Kurš uzvarēs Francijā?

Kurš kļūs par nākamo Francijas prezidentu?
Švāba skolnieks Makrons vai franču daiļava Lepēna?

Vēlēšanas 24.datumā.

Miracle  2   Man viss perfekti. Komunicēju ikdienā ar Francūžiem un Beļģiem un info ir no viņiem. Es te baigi nefilozofēju. 2022-04-22 21:36

rokons  2 2 Nacisms nav ar tautību tieši saistīts. Ir diezgan labi zināmi kritēriji kas ir nacisms 2022-04-22 21:46

lailux7  1 2 rokons, nacionālsociālisti jeb "nacisti" varēja būt tikai vācieši... un pasakiet saviem "Beļģiem" (cik smieklīgs apzīmējums), lai nemētājas ar vārdiem... gan valoņiem, gan flāmiem bija savas vienības, kas plecu pie pleca ar citām tautām cīnījās pret boļševismu 2022-04-22 23:01

Miracle  4 1 Cik lecīga😄😄😄😄 2022-04-23 00:43

Vaukskis  2   lailux7, kāpēc, ja Lepēna neesot Putina atbalstītāja, viņa pirms 8 gadiem uz svarīgo jautājumu, kam Krima, atbildēja, ka tā piekrīt Krievijai, nevis Ukrainai? Viņa izteicās, ka, ja gadījumā kļūs par Francijas prezidenti, tad n o t e i k t i atzīs Krimu KF sastāvā.
Man ir aizdomas, ka gadījumā, ja arī 21.gs. Latviju okupētu Krievijas bruņotie spēki, tiktu noorganizētu referendumu, saskaņā ar kuru - līdzīgi kā 1940.gadā- vairākums vēlētos pievienoties "krievu pasaulei", šī kundze, aci nepamirkšķinādama, atzītu izmaiņas par likumīgām. Sak, agrāk tā jau esot bijusi krievu teritorija, kāpēc ne tagad?!

Neoficiāli ir arī izskanējis, ka Lepēnu Krievija ir ieinteresēta atbalstīt, tā kā viņa iestājas par Francijas izstāšanos no ES.
Francija uz pašaik nepārliecinošās Vācijas fona tagad, pirms vēlēšanām, spodrina savas spalvas uz citu fona kā vismaz iedomātai vadošajai ES dalībvalstij, tādēļ Makrons gada sākumā tik aktīvi izpaudās ārpolitiski. Tādēļ Makrons zvanīja Putinam, brauca vizītēs.
2022-04-23 07:39

lailux7      Vaukskis, oficiāls lēmums Lepenai nebūtu jāpieņem vienai. Un tāpat Makronam. Bez tam ir pārmaiņas attieksmē pret Krieviju. Karš šajā brīdī atbīda otrā plānā kovidu, kura dēļ nevienam vadītājam vai partijai nebūtu viegli noturēties pie varas. Un Makrons tiešām spilgti "mierina" Krieviju, tajā pašā laikā uzriedams Amerikai, ka nebūšot tās klēpja sunītis. Kamēr varnešu propaganda zākā Lepenu, lielākas briesmas Latvijai rada Makrons - valstsvizītē pie Levita viņš mīklaini izteicās par daudzajiem krieviem, kas dzīvo Latvijā. Un viņš nelika manīt, ka tie ir drošības apdraudējums - varbūt gribēja no Latvijas panākt vēl prokrieviskāku politiku nekā šos 30 gadus.

Makronu ievēlēs.
2022-04-23 16:12

rokons      Ref 23:01 nevajag sabāzt vienā maisās nacionālsociālistiskās partijas biedrus ar nacistisko filozofiju, resp. nācijas pārākumu un citu nāciju apspiešanu vai iznīcināšanu.
Tāpat nepiekrītu, ka krievi (visi) ir Latvijas drošības apdraudējums. Apdraudējums ir lielkrievu šovinistu pretlatviskās darbības, ko veic cittautieši kopā ar daļu krievu vai arī latviešu. Piem Ždanoka, kas nav krieviete, tam ir labs pierādījums.
2022-04-24 00:39

Labrador  4   Iedzīvotāji alkst pēc kovit ierobežojumiem , lokdauniem , sodiem , represijām. Daudzi pieprasa pēc iespējas ātrāk ieviest papildus vakcināciju , uzņēmumu slēgšanu. Kovits ir reliģija , kura ir daudz spēcīgāka par islamu. Kovit ierobežojumu atcelšana vairumam ir tas pats , kas Allāha noliegšana un aizliegšana musulmaņiem. Tāpēc , ja Francijā pēc vēlēšanām netiks ieviests vispārējais lokdauns , tā būs vairuma iedzīvotāju vissmagākā traģēdija. Eiropietis ir gatavs nimirt badā , salā , trūkumā , bet no kovit reliģijas tas atteikties nevar. Kovits ir mūsdienu eiropiešu dzīves jēga. 2022-04-24 15:47

lailux7      Tas karogs, dabasmiilis, esot Krievijas karogs bez asinīm. :-) 2022-04-24 16:49

Guntis48    1 Balts-zili-balts karogs ir karogs, ko izmanto protestētāji pret Krievijas iebrukumu Ukrainā Krievijā un ārvalstīs. Tas kļuva plaši izplatīts neilgi pēc iebrukuma sākuma 2022. gada februārī. Tas ir pārveidots Krievijas karogs ar trim vienādām horizontālām svītrām, uz kurām sarkanā svītra ir aizstāta ar baltu. 2022-04-25 19:55

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu