USA vs RUS varbūtība un glābiņa varianti

Cik liela varbūītba, ka izceltos atklāts karš starp abām lielvalstīm un vai pasaulē vispār eksistē patversmes kodolkara gadījumam? Ka Latvijai nav, jau tāpat skaidrs, bet kur lai glābjas Geitss ar Fauči un Putins ar Baidenu?

CoCoSan  3 4 Nav saprotams kā jeppanāts kremļa trollis Jenisejs covida epopejas dēļ no bada galus nav atdevis. Suka suka, Jeņisej, a no kurienes tev nauda netam un kompjūteram? Covida dēļ tev bija jābūt totālā nabadzībā.

Bruuklene  4   Tas taču tika jau presē apspriests, ka bidonam un tad gan jau arī putleram ir t.s.komandtilts- lidaparāts, kas var ilgstoši gaisā uzturēties, tb, kamēr radiācija noplaks.

Jenisejs  1   Coco, ko tur švepsti caur pēdējiem diviem, šķirbainiem zobiem, skaidri izsakies un beidz tur murgot savus slapjos sapņus.

Raivis_1977  1   Ir pareģots jau tas ka ASV karos ar Krieviju! Un tas būs šausmīgi baiss un atbaidošs trešais pasaules karšs kā jau kad tika pareģots tas, un tas būs atomkarš, nemeloju!
Tika minēts melnais Lielais lācis uz sarkanā karoga fona karos ar lielo Pūķi!
Bett, beigās lielais lācis sāks bēgt no pūķa ar atņirgtiem zobiem un atgrieztu galvu atpakaļ, ko vēsta garu valsts jeb to pareģojums ...
Taču, ko gan nozīmē sarkanā vai melnā krāsa??!
Pareģojums lēš to, ka sarkana un melna krāsa pieder sātanam!
Krievija zona ir sarkanajā krāsā, un Irāna melnaja krāsā.
Ķīna ir iekļauta dzeltenajā krāsā un tuvie aust. kā Izraēla zaļajā ...
ASV baltā krāsā. Taču baltā un dzeltenā ir balto spēku maģija.
Un tas pat varētu būt saprotams, jo ASV ir kā miera nesēja valsts daudzām valstīm kas jau izpaudās priekšlaikus, un nevis kaut kādai vienai atsevišķai valstij jeb to atsvišķo valstu kaut kādam grupējumam vai tās kādai organizācijas daļai!
Šis ir jau kā septītais recidīvisms pēc kārtas starp ASV un kādu terorvalsti.
Zināms ka ASV ir ļoti būtiski svarīga Eiropa tirdzniecības banku sektorā starp to siptiņiem kontinentālajiem reģioniem ...
Amerikai Eiropa pēc kārtas ir kā trešā būtiski svarīgākais reģions no visiem kontinentiem.
Jo tirdzniecības sakaru attīstība ASV deva trīskārtēji lielakus augļs starp ES un ASV nekā tas deva tobrīd ko Eiropai. Savādi, bet tā nu tas bija un tā ir dziļa patiesība!
2023-06-11 23:31

Labrador    1 Totāls kodolkarš ir efektīvs līdzeklis cīņai par brīvību un demokrātiju, kā arī cīņai pret kovicu un globālo sasilšanu. Tāds karš uzlabos sabiedrisko disciplīnu. Viena no versijām , kāpēc nogalināja JFK ir tāda , ka viņš Kubas krīzes laikā izvairījās no totāla kodolkara. Lielajiem naudas maisiem totāls kodolkarš vajadzīgs ne mazāk , kā skābeklis. Pieļauju , ka JV dos savu ieguldījumu tā uzsākšanai. 2023-06-13 12:26

Raivis_1977  1 1 Patiesību sakot ta arī ir! Ar Krieviju var tikai un vienīgi fiziski izrēķināties lai kaut ko jēdzīgu tajā panāktu, jo ētiskās un morālās normas viņai ir tālas un neizprotamas!
Pierādiet kaut vai, nu kaut ko citu!
Iedeva pagalvu, šis iedo pretim, tad atkal iedevām pa galvu, varbūt kaut kad kaut kas aiziet un beidzot nostrādā?!
Kāda jēga Putinu tur meklēt, Putini tur ir vairāki. Visi vienos melos dzīvojuši!
Un melus kultivē lai tiem pamazām noticētu!
Šobrīd Krievijā jaunus likumus sāk būvēt aukšā kas iekļaujās PSRS sastāvā sastāva aneksiju kā Ukrainu ko savlaik Ļeņins pat nodēvēja par PSRS seno dzimto dižo Cara laika nomali kā piemēram slaveno Sevastopoli u.tm.līdz ...
2023-06-13 17:27

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu