Pie visa vainīgS antivakseris.

Vai tiešām??
Pavļuts: nevakcinēto starpā inficēšanās rādītāji samazinājās ātrāk, kamēr vakcinēto - lēnāk
To saka jūsu uzticības persona, vakcinetie! Tālāk citēju...
"Tas, visticamāk, izskaidrojams ar to, ka vakcinēti cilvēki jūtas drošāk, tādēļ viņi savus sociālos kontaktus samazina mazāk. Vīruss izplatās arī starp vakcinētiem cilvēkiem.."
"Tāpēc ir ļoti svarīgi, ka arī vakcinētie cilvēki, kuriem mēs esam centušies nodrošināt dažādas iespējas, tomēr ievēro maksimālu piesardzību. "
BET............
"Tikmēr nevakcinētajiem cilvēkiem esot jārēķinās, ka dzīve kļūs arvien sarežģītāka."
Loģiku ,Please..?!!

dabasmiilis  2 5 "the vaccine can stop hospitalization and death"
Es neesmu angļu valodas specs un ar to nelielos, bet ,Ļekainīt, ir milzīga atšķirība starp STOP un CAN STOP, tik pat labi to var tulkot arī kā DONT STOP!
-Aptur vai var apturēt, tā ir milzīga atšķirība! ´´Var apturēt´´ - tas vairāk kā zinātnē nebalstīts solījums, pieņēmums, kur neviens neuzņemsies atbildību, ja nu pēkšņi tomēr pienāks "nevar apturēt" un "var tikai sačakarēt".

-Tikpat labi es varu arī teikt, lai ēdiet zemeņu zapti un tas var samazināt izredzes nomirt no saules dūriena, ja neēdīsiet, varat nomirt! [tas viss no sērijas - viena tante teica, bet pārējās neiedziļinoties pašā būtībā, izplata tās tenkas tālāk.]

-------------------------------------------
00:35
"Loģika tāda,ka nevakcinētie inficējās un slimo daudz biežāk,kā vakcinētie,tāpēc arī šādi ierobežojumi."

21:40
Mirs visi, bet no kovida krietni vairāk mirst NEvakcinētie. Statistika ir precīza un bez emocijām.

-Dāmas, sākat kustināt smadzenes!!!
Man ir jums viens jautājums - jūs pētiet tikai sausos ciparus tabulā un tad trīcošu balsi ķerat pēc ripām un kladziniet, ka viss ir slikti, vai arī pētiet kā tā statistika veidojas, tā teikt visas aizkulises!???

-Neliels ieskats šī rudens ciparos, ikviens tak atceras visus luksoforus, komulatīvos pa nedēļu un divām, ar ko pirms tam baidīja un šausmināja, un es jau augustā šeit stāstīju, kāda izskatīsies tuvējā nākotne. Kad parādījās pirmās ziņas, ka šoruden vairs nepētīs komulatīvos, bet gan atskaites punkts būšot slimnīcu un gultu noslodze.
###Atklāšu vienu noslēpumu, tas tika darīts apzināti, jo cilvēki paši rēķināja tos komulatīvos līdzi, un tādos gadījumos nevarēja tos ciparus strauji mainīt, manipulēt ar tiem kā ienāca prātā, bet pats smieklīgākais, cilvēki ziņoja regulāri, ka tie komulatīvie medijos uzrādās nepareizi - vien vārd sakot, no gaisa pagrābti skaitļi - tādēļ mūs baidīja ar saplīsušu luksoforu.
2021-11-12 06:47

dabasmiilis  2 6 ###Bet ar jauno mērauklu[slimnīcas, gultas], viņi var zīmēt, celt un nolaist jebkādus ciparus - manipulēt pēc pilnas programmas, jo mēs fiziski tur netiekam un nevaram pārbaudīt, vai tur aizpildītas 1000 gultas, vai tur vispār tik daudz gultu ir, vai tur guļ gripas pacienti vai modernās gripas, vai visu citu kaišu pacienti - kurus ilgstoši neārstēja, bet tagad, kad krīt no kājām, tad rauj uz slimnīcu, vai 90mit gadīgās jaunkundzes nolēmušas doties uz mūža mājām pirms tam paciemojoties palātās. Variantu ir tik daudz.
-Viņi mums melo jau divus gadus it visā, un mums tagad būs jātic, ka vismaz slimnīcu ainu attēlo precīzi!? Man ir žēl tos cilvēkus, kuri 2 gadu laikā vēl nav sapratuši, ko ar viņiem dara!

###Tieši tāpat, runājot par procentiem, tikai aklie ķer tukšus skaitļus un salīdzina statistiku.
Tur tak divas iedaļas triju vietā, pirmā vakcinētie, bet otrā nevakcinētie + vakcinētie, kuriem uz slimošanas laiku apturēti sertifikāti, vai vēl nav iedoti uzreiz pēc potes[potes blaknes]. Pavērojam, cik daudz vakcīnu izlieto dienā, nav brīnums, ka tur gulētu brīnumpošu blakņu pacienti, kurus propaganda skaita klāt pie nevakcinētajiem.

---------Nav svarīgi cik tev potes ir - 1 vai 3 vai četras - tu esi sadurts vai daļēji sadurts, un tev nav vietas nesadurto statistikā!
Ja pus sadurtos un slimos ar apturētiem sertifikātiem izņemtu no nevakcinēto statistikas, jūs lielie kliedzēji pat skaņu izdvest no pārsteiguma nevarētu, labākajā gadījumā redzēsiet ap 50pret50%, es gan esmu pārliecināts, ka tur vakcinēto statistika būtu iespaidīga, mierīgi pat varētu būt ap 70-80%.
Pēc visa, ko pieminēju, miršanas statistiku nav vērts pat apskatīt, visa statistika ir zem katras kritikas.
2021-11-12 06:49

Ljekainiitis  4 2 Mīlīt, nedari, to, ko neproti. Tavas "datu analīzes" nav izlietota tualetes papīra vērtas.

Paskaties kaut cik vakcinēto Rīgu un Daugavpili.
2021-11-12 11:59

palietotais    1 Nu ja,tikai viens sauklis.Vakcinējies un būs Tev laime!Bet vai būs šaubos!Tāpēc izvairos no šīs laimes pēdiņās! 2021-11-12 13:03

palietotais      Pat triperis un sifiliss nevienu nesatrauc! 2021-11-12 13:05

Ljekainiitis  2 2 Pirmā pazīme, ka runātājam nav saprašanas, par ko tas runā, ir veselīgas domāšanas un vesela saprāta piesaukšana .

Pēdējā reize, kad pasaulē kas līdzīgs notika (apmēru ziņā) bija pirms 100 gadiem. Līdz ar ko risinājuma meklēšana tiešām reizēm sanāk uz mēģinājumu un kļūdu pamata.
Globālisti, sazvērestības - pie tiem nonāk, ka sarežģītiem notikumiem meklē vienkāršus risinājumus..
Tie, kam nācies darboties ar projektu vadību uzreiz sapratīs, ka visi stāsti par restartiem un tamlīdzīgām lietām uz Zemes principā nav iespējami .... ;)
2021-11-13 09:14

Ljekainiitis    1 Jā, arī Romas impērija sabruka. Bet nevis sazvērestību rezultātā, bet cilvēku patiesās būtības rezultātā. Un tehnoloģiskais progress te maina tikai tempus, kā kaut kas uzplaukst un sabrūk.
Pastāvēs , kas pārmainīsies ! :)
2021-11-13 19:43

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu