Kāds būs jūsu rīcības plāns, ja Krievija pavērsīs armiju uz Baltiju?

Ko darīsiet kad sāks kaukt sirēnas. Kur dosieties un kā reaģēsiet?
(kaut nu nesāktu kaukt sirēnas)

mikse  2 1 Vakar pētīju atlantu, kur Krievijas impērijas robežas 1914 un 1938 jautājumā ko gan Krievija grib atjaunot. Secinājums. Ja būtu gribējuši Baltijas republikas, tad pirms iestāšanās nato būtu uzbrukuši, un pieprasījuši savu pēc loģikas. Krievijai ir vajadzīga Ukraina un viss, par katru cenu dēļ Krimas galvenokārt. Sliecos domāt, ja arī ukraiņus uzvarēs, nekur tālāk neies. Bet, ja ies, tad nezinu ko darīt, karot nav man veselības. Ticas, ka tādā gadījumā Latvija varētu izstāties no visa ko pieprasītu un bez kara padoties, citādi bail pat domāt. Mēs tomēr neesam tādi kā ukraiņi.

CoCoSan  2 8 Liekuļot neiešu, es nezinu kāds būs mans rīcības plāns, ja Krievija pavērsīs armiju uz Baltiju.
Spriežot pēc oho kontigenta, kas būtībā ir sava veida sabiedrības spogulis- nekādas dižas ilūzijas neloloju, ka mēs kā ukraiņi saliedēsimies un cīnīsimies kopā uz dzīvību vai nāvi. Tas tagad Latvijā, kad karš ir vairāk emocionāls, nekā reāli klātesošs, visi draudzīgi sadevušies rokās dāsni atpērkas no kara draudiem. Jā, un es arī atpērkos no kara, tāpat kā pārējie. Bet pavisam cita rīcība sabiedrībā būs tad, kad karš reāli šķērsos mūsu valsts robežu. Traģēdija ir tā, ka cilvēks pats sevi nepazīst un nezin, ko un kā viņš rīkosies šoka stāvoklī.

Vikonts  6 5 Smagāk ir dzīvot starp tādiem idiotiem, kuri akumulē tādas stulbības; smagi redzēt smadzeņu skalošanu dien dienā pēc Overtona loga tehnoloģijas; smagi klausīties kariņveidīgo vagaru tupības un pakaļas atsliešanu saviem tautiešiem (ne latviešiem).
Tā kā vieglāk būtu aiziet citsaulē, lai beidzot šo trako pasauli ar rietumu psiholoģiskām tehnoloģijām neredzētu. Čiks un viss.

jozolsen  1 6 Mums un arī rietumniekiem krieviju nesaprast, jo skatāmies ar savādākām acīm un prātu.
Krievijas domāšana ir sačakarēt jau 105 gadus. Tas ir 5 paaudzes. Viņiem ir cita vērtību skala un secība. ´Krim naš´ 95%. Impēriskā domāšana un labklājība 10 vietā. Arī šodien ir ap 75% atbalstītāju. Viņi kritušos sāk skaitīt tikai no 1 miljona, cilvēkam nekad nav bijusi vērtība.
Impēriskajā domāšanā ir ļoti liels apdraudējums arī Baltijai. Ticība vai neticēšina šeit nelīdzēs.

VendijaS    5 Retais gadījums, kad jāpiekrīt jozolsen.
Krievs domā kā 144 miljonu nācija, latvietis kā 1,8 miljonu nācija. Krievam vajag caru, Staļinu, tad Putinu. Viņš viņus dievina un atbalsta. Jāpaplašina Krievijas vara, derēs pa visu Eiropu, derēs arī ārpus. Mūs savāks pa ceļam. Krievu režīmu atceros - negribu to izjust vēlreiz. Vairs nezinu, cik labi šauju, bet ātri atsvaidzināšu prasmes.
Sargs.lv buklets tiešām ir noderīgs šobrīd - Si vis pacem, para bellum (gribi mieru - gatavojies karam).

Daina  4   1.8 miljoni šaus 144 miljonus pie noteikuma, ka katram tikai viena dzīvība pffff
Antinobela prēmija par debīlāko cīņas metodi pret skaitlisko pārspēku. Ta labāk pārģērbieties krievu armijas uniformās un šaujiet ne pa latviešiem, bet gaisā. Nu, tie krutie snaiperi un snaiperienes. Kas nemāk šaut vai ierocis dūzenē, var pārģērbties par Batjušku Pravoslavnuju. Nu, tak izredzes palielināsies.
Pavisam citādas cīņas metodes pret skaitlisku pārsvaru ieviesuši amerikāņu inženieri. Te nu visa amerikāņu tauta var kopistiski ar visu krievu tautu krist ceļos katrs sava Dieva priekšā lūdzot,, lai līdz tam neaizspēlējas😆

av2    1 Viss ssitais karss... ir izraadiijies paaraak liels kumoss krieviem, noriit nevar , neiet tik gludi, kaa bija sadomaajussies.
Kara gadiijumaa, savaa maajaas , nu ir tak divi varianti, piesakies karot, vai nobaazeejies kur laukos.

fargo  4 2 atceroties pagātni, ja pieciem latviešu zēniem piegāja viens krievu zēns, pieprasot naudu, viņš to arī dabūja. tas bija kā likums, nevis izņēmums. es nespēju iztēloties neko citu arī krievijas iebrukuma gadījumā.

es domāju, nato vs krievijas karš = kodolkarš. un tā, uz rīgu es noteikti nedotos. uz eiropu vēl mazāk.

Feja939  1 2 Pašlaik ir sajūta, ka uzkritis plīvurs.
Iestājusies, zināmā mērā, pauze.
Valdība pūkaina.
Ukrainas situācija ir kā baiss bieds.
Un šis klusums, pēc sankciju pieņemšanas ko-19 sakarā
Vai nākošā stratēģija nebūs vēl baisāka?
Es neuzticos, es vairs nespēju noticēt kaut kam skaistam.

kuks10      to fargo, nesenajā pagātnē braucu ar trolli ziepītī,iekāpa kaut kāds bidla sāka tur blatot, ko tur..trolejbusa vadītājs aizrādīja, lai šis aizver muti, lai varētu braukt.. šis sprēgā pretī, smieklīgākais ,ka tur sēdēja divi dvīņubrāļi, kas saskatījās un sāka rīkoties ( bija jaunāki par šo ākstu), tie piegāja klāt un iedeva pa šnobeli un izmeta ārā..vot te bija bidla, trolis aizbrauca, takā nekas nebūtu noticis..

fargo    1 16:59

jo vairāk tādu, kas līdzīgus noliek pie vietas, jo labāk.

Vaukskis      Nezinu, īsti neesmu domājis. Redzot, kas notiek Ukrainā, censtos izvairīties no slēpšanās daudzstāvenēs un poliklīnikās, drīzāk kādas privātā sektora mājas pagrabā. Pie mums nejustos tik drošs starp līdzpilsoņiem kā būtu Ukrainā, jo te makten daudz krievmiilju, no ieroču izdalīšanas kuriem jāraustās. Iespējams, ka pieteiktos armijā, lai uzsāktu bruņotu cīņu pret krievu okupantiem.

runcs51  1   Iešu sagaidīt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu