ģimenes jēdziena nostiprināšana Satversmē

Vai vajadzīga parakstu vākšana par ģimenes jēdziena nostiprināšanu Satversmē? Vai tomēr Latvijā esam gatavi mainīt uzskatu, ka vīrietis un sieviete ir divi atšķirīgi dzimumi, kas kopā veido ģimeni?

Vaukskis  2 1 Tas ir jāizlemj tautas priekšstāvjiem- izlemt, vai vajag vai nevajag! Katram ir tiesības norādīt, izškirošai jābūt vairākuma nostājai.

Marita  2   Mīļie, ar tādu attieksmi nekur tālu netiksim. Mēs esam Eiropas Savienībā un tur ir noteiktas cilvēktiesības. Tad jāstājas ārā no ES un jāpievienojas, piemēram, Krievijai

rokons    2 Vispirms mēs esam PASAULĒ. Cilvēktiesibas ir noteiktas kopš Habeas Corpus act pasludināšanas. Pret to nav iebildumu.
Pamatjēdziens ir definīcijās par to ko uzskatīt par ĢIMENI.
Neviena cilvēka tiesības uz mantiskām vai nemantiskām lietām netiek aizskartas definējot ģimeni mūsu kristīgo vērtību izpratnē.
Kaut arī mormoņi skaitās kristieši, viņu pieņemtās kopdzīves definīcijas atšķiras no piem. katoliskajām.
Nevajag visur Krieviju piesaukt, tā viņu darīšana, bet mēs esam Latvijā, kas var pieņemt saprātīgas normas un definīcijas, Satversmē nosakot IDEĀLU, kam pakļaut Likumus, un respektēt še dzīvojošos cilvēkus

dabasmiilis  1 1 Vispār jau ES ir amerikāņu veidojums, un amerikāņiem norma ir stūķēt vaigos ĢMO, tad jau mums arī jāsolidarizējas, ak pareizi, aizmirsu - mēs to jau darām veicot injekcijas.

Vaukšķi, par kādu vairākumu tu runā? Vai par to vairākumu, kas nevēlējās injicēt sevī sūdus, kā jau gudrai tautai pienākas, bet nākas to darīt piespiedu kārtā, jo to liek darīt 5% tautas pārstāvis Kariņš, par kura ievēlēšanu vēl būtu jāpastrīdas, nebūšu pārsteigts, ja izrādīsies, ka tā sātana partija pat tik daudz neieguva - gan jau komanda no asv vēstniecības vai izcilības centra pienāca, lai šos laiž pie siles!

Varavīksnes apaļā galda bruņinieki varbūt ir tavi pārstāvji, nevis vairākuma izvirzīti, kur nu vēl mani pārstāvji, nevienam tādu varu neesmu dāvājis.

LaskovijMerzavec  1 2 Vispār jau valdibu veido koalīcija no vairakām partijām ar vairak nekā 50% … tas tā piezīme tiem kuri skaitīt nemāk….

dabasmiilis  1 1 Vispār jau koalīcija ir viena liela partija, vieni un tie paši vēzīši, nav atšķirība kādās krāsās krāsoti. Tos, kuri vēlējās strādāt, tos iemainīja pret peškām, lai 2 ģenerāļiem, būtu kas paklausīgi pamāj ar galviņu un nerunā pretī.
Opozīcija, tāda pat kulīte, tādēļ valsti vada veselības pianists un viņa korišs filozofs, nevis Saeima! Pa vidu šiem vēl pils lakstīgala vītero.

Kovidafēra atvēra acis uz daudz ko, pirms tam par to vai to bija tikai šaubas vai novērojumi, tad tagad visi izlīda no pazemes un rāda īsto dabu. Burvīgs laiks.

Vaukskis    1 Kur ES pamatdokumentos ir rakstīts, ka tā ir Amerikas veidojums? Tas ir tikai pieņēmums!
ĢMO stūķē vaigos arī citviet. Latvijā tirgo pārtiku, kuras sastāvs ir atļauts ES, bet neatbalsta ĢMO laulsaimniecībā. Tajā pašā laikā pie mums tiek tirgotas ES atļautās pārtikas un nepārtikas preces, kas sastāv, satur vai ir ražotas no ģenētiski modificēta rapša, kukurūzas, cukurbietēm, sojas un kokvilnas.
Arī mēs nospiedošā vairākumā tiešām ļaujam sev iešļircināt amerikāņu kompāniju glābjošās žļurgas.

Tu jau vispār nepiedalies vēlēšanās un līdz ar to, ko vari līdznoteikt?! Tādiem ļaudīm īsti nav morālu tiesību paust kādus pārmetumus valstij, kuras varu ar bezdarbību neleģitimizē. Līdz ar to viņi paši var sevi vainot, ka ļāva salīdzinoši nelielam procentam vēlētāju, kuri nobalsoja par ateistisku, kristīgu vai ārpus reliģijām esošu konkrētu partiju visa vēlētāju kopskaita zemās aktivitātes vēlēšanās dēļ kļūt par varas partiju varavīksnes koalīcijā.

Vaukskis  1 1 ..Lakstīgalas pogo, vītero ķauķi, čuņčiņi! :)

dabasmiilis  1 2 Veca lakstīgala pogot vairs neprot, tik vien kā vīterot visādas stulbības, kā atver muti, tā tauta no smiekliem no kājām gāžas.

Tu pat kovidafērai neredzi cauri, tādēļ nav vērts tev stāstīt par vēl vienkāršākām lietām, tāpat nesagremosi un stāstīsi savas pasakas. Pārāk mazā burbulī dzīvo un daudz ko neredzi.

-Tur jau nav par ko balsot, ja arī parādās kāds brīvo cilvēku kandidāts, kas būtu gatavs gādāt par valsti ar sirdsapziņu, bet problēma, ka viņš velk līdzi veselu sektu, bez kuras viņa kandidatūra vēlēšanām nemaz netiek pieteikta.
Par bezpartejiskiem kandidātiem balsot ir demokrātiskā izvēle, bet kurš tev to dos - tā ir tikai demokrātijas imitēšana, ka tev kā vēlētājam ir kāda teikšana.

Man ir visas tiesības kritizēt stulbeņu izvēli, kas ievēl sektantus un neprasa no viņiem nekādu atbildību, nekādu atskaitīšanos - dariet ko gribiet līdz nākamajām vēlēšanām, pat neseko līdzi viņu ikdienas gaitām, kādus sūdus tavi ievēlētie katru dienu vāra... un tādiem cilvēkiem tiešām no kauna būtu mute jātur par visādu vēzīšu ievēlēšanu ciet, nevis vēl mani un manu izvēli jākritizē - nepiedalīties farsā.
Būs bezpartejiskie, var būt arī aizčāpotu, bet problēma mazajā valstī, ka to gaišo cilvēku ir pārāk maz un tādi pie varas nelaužas, pēc varas tiecas pārsvarā bandīti un sliņķi, naudas apdullinātie.

Vaukskis  2 1 Ir taču lielākas un varbūt tev piemērotākas valstis ar jauktu vai pilnīgi mažoritāru vēlēšanu sistēmu, tad kkāpēc sevi mocīt, ja te, atšķirībā- protams- no tevis, tie kas dara un ļauj citiem izdarīties tā dēvētajā farsā, kas skaitās vēlēšanas un laikā pēc tām, ir stulbeņi?! Vai tomēr citur dzīvot būtu vēl nepatīkamāk va būtu par maz negāciju dzīvē?

dabasmiilis  1 1 Tā vien izskatās, ka visām varītēm centies mani dabūt prom no valsts! Jau ne pirmo reizi. Tā tikai varavīksnieši, ja viņiem kaut kas nepatīk, tad uzmet lūpu un skrien prom.


Esmu lielākais patriots, pat ja metīs kodolbumbas uz galvas, es ar savām kājām šo kuģi, ko dēvē par Latviju, nepametīšu! Es esmu Latvija.
Tā kā necenties un koferīšus pats vari krāmēt, ja kaut kas nepatīk.

Vaukskis  1 1 Tā nu gan nav. Visdažādākie ļaudis ir pametuši Latviju labākas dzīves meklējumos, simtiem tūkstošu pārstāvot plašu spektru.
Arī es esmu Latvija! Esmu apmierinātāks ar dzīvi nekā tu, man mazāk iemeslu krāmēt koferu.

Labrador  2 1 Lauliibas ir oficiaali atljautas tikai viendzimuma paariem , bet ministra amatos var buut tikai personas ar netradicionaalo seksuaalo orientaaciju. 2022-02-06 09:28

Līdzīgi jautājumi
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu