Mūsu sabiedrība un iekšējais morāles kompass. Vai ētikas nav kad gribās dzīvot?

Ja nu gadījumā kaut kādu mistisku apstākļu un iemeslu dēļ Krievu armija nolemtu vest karsto karu Baltijā. Nu pēdējo trīs nedēļu laikā varam novērot ka šī ideja būtu jāatmet jebkurā NATO teritorijā. Bet nu kuriem no mums būtu jālaižas kuriem jāpaliek?
Man vienkārši šķiet negodīgi ka tās paaudzes kas pārdeva, manipulēja, izzaga un izkrāpa gaišāku nākotni no jaunākām paaudzēm tagad īsti nesaprot par ko tad karot un ko aizstāvēt?
Tad sanāk ka godīgajam parastajam cilvēkam tagad būtu jāiet aizstāvēt zagļu un neliešu intereses?

VECA_PIEPE  6 9 Paklausieties, wott jūs te caurām diennaktīm PA nesat visādu ahiņeju,...jums tiešām tam ir laiks- no darba brīvs laiks?
OK, es saprotu tos, kuri jau pensionāri- pa dārzu bišķi parušinājušies, zupu pusdienām uzvārījuši, mazbērni apčubināti,...māja, ja ik dienu tiek kārtībā uzturēta, viņiem neprasa, lai arī sestdiena tiktu pavadīta ar putekļu un grīdas lupatu rokā,...pilnīgi normāli, ja pensionāriem virtuālais papļurkšķēt prieks Ohujiņā. OK!
Bet, jūs takš te lielākā daļa virtuāļu,...gan sievieši kā liepas, gan vīrišķi kā ozoli- pašā pilnbrieda spēka gados,...jums nav jāstrādā, jums maizīte nav jāpelna?
Jūs visi kā viens, PA esiet nolasījušies ar mēmo ļimonu uzkrājumiem Latvijas vai Šveices bankās,...ja jums ir laiks virtuālai tuftai, ne darbam?
Un, ja jūs ne ļimonāri,...tad bezdarbnieki:
"Tad sanāk ka godīgajam parastajam cilvēkam tagad būtu jāiet aizstāvēt zagļu un neliešu intereses?"(c)?
Tātad bezdarbnieki- godīgie un parastie cilvēki, kuri PA prāto: vai viņiem būtu vērts iet "...aizstāvēt zagļu un neliešu intereses?"(c)?,...jo virtuāli globālo problēmu risināšanā jūs ziedojiet visu savu enerģiju un laiku,...ko varētu veltīt ik dienas darbam realis?
Tautas varoņi!
(secina)
2022-03-19 19:53

VECA_PIEPE  4 3 "Dirst nav malku cirst!"(c) /latv.t.paruna./ 2022-03-19 20:27

kvarts  6 3 Ko vēl šeit(Latvijā) dara cilvēki, kam nav ko aizstāvēt, kam viss ir slikti...tak pisiet prom, vienalga uz kuru pusi, jo jūs esat nožēlojamāki par jebkuru iebrucēju, jo esat nodevēji.... 2022-03-19 22:22

Epifanija    7 Te redzams kā daži jūk prātā vēl nekam nesākoties, kas notiks, kad sāksies?! 2022-03-19 22:40

mis_parkere    4 No kurienes tik daudz ļaunuma?🤨 2022-03-20 00:29

CoCoSan  3 5 Oi, kā man patīk tā vecā perdele, kura sēž tālu prom skotijā, starp grīdas birstēm un švammēm ierakusies un gudri vemj par to, ko mums darīt vai nedarīt.
Vecā, simto reizi saku, beidz smirdīgi bezdēt no skotijas, BRAUC MĀJĀS. Patriote, ibio.
2022-03-20 04:19

Lapsa99    4 Cik saprotu, piektdienas vakarā daudzi lieto, ja ir laiks un vēlme rakstīt tukšas muļķības, no kurām nekas nemainās. Nav ko jaukt gaisu jau tā grūtā brīdī, ja uzbruks, katrs glābs savu ādu un nevienam nebūs laika iedziļināties, kurš ko ir kad sazadzis. Cik var malt tukšus salmus. 2022-03-20 11:02

VECA_PIEPE  2 2 uz to #04:19

Starp citu, ja rakstot komentu, esi pieminējusi kādu no valstīm,
kā arī šoreiz tekstā: "...tālu prom skotijā"(c),...tad tieši tāpat kā valsts *Latvija*, valsts *Skotija* ir rakstāma ar lielo sākuma burtu.
Bez šaubām, ne obligāti Tev ir jābūt vecai perdelei un ne obligāti Tev ir gudri jāvemj vai arī smirdīgi jābezd kā Piepim, lai citiem norādītu uz viņu rīcībām,...
bet pamatskolas izglītības kursu Latviešu valodas gramatikā, Tev būtu vēlams apgūt!
2022-03-20 11:15

Daina      2022-03-19 19:53
ļoti labs!!
2022-03-20 14:34

CoCoSan  2 2 11:15, un to saka apkopēja, kura gļēvi aizbēgusi no Latvijas labākas dzīves meklējumos?! Atradi labāku dzīvi? Tad sēdi tur un turi muti. 2022-03-20 15:13

Dardedze      CoCoSan. Kāds darbs konkrēti Piepei Latvijā bija jāizpilda, un par cik mēnesī. Ja bija jāatver sava lieta, no kā konkrēti bija jādabū aizdevums, un cik liela varbūtība to saņemt.
Kad es koledžā karjeras konsultantei, žilbinošai latvju inteliģentei no augstākajām Rīgas aprindām raudāju uz pleca, ka gribu palikt Latvijā, viņa salti paskatoties ieteica iet līdzi laikam. T.i. strādāt pie tā, kurš maksā, tā tas laikam bija domāts, bet Latvijā varu tērēt.
2022-03-20 15:58

kuks10      Viss ir relatīvs, bet ir viena ninanse, jo nedod D., to nelaimi, jo var gadīties rokās automāts, vari kādu,, mīļu deputātu " nobliezt uz kara rēķina..Tas būtu godīgi, jo tās cūkas, ir veselu valsti sačakarējuši.Būs daudz žurkas, kas muks. Būs daudzi, kas paliks un darīs kaut ko, lai pretotos okupantiem! Ne velti, ka pašlaik daudzi stājās zemessardzē.. 👍 2022-03-20 16:02

Daina      Ir tupi mainīt Dzimteni pret krutāku lupatu ap dibenu. ("Lupatu ap dibenu"=cc no Muktupāvelas "Šampinjonu derības". Plašpatēriņa preču pirkšanai vergot ārzemēs nav vērts!-vairums apliecinās. Bet NĪ? :))- tikpat stulbi kā mušai dzintarā IR tupēt plauktiņā, kas neapmierina. Mēs visi zinām, kā Latvijā darbavietas dabū-arī šodien, starp citu. 2022-03-20 16:04

Dardedze      amn kustību koordinācija virs vidējā, bet Zemessardzē teltī gulēt un vēl zem lodēm skriet ar dziesmu...Jābūt taču kādam laikmetīgākam bruņojumam-arī mazajai Latvijai?
https://www.youtube.com/watch?v=EIxsPBbZ_b8
2022-03-20 16:10

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu