Kāpēc daudzi cilvēki uzticās tam ko saka pa TV?

Tēma ir par visu kopumā.Vai tad nav tā ka mums daudz ko melo?

Vaukskis  1 4 Kāpēc daudzi cilvēi uzticas tam, kas internetā? Vai tad šeit melo maz?
Normāliem cilvēkiem, t.sk. transpersonām, kuru tiesības tiek arvien vairāk pielīdzinātas, ir raksturīgi kaut kam ticēt, kas kalpo kā atskaites punkts.

Ita  3 3 "TV ir tieši tāda pohazuha, kāda bija PSRS lakos, tikai pretējā vizienā"

+100
Man tas bija ienācis prātā neatkarīgi no Chris. Patiesībā ienāk prātā katru reizi, kad ieslēdzu ziņas radio vai TV. Īstenie Brežņeva laiki.
Parasti galma līdzskrējējam būt ir rentabli, vienalga, vai tā ir urlīga bomžu klase nedaLatgales skolā, vai valstiskā iekārta. Un daudzie kari nolaužot latviešu augstākos kokus ir selekcionējuši pakalpīgus gnīdas. Šūpojas kā niedres vējā. Viens komentētājs kaut kur iepriekš teica, ka tādi esot %40 LV sabiedrībā.
Šī nopirktā pandēmija ir unikāls izņēmums pasaules vēsturē, kad rentabli ir nostāties pret meliem, jo "niedres vējā" saņem savu poti. Mans neprofesionāles novērojums ir, ka potētie izskatās strauji savecējuši. Bet tas, protams, ir subjektīvs, uz emocijām balstīts viedoklis. Vakcinētajiem vnk tiek iedragāta asinsrites un imūnsistēmas, bet lielajā vairumā gadījumu organisms atkopjas un rullē tālāk. Cits Q, cik tas vsp bija bijis vajadzīgs, divus gadus pēc vīrusa cirkulācijas mūsu vidū

Libelulle    1 Tāpēc ka daudzi cilvēki skatās tikai TV!

Ljekainiitis  1 8 Cilvēkam , kurš ar spozmi acīs saka - es TV neskatos - es uzticētos daudz mazāk. Tas nozīmē, ka šī cilvēka uzskatus būs veidojusi interneta miskaste. Ar 90 % garantiju - atlasīt ticamu informāciju tur spēju nebūs.

kuks10  1 1 Nezinu, bet manuprāt tas formāts kā tv izmirs. Skatos uz ielas ,sabiedriskajā dzīvē, lielākā daļa sēž internetā. Pa lielam pohui tas tv. To skatās tikai pensionāri.. Domāju nākotnē būs interneta fīdžās, kur visi vēros un klausīsies.. Man tv ir vajadzīgs ,kur paskatīties kādu filmu. Ziņas un zondes huiņu pat neskatos. Viss tāpat skaidrs ,ka valdība imitē un biedē sabiedrību ,lai varētu izzagt jau miljardus(miljoni jau mazs pašlaik), jo viņiem rītdiena neinteresē. Katrs jau sev pagatavojis naudas maisiņu, kur nolikt zem dirsas grūtā brīdī...)))

dabasmiilis    3 Bērniem ļoti patīk krāsainas lietas skatīties - vai nu multenes vai reklāmas [pats atceros, kā savā laikā lūrēju omo pulverus, biksīšu ieliktnīšus, visādus hugo boss un gaļina blanka, tad tagad esmu ikvienam gatavs sadot, kurš atļausies man reklāmas lasīt, kur nu vēl rādīt!]

Cits līdzi pārdzīvo pie ziepenēm, citam tā vietā reālāka ziepene - Panorāma! [bet vienalga tv domā tavā vietā un liedz smadzenes pašam kustināt.]

-Vēl pirms dažiem gadiem klikšķu lapu sakarā, tur jau iezīmējās nedomājošo procents, kas dalījās ar visu pēc kārtas, neizvērtējot informācijas patiesumu.

Piemetinot par komentāriem, tādu vietu arvien mazāk paliek, delfi pārvērtušies par konclāgeri - tāda cenzūra, lielāko daļu izdzēš, lai anonīmos komentus uzrakstītu - pie dažiem rakstiem jau jāreģistrējas, vēl trakāk, jau kādu otro dienu ir arī jāreģistrējas, ja vēlies kādam īkšķīti ielikt, novērtējot viņa komentāru! Tādēļ tur sen neko nerakstu!

rebeka  1 2 Oho nospiedošais vairākums skatās TV, tas ir jūtams pēc komentāriem.

8008      Jo stulbi 2023-06-25

Raivis_1977      Ja cilvēkā retoriskie pretjautājumi ir visbeidzot izbeigušies tad paliek vien pati neticība nekam, kas ir tik vien paša cilvēka antipātiskā nepatikas izpausme. Un tā pret daudzām lietām no kā sāk kultivēties meli ...
Tas viss atspoguļojās iedzimtās kultūras identitātes īpatnībās un seno dzimtu kultūru izauksmju teorijā ...
2023-06-25

Raivis_1977      Piemēram, Azerbaidžānas Armēnijas kaujas Kalna Karabahā.
Ja dažām tautībām vēsture ir izniekota, noniecināta noplicināta par savu tautu teritorijām un savu piederošo zemi, tad arī rodās nevajdzīgi strīdi, konflikti pat kari un asins izliešanas dēļ meliem. Jo meliem ir īsas kājas.
2023-06-26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu