Tieši pati sabiedrība izvirzīja no sava vidus un apstiprināja vislabāko savu pārstāvi, kuru jebkurā laikā varēja arī atsaukt, ja viņš pienācīgi nespēja pildīt savus pienākumus. Vēlāk jau, kad sabiedrībā sāka iefiltrēties sociālie parazīti, viņi centās šos vadoņus uzpirkt, bet ja tas neizdevās, paslepus nogalināt. Visbiežāk noindējot. Ar vadoni grūtāk manipulēt, viņš jebkurā brīdī var nostāties tautas pusē un atkal ebrejiem steigā jākravā koferi. Taču ieviešot demokrātiju, valstī īstas valdības faktiski nav. Prezidents tikai butaforija, bet daudzpartiju valdība ir viegli pērkams un manipulējams bars, kuru caur sabiedriskajām organizācijām, bankām, var raustīt aiz aukliņām kā lelles. Taču jau pēc Lielā restarta, starptautiskā neliešu banda grasās pilnīgi oficiāli kļūt par pilntiesīgu pasaules valdību, likvidējot valstis vispār. Tāpēc par falšajām vēlēšanām, sevišķi jau lokdauna laikā, nav jēgas savu prātu noslogot. Ja tās vispār tiks rīkotas, tad rezultāti būs tādi, kādus starptautiskā mafija pasūtīs, nevis tauta sabalsos.

siikaa16  1 1 Algas jau tika paaugstinātas. Visas vecās kargas vajadzētu izmest no skolām. Tie mobingi, kas notiek skolās un netiek risināti. Nav skolotāju atbildība? Bērni tiek pazemoti no skolotāju puses. Tas nevienu neinteresē, tikai algas. Skolotāji bija gatavi paši testus atmaksāt. Tātad pietiekoši nopelna.

capitaine_tromperie  1 1 …bērni tiek pazemoti no skolotāju puses…
Lūk par šo tekstu labi pasmējos.😂
Laukurozei vajag pioniera nozīmīti pie krūts piespraust, par ticību.🤦

Mavs_VivaForever    2 Vienmēr esmu teicis, ka anonīmas vēlēšanas vajadzētu atcelt. Drīzāk otrādi - katram vajadzētu spiest pasē zīmogu "Nobalsoja par ZZS", "Nobalsoja par VIENOTĪBU" u.t.t. Kā arī šos sarakstus izlikt publiski pieejamus.
Un tad, kad kaut kāds pavļuts, kalniete, vanckariņš savāra kārtējos sūdus - tad ņemt priekšā visus kas par viņiem nobalsoja un bakstīt viņus kā kaķēnu ar purnu savās čurās - lai zina vietu kur jāčurā.
Tas palielinātu vēlētāju atbildību, citādi nobalso par tiem, kas sasola gaišu nākotni, bet realitātē visu sagrauj.

AivarsN    1 Kāpēc tik daudz politisko partiju? Bet kāpēc lielveikalā ir tik daudz Holandes sieru, doktora desu, no kuriem neviens ne tuvu neatbilst tā sākotnējai receptūrai? Tikai mārketinga triks. Katrs tirgotājs cenšas piesaistīt pircēju. Tāpat viens un tas pats bandītiskais grupējums ar dažādiem partiju nosaukumiem un solījumiem, cenšas iegūt vismaz kaut kādu tautas atbalstu saviem noziegumiem, pie reizes radot izvēles ilūziju un liekot justies vainīgiem, ka nav nobalsojuši par pareizajiem un tikai tāpēc jācieš.

Chris1986      Tagad interneta laikmetā kkādas papīru lapiņu vēlēšanas viereiz 4 gados? ??? :D Kkāds 19. gs! Tagad, kad visos mazos portālos notiek autorizēšanās ar interentbankas palīdzību, jebkuru jautājumu referndumā var atrisināt stundas laikā, nevis atsaukties un "tauta mums deva mandātu paust viņas gribu 3-4 gadus atpakaļ" Ta tauta jau par katru jautājumu sen savas domas ir mainījusi!!

Ljekainiitis    1 Chris - ar e-balsošanu ir vairākas problēmas.
Pirmkārt - anomitāte. E-balsošana to nenodrošina.
Otrs - tas, vai tavu balsojumu kāds nav ietekmējis nevar nodrošināt.

Chris1986      Ljekainiitis, tavi argumenti galīgi neiztur kritiku. Nesaprotu, kāpēc vēlēšanām ir jābūt anonīmām?? Tā tāda jaunu meiteņu cimperlēšanās aiz neko darīt. Ja jau balso par kko, tad kāda jēga to slēpt vai no tā kaunēties. Tad jau uz ielas arī nevarētu bez "burkas" iziet, jo kāds ieraudzīs, atpazīs un būs kauns nez par ko :D
Nu, un ja balsojums ar internetbankas autoritzāciju - kāda tur var būt ietekmēšana. Tad jau drīzāk kāds ietekmēs, lai tu savu naudu viņam pārskaiti, nekā tavu vai manu tūda balsi vēlēsies nozagt :D Vismaz tādi gadījumi nav dzirdēti, kad kādam stāv blakus ar nazi terorists un saka, par ko jābalso :D
Un vispār visa šitā mākslīgā vilkšana garumā, lai tauta nevarētu pati momentāli par kko nobalsot un pieņemt lēmums, iztiekot bez bezjēdzīgiem starpniekiem politiķiem, ir mākslīgi radīta barjeru politiķu interesēs. Bet vienalga pie tā beigās nonāks. Tikai būs bezjēdzīgi pazaudēti gadi

Ljekainiitis      Anonimitātei ir otra puse. Ievēlētajiem NAV jāzin par ko es vēlēju. Visādi prievīšaktīvisti to vien gaida, lai uzzinātu, kurš par saskaņu balsojis. Vai otrādi.

Un kāda nozīme CIK stingra ir autorizācija. Tikai pāris dūšīgus vīrus aiz muguras ar pareizu viedokli - un pofig kāda autorizācija. Vai 10-nieks bomzim, aizmuguras noskatoties, vai izdarījis pareizu izvēli.

Chris1986      Jā, Ljekainiitis, es domāju, kur tās sazvērestības teorijas jem sev tik daudz sekotājus, bet, palasoties tavu viedokli, sapratu kur :D

Marcells      Problēma tajā, ka uzbūvēt jaunu optimālāku sistēmu nav mūsu spēkos un tas izmaksās dārgāk nekā labot esošās sistēmas caurumus. Nevajag arī fantazēt ja nav iespēja praktiski neko mainīt. Iztēlē vienmēr viss ideāli strādā, dzīvē tas darbojas pavisam savādāk un kompleksāk. Mēs nevaram visa tauta ielikt sludinājumu ss.lv ka meklejam spējīgu deputātu un visi lasīt iesūtītos CV. Sistmēma ir uzbūvēta kāda tā ir nenoliedzu, ka šai sistēmai grāmatvedība klibo, ka lai nosegtu mīnusus ir bieži jāizņemas, bet ko mēs varam mainīt tajā visā? Neko jo jebkurš var runāt skaisti un domāt prātā visu ideāli līdz brīdim kad sāk to darīt un atduras pret apstākļiem, kas runas apgrūtina tāpēc iesaku uzreiz darīt ne runāt lieki un uzreiz darot sastopoties ar pieredzi runat.

Ljekainiitis      Zīgerista banānus jau aizmirsi ? :) Postsovjetu telpā tās nav sazvērestības , bet realitāte. Vismaz balsu pirkšana jau nu konkrēti.

AivarsN    1 Nu cik var balsot par tiem masonu ielikteņiem, viņu kabatas opozīcijām un citiem klauniem? Visi viņi savas lomas spēlē, lai izpelnītos saimnieku uzslavas. SIA LV ir starptautisko noziedznieku izveidota un lobēta firmiņa, aborigēnu pakļaušanai un izmantošanai. Jo mazāk to atbalstīsim, jo ātrāk tā iznīks ar visiem klauniem. Cirks var pastāvēt tikai tikmēr, kamēr skatītāji par tā priekšnesumiem maksā. Tikai nedaudz pacietības! Jau pēc dažiem gadiem, mums būs pašiem sava uzticama valdība, kura strādās tikai un vienīgi mūsu interesēs.

Labrador    1 Rezultāti tiek pasludināti neatkarīgi no balsojuma rezultātiem.

Labrador    1 Un visai savāda man šķiet Cimdara nāve.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu