Nu, lūk, atkal kārtējā raķete izšauta uz mierīgiem iedzīvotājiem, cik ilgi tā būs?

Atkal ziņu dienesti ziņo visai pasaulei, ka ir nogalināti mierīgie iedzīvotāji vilcienu stacijās, kur pulcējas bēgļi, lai pamestu valsti un kara skarto teritoriju! Vai tiešām visā pasaulē ir tik bezspēcīga apturēt cilvēku noslepkavošanu un apstādināt slepkavu visatļautību, vai kā to nosaukt?

siikaa16  6 11 20:34 Pa dienu Krievija ziņoja, ka iznīcināja militāro kravu. Vakarā jau tie nebija viņi, kas laida raķetes. Pameklē tagad informāciju par ieročiem. Viss ir izdzēsts.
Slava Ukrainai!
2022-04-09 01:15

Kontiki  7 12 Krievijas nacisti un putins respektē tikai spēku. Tāpēc to visu vājprātu var izbeigt tikai Ukrainas uzvara, kura, agri vai vēlu, būs! Tomēr, lai to paātrinātu, NATO būtu jābloķē gaisa telpa virs Ukrainas un jāveic gaisa triecieni pa krievu artilēriju, raķešu sistēmām.
Lai cik te smirdētu troļļi - krievu nacisti tiks sakauti un bunkura fīrers sekos līdzi Žirinovskim uz elli!
2022-04-09 01:31

runcs51  8 4 Krievi skakuaasus noliks pie vietas agri vai veelu. 2022-04-09 07:38

anis  3 3 Krieviem paģiras būs smagas... Pieņemu,ka daudziem pat dzīvot vairs negribēsies! 2022-04-09 08:55

CoCoSan  3 3 Tās stūrī iedzītās žurkas kopā ar saviem dirslaižiem var nolikt pie vienīgi savas karotes. Un tā būs labāk visiem. 2022-04-09 09:16

runcs51  6 4 Uh,cik nacikju nozombeetie vientieshi juutas pashpaarliecinaati un vareni.Jaapieziimee ,ka trakomaajas pacienti arii juutass vareni,pashpaarliecinaati un laimiigi. 2022-04-09 09:26

Dardedze  1 2 Nevar vēl zināt, kuras puses ideja taisnīgāka. NVS savienībā sastāvot, Ukrainas zemes nepiederēja bagātiem ārzemniekiem, bet dzelzceļš vāciešiem.
Krievijai bez, teiksim, Ķīnas militārā atbalsta nevajadzēja uzbrukt valstij, par kuru iestājas NATO, pat ja šī valsts agrāk piederēja Krievijas ekonomiskajai zonai, bet tagad to vada amerikāņu steigā izvēlēts klauns. Sevis pašas dēļ Krievijai nevajadzēja uzbrukt! Daudzi ģenerāli balsija pret-pēc prognozēm un SVID veikšanas!
Bet ja tomēr, tad nevajadzēja karu izvest tā, ka tas totāli devalvē ideju, dēļ kuras tas uzsākts. Par katru sakropļoto vai izvaroto uz vietas bija jānošauj darītāji, un tas kaut kā bija jānoorganizē. Tad būtu bijusi saglābta armijas reputācija. Tagad nav vairs pat tās. Un ieguvuma nekāda nav Krievijai no noslepkavotiem ukraiņu civiliedzīvotājiem. Uk-rai-ņu, gandrīz brāļu, nevis kaut kādu ķīniešu, to es vēl varētu saprast 😆
2022-04-09 09:54

Dardedze  2 1 Statistiski vidējam Pasaules Iedzīvotājam Parastajam ir vienalga, kas valda Ukrainā, Kremlis vai USA&DE oligarhi. Bet pēc perversu kara ainu publicēšanas viedoklis ir gandrīz visiem....
Un par RUS zaudējumu atbild Ķīna. Tā radās teiciens, labāk nekādi draugi, nekā viltus. Mānīga aizvēja ilūzija rosina pārlekt bezdibeni 2-os lēcienos.
2022-04-09 10:07

Daina  1 2 Vienā teikumā-NATO stratēģi apspēlēja krievus šahā. 2022-04-09 10:21

Daina  3 8 Ja no kovidafēras ieguva Pfizer, tad no Krievijas-Ukrainas kara ieguva NATO un Rietumi. Ikviens tagad grib sastāvēt NATO. Retais pēta notikumu attīstības struktūru. Ukrainas kara sākumā krievi neuzvedās kā zvēri, kā WWII, kura princips bija "ciems pret ciemu", un arī vācieši paspēja daudz izpildīties. Medikamentu izmēģināšana, savas valsts papildināšana ar superlēto darbaspēku-patterni nemainās arī šodien D:). Krievi vēl neuzvedās tā, kā viņi mēdz uzvesties, "kad viss zaudēts (tas ir nepareizi!!!)", bet jau nopirktā presē visaptveroši, visā pasaulē tika dēvēti bezmaz par sātaniem
Tas jau nekas, ka šī asinīm slacītā Ukrainas zeme piederēs ukraiņu tautai vēl mazākā mērā, nekā tā piederēja, Ukrainai sastāvot NVS. Zeme u.c. resursi un ražotnes de facto piederēs jebkuram pasaules pilsonim, kam ir nauda, t.i. globālajām korporācijām.
2022-04-09 10:28

anis  2 5 nacikju nozombeetie vientieshi juutas pashpaarliecinaati un vareni- diez´,kas ar to ir domāts?
Pēc definīcijas,tam atbilst Krievijas apstākļi...
2022-04-09 11:02

Ljekainiitis  5 6 Atliek tik brīnīties .... Kur rodas tādi vikonti, runči, dardzedzes, droles, eeli un dainas . Kā galvā var TIK daudz pardon - sūdu rasties ?
Jā, tajā, ko sauc par rietumu pasauli ir daudz nepilnību un trūkumu. Bet - ja alternatīva ir orku mordora - tad par ko vēl var šaubīties ? Kā to var aizstāvēt un slavēt ?
2022-04-09 11:56

ozolkorkis  1 4 Kamēr Pareizie cilvēki netiks pie Resursiem,
Un Kamēr autonomais apgabals nekļūs par Apsolīto Zemi,
Tikmēr būs karš
2022-04-09 14:37

Drole  2 1 Pana Z padomnieks: "Ukrainji ir stulbaaki par somiem, taapeec Ukrainai nevar buut neitraals statuss. Vajag liela meeroga karu, lai tiktu uznjemti NATO."

https://youtu.be/H50ho9Dlrms?t=400
2022-04-09 16:15

runcs51  5 5 Atliek briiniities-kur rodas taadi vientiesiigi ljekainji,kuriem galva taa piedziita ar nacikju propagandas suudiem,ka tie vairs nespeej ne logjiski domaat,ne patstaaviigi spriest. 2022-04-09 18:31

Ljekainiitis  7 7 Apmātie rašisti - jūs nemanāt, ka PRET orku putlerismu ir lielākā daļa pasaules valstu ? Nevar vairs te ar ameriku aizsegties . Pēdējie ANO balsojumi (par rašijas iepauzēšanu cilvēktiesību cilvēktiesību padomē, nosodījums pirms tam) neko neizsaka ? PAR rašiju paliek vairs Eritreja & Ziemeļkoreja un tamlīdzīgie).

Un bullšitu par Ukrainu, kas uzbrūk var nedzīt. Pirms 8 gadiem rašisti uzsāka karu, ko tagad turpina.
2022-04-09 19:32

VECA_PIEPE  8 6 Ļekainīt, nereaģē uz pajoliņu un tirliņu komentiem-

smadzenē atsaldētajiem nav jēgas ko skaidrot,...viņi ir spējīgi uztvert tikai RUS TV PTP-1 propogandu.
Atklāti pateikšu, ka var tikai pabrīnīties par pajoliņu un tirliņu tupumu. Pārdon mī!
2022-04-09 20:52

Dardedze    1 Ukrainas karš, DZIĻĀK PASKATOTIES ir Rietumu cilvēkresursu un citu resursu tīkotāju kārtējā iespēja.
Paskatīsimies, ko šodien, 2022.g. 11. aprīlī, raksta "Münsterländische Tageszeitung" savā 20. lappuses rakstā "Flüchtlinge am Arbeitsmarkt kaum präsentiert": ......Wirtschaftsverbaende erwarten, dass Fluechtlinge aus der Ukraine auch zu einer Entlastung des angespannten deutschen Arbeitsmarktes beitragen werden.Auch im Oldenburger Muensterland ist der Fachkraftbedarf hoch, ausserdem stehen Gemuese und Obstbauern am Beginn ihrer Saison ((( DDD
Tālāk rakstā minēts (katrs pats var izlasīt, ka Ukrainas bēgļi, pie noteikuma, ja vispār paliks Vācijā, kaut ko līdzīgu Hartz-IV pabalstam sāks saņemt, sākot no 1. jūnija. Rakstā arī minēts, ka Vācijā reģistrēti 320 000 bēgļi, no kuriem strādāt aizsteigušies tūlīt pēc somu nolikšanas tikai1200. Daudzi no nestrādājošiem esot ar labām izglītībām un gatavi strādāt vien kvalificētu darbu (cepuri nost! man tāda mugurkaula nav).
Tātad starplaiku no 1. aprīļa līdz 1 .jūnijam šie tūkstoši lai aizvada pārtiekot no ziedojumiem ((
Īsti laikā uz sējas darbiem atbrauca.
Sīrijas bēgļi gan, manuprāt, uzreiz Vācijā tika saņemti ar atplestām rokām un vienkāršajiem negantajiem vāciešiem par lielām šausmām, peldējās pabalstos. Līdz ar to vēl šobaltdien nav pielaužami strādāt oficiāli, tikai neoficiāli grib, tad pabalstu sūta uz mājām, bet no neoficiālās algas dzīvo. Ukraiņi laikam atšķiras ar to, ka vairums, cerams, būs tik saprātīgi, ka dosies uz savām mājām,
Bet vai viņi tur būs vēl noteicēji savā zemē, jeb viņu zemi apēdīs lielie Rietumu koncerni, ir cits jautājums.
2022-04-11 10:03

Daina  1 1 Sanāk, ka bēgļi Vācijā ierēķināti sezonas darbu atrisināšanai, un šis rīkojums nācis no pašas augšas. Ak, praktiskie vācieši, kā jūs tos slāvus nedamīlat DDD
Latvijas cilvēks parastais, pūloties izprast, kam taisnība šai divu slāvu civilizāciju sadursmē, postsovjetiskajā un pro-amerikāniskajā, var saputroties. Ja nezin, ko darīt, nedara neko kardinālu. Vien to, ko saka sirdsapziņa-pieglaust spurainos ukraiņus pie krūts, pabarot ar siltu latviešu zupu. Bet tā vietā, lai publiski spļautu virsū Kremlim, padomāt dziļāk. Par savu vietu savā zemē, kas ierēķināta lielo Rietumu korporāciju pakļautībā.
Starp citu, kā var ziedot kaķim Stepanam? IG nav konts norādīts.
2022-04-11 10:33

Vaukskis  2 1 Neviens neminēja to, ka pasaule bīstās no Krievijas atombumbām, par kurām visiem publiski atgādināj V. Putins! Ja to nebūtu. tad noorganizētu bombardēšanu kā 1998.gadā Dienvidslāvijā un karš beigtos!
Tā jau ir, ka, lai gan kopkorī vienotas, īstenībā Rietumu valstis kā līdz šim izturas pārāk pragmatiski katra par sevi, nabagu atbalstam iesaistot pēc iespējas mazāk savējoss materiālos resursus- nemaz nerunājot par cilvēkiem. Ar propagandas palīdzību Rietumi cenšas paaugstināt pašu ukraiņu kaujassparu un efektivitāti karā pret krievu okupācijas spēkiem. . Diemžēl ar to ir par maz, bet, jo tālāk kāda zeme no robežas ar agresorvalsti, jo grūtāk tai piespiest savu sabiedrību par labu dzīves līmenim, ērtībām nepopulāriem lēmumiem. Nav brīnums, ka mēs te Latvijā, nevis, teiksim, Spānijā uztraucamies visvairāk, jo pirmie dabūsim kāvienu, ja kas!
Tā kā progresīvā pasaule par spīti visam atļaujas ar nepietiekošu bardzību "raustīties" no atomkara draudiem un pārāk maigi reaģēt pret Krievijas neonacistisko okupācijas spēku iebrukumu un neaprakstāmajām zvērībām, kas tiek pastrādātas lielas suverēnas Eiropas valsts teritorijā, tad jāsaka, ka karš var ieilgt tik ilgi, cik ilgi to izturēs krievu bagātīgie resursi vai Rietumos kādam varošam neapniks tik ļoti, lai tomēr ātri pieliktu punktu! Protams, kā jebkurā karā katrai pusei ir savi ieguvēji, bet izskatās, ka krievi galugalā paliks lūzeros, ko ir godam nopelnījuši uz ilgiem ilgiem laikiem.
Ukrainas tauta ir godam pelnījusi piedzīvot tādu dienu, ka no Krievijai tiktu atgūtas LTR, DTR un KAR, bet ukraiņu karavīri ar tiešu NATO atbalstu piepildītu sapni iedzert savu degvīnu par uzvaru 21.gadsimta karā Maskavā, Sarkanajā laukumā; pati Federācija tiktu sadalīta sīkākās teritorijās un demilitarizēta līdzīigi kā Vācija pēc Otrā pasaules kara; tiktu panāktas bezprecedenta daudzu triljonu rubļu materiālās kompensācijas (!) no Krievijas (!!!) citai slāvu valstij, lustrācija visiem partija
2022-04-11 11:28

Dardedze    2 Uz 100 % izskatās, ka Kremlis tika izprovocēts uz nevienlīdzīgu cīņu. Un tiek kūdīts joprojām. Laikam Rietumu stratēģi apelē uz vienu no krievu Ahilleja papēžiem-lepnumu tajā vietā, kur bija jābūt pragmatiskiem, izdzīvošanas instinktiem.Sekojoši arī Kremlim pēc iespējas ātrāk šī cīņa jāizbeidz. Sevis dēļ. 2022-04-11 11:33

Vaukskis      Kremlis pats sāka izaicināt Rietumus, jau sākot no pagājušā gada rudens ar lieliem armijas manevriem tuvu robežai. Nenomierinājās, kad ieteica. Visu laiku NATO pie sāniem, nu un?! Donbasā ilgstošs pozīciju karš, bet te pēkšņi kļuva it kā neizturami un sāka pļūtīšanu uz visu Ukrainu. 2022-04-14 08:26

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu