Mobilizācija.

Gandrīz visi Krievijas iedzīvotāji aptaujās teica, ka atbalsta karu un Putinu. Tagad šie paši personāži grib paglābties Latvijā? Nekādā gadījuma viņus te nevar laist. Tie ir cilvēki, kuri šodien saka vienu, nākamajā jau pretējo. Nekādu vīzu, lai stājas pretī Haimarsiem. Nevajadzēja piekrist Putinam. Viņš taču cerēja, ka viņu atbalsta. Kā jūs domājat, jāielaiž šo 5. kolonnu Latvijā?

Dvinsky  2 7 Nu cik var vaimanāt! Nebūs te nekādas PSRS un krievu valodas. Autorei laikam galvā zāģu skaidas kā Pūkam. Citas valstis krievu bēgļus ielaiž. Mums droši vien nevajadzētu - lai taisa revolūciju pie sevis. Bet globāli tā laišana vai nelaišana neko nemainīs. 2022-09-24 21:33

TikaiTu  2 9 Citās valstīs savā laikā nesabrauca tās "mongoļu -tataru" ordas no varenplašās kā Latvijā. Gadu desmiti pagājuši un vēl joprojām "gremojam" to visu. Par kādu integrēšanos utt vispār var būt runa,ja tūkstošiem krievu,gadu desmitus nodzīvojuši Latvijā,nesaprot neviena vārda latviski? Viņiem joprojām Latvija skaitās kā Krievijas guberņa.... 2022-09-24 21:43

lapsene58  2 5 veeja-roze, vai tie divi no krievijas kas prasa patvērumu liks mums runāt krieviski? Tad jau jāsāk ar mūsu augšējiem plauktiem, kuri neredz un negrib redzēt kas notiek uz robežas. Ja tā notiek tad tas atkal kādam izdevīgi, visi redz tikai tiem kam jāredz neredz. 2022-09-24 21:51

lailux7  1 5 Ienaidnieks visu laiku ir Latvijā, un viņa 5. kolonna ir padomju latvieši. 2022-09-24 21:51

Anufrijs    1 https://www.facebook.com/100013676077908/videos/1352639851809943/?sfnsn=wa 2022-09-24 22:00

Alisa  7 5 Tā kā kaimiņu tautiņas rīda uz krieviem, bet vācijā tie welcomēti, kopbilde sanāk : jaunu asiņu iesūkšana Eiropā +sekojoša slāvu zemju atbrīvošana izpirkšanai. Nekāda patiesa RUS/DE naida, atkal jārej sīkajiem kvankšķiem. Lai pēc tam tiem būtu iemesls tikt saspertiem. 2022-09-24 23:22

av2  2 6 Nu, gudrie te,tad kaa aptureet karu Ukrainaa ? Kaapeec krievi vienkarssi nevar .....vaakties ara no Ukrainas , un miers visiem? Kur ta ir reaalaa probleema? Reaali uzvareet krievi nevar, un nekad nevarees. Labaak izbeigt to visu tagad, nekaa veelaak.
Mobilizaacija...nu , nu. Savaa zinnaa pat labi, tagad arii krievija saak saprast, ka nu vienreiz pietiet aakstiities , ir jaapstaajas, viss. Citu variantu nav , un nebuus nakad.
2022-09-25 02:12

Felde  1 9 Kads tam visam risinajums-pat isti nav variantu,kautkam ir janotiek pasaa krievija. Bet kas mani patiesam satrauc,ka pie mums ir tik daudzi-kuri velas but krievijas pasparne. Sobrid raujas pie varas,un izvairas no jautajumiem,kas saistiti ar nakotnes planiem. 2022-09-25 07:14

dabasmiilis  5 6 -Daudzi histēriķi laikam aizmirsuši kāds režīms valda Krievijā, tur tā vienkārši aptaujas godīgi nedrīkst pildīt, par to var arī restes vai kapakmeni ieraudzīt.
-Otrs, tur ir tas pats, kas pie mums ar panorāmas nozombētajiem - neko citu viņiem tur televīzijā nerāda, kā vien propagandu, un ja tā ir katru dienu, tad viegli realitāti sajaukt ar meliem, jo biežāk melus atkārto, jo tie īstāki kļūst - īpaši, ja nav alternatīvas, kur alternatīvu redzējumu sastapt, lai salīdzinātu.

-No vienas puses gribas teikt, jūs ko, veči, ejiet ielās un cīnieties ar omon, miliciju utt par savu brīvību, nevis bēdziet, bet tik skaisti tas izskatās tikai uz papīra vai dīvānā sēžot.
-Redzējām to pašu pie mums, kur vairums padevās bez cīņas, savilka uzpurņus, šprici plecā un qr čipu padusē, sēdēja ieslodzīti savā mājā baidoties no iesnām.

-Kurš jums saka, ka tās aptaujas vispār bija demokrātiskas, vai redzējāt visus aptaujātos iekš video, lai teiktu, ka visi kā viens atbalsta putinu? Bet propagandas televīzijā un kremļa vīzija var stāstīt sev vēlamo atbilžu variantu, lai it kā saliedētu tautu un tai pat laikā savas izdarības slēptu - tā teikt, tauta ar mums, visi atbildīgi - atbildība novelta no vadoņa pleciem.

Krievija ir dažāda, tieši tāpat kā Latvija, te dažādi cilvēki, te nav tikai balts vai melns... Par to der padomāt.
2022-09-25 08:00

dabasmiilis  3 1 Manis jau pieminētais zīlnieks labu laiku atpakaļ teica, ka austrumi un Krima vēl netiks atgūti, ka tie vēlāk atgriezīsies, kad redzēs, ka Ukrainā dzīves līmenis daudz augstāks, tad paši prasīsies atpakaļ!

Līdz šim, dzirdot, kā ukraiņi atgūst teritorijas, sāku šaubīties par prognozi, bet tagad redzot mobilizāciju, tagad viss kļūst skaidrs, kā krieviem var izdoties piebremzēt ukraiņu virzīšanos uz priekšu, te tak ziņās jau bija par referendumiem un okupēto zemju aizsargāšanu kā savu zemju, pa starpu vēl kodolieroču sarunas, ar tām iespējams arī krievi uz kādu laiku noturēs ukraiņu virzību. Vismaz tā es to pašlaik redzu!
2022-09-25 08:08

rinkulis    8 Mērķis nav uzvarēt...mērķis ir panīcināt laukā pretoties varošos, atlikušos padarot atkarīgākus. Ja kāds bēg - ļoti labi - pašķīdīs tauta, vieta atbrīvosies.
Nezinu cik var ticēt, bet ja aprūsējušus kalašus iesaucamajiem izdala, tad nu...nav viņu uzdevums uzvarēt - viņu uzdevums ir nosprāgt, un iespējams radīt ieganstu kādu specifisku ieroču pielietošanai.
2022-09-25 08:27

TikaiTu  2 5 Nez vai šitie,kurus ar varu mobilizēs (jo brīvprātīgo jau sen vairs nav), būs baigie karotāji. Viņi,tak, paņems vagu pie pirmās izdevības. Tagad jau sāk rekvizet iedzīvotājiem piederošo tehniku armijas vajadzībām...Kas nākamais būs? Pārtiku sāks atņems? Tak tiršķ Krievija pa šuvēm.. 2022-09-25 10:05

KairaRaika  2 5 Ziema nāk. Šaubos, ka ru būs spējīga savus mobilizētos vatņikus pienācīgi apģērbt un pabarot😏
Žēl, protams, to saprātīgāko lielgabalu gaļas daļu, kas ir apstākļu ķīlnieki un kritīs stulbā putina dēļ. Vienīgi varu cerēt, ka visa tauta saņemsies un sacelsies revolūcijai un gāzīs beidzot savu “caru”.
2022-09-25 10:54

Drole  4 1 >>08:27


https://edition.cnn.com/2022/02/01/europe/gallery/ukraine-russia-training-fadek/index.html

skat.: "Information warfare in Ukraine"

Support by the UK Defense Intelligence and US intelligence carrying out related I/Os throughout media platforms greatly contributes to the efficiency of Ukrainian strategic communication.
In the Western world, outside Ukraine, Western political authorities, elite, mainstream media and social networks then amplify the Ukrainian narratives.

https://redanalysis.org/2022/05/24/information-warfare-and-the-war-in-ukraine/
2022-09-25 11:08

Epifanija  1 2 Tagad par to var pateikt lielo paldies tiem, kuri dzīvo citās valstīs un īd, ka viņiem ir slikta dzīve, ka ir jāmācās valoda, kuras valsts piederīgais ir, krievs nešķiros, bliezīs visus pēc kārtas, kā notika Ukrainā, visus sagaidītājus ar neļķēm rokās, kuri dzīvo vēl iepriekšējā gadsimtā! 2022-09-25 11:10

VECA_PIEPE  6 3 "Krievijas iedzīvotāji aptaujās teica, ka atbalsta karu un Putinu."(c.)

Jā, plaši ziņu dienestu mēdiji apgalvoja, ka atbalstītāju pulks esot 75% Rašā dzīvojošo,...bet RUS TV1 apgalvoja, ka karu Ukrainā un šīs suverenās valsts okupāciju atbalstot no 85% līdz 98% ne tikai Rašā, bet visā Pasaulē dzīvojošo Rašas pilsoņu.

"Tagad šie paši personāži grib paglābties Latvijā?"(c)

Kā "personāži"(c) viņi visi bija tad, kad ar alus pudelēm rokās un sēmušku tūtām padusēs viņi ērti savas p´akaļas sildīja mīkstās sofās pie RUS TV-1 ekrāniem un savu atbalstu Tupina režīmam patriotisma garā slavināja visos, viņiem pieejamajos soc.portālos,...

bet kā *cilvēki* viņi visi pēkšņi ir atjēgušies tikai tad, kad viņu pašu personiskajām
p´akaļām ir sākušas draudēt briesmas-
Tupinlandē cepts gailis viņu p´akaļās ir ieknābis!
2022-09-25 11:11

Alisa  2 12 Putinam vajadzēja domāt tā: 1. UA grib pievienoties Rietumiem. 2. vai Rietumi to grib? - jā. Izejot no tā, ka Rietumi to ne vien grib, bet, iespējams, afišējuši savus + slēpjot -, secinām, ka viņi sekmēs UA uzvaru pār RUS militāra konflikta gadījumā. Ja USA iesaistīsies, tas nozīmē USA=NATO. RUS militārais budžets ir mazāk kā 1/10 NATO budžeta, inovāciju atšķirības vispār mērāmas gaismas gados
Es RIS vietā spiestu Stop un laizītu brūces un mācītos strādāt un tirgoties konkurētspējīgi. Atraitnēm, mātēm dzīvokļi un vairs neviena gaļas mašīnā iemesta vīrieša gabala
2022-09-25 11:21

KairaRaika  2 4 Perfekti, Alisa!
Pilnīgi piekrītu!👍

Bet putins ir par dumju, lai to saprastu.
2022-09-25 12:15

Nate  2 15 Mums visiem ir pazīstami kaimiņi, kolēģi, utml, par kuriem zinām, ka viņi nēsāja kolorado bantītes, zīmēja Z un V, rāva nost zili dzeltenos karogus, plaši svinēja 9. maiju, pat 10.05. Tātad, viņu vārdus uzvārdus, vēlams arī adreses, iesniegt Krievijas vēstniecībā, var elektroniski, sak -re kur ir īstie Krievijas patrioti, papildiniet ar viņiem savu armiju, viņi neslēpsies, nemuks nekur jo ir īstenie Putina atbalstītāji. Tāpat ziņojiet ,ja kaimiņos parādās agrāk neredzēti krieviski runājoši vīrieši spēka gados.
Laba ideja, vai ne?
Viņi ar laiku noteikti vērsīsies pret visu latvisko. Mums to vajag?
2022-09-25 13:01

Bruuklene  1 2 Ne jau mēs to izlemsim. Mūsu augstākās amatpersonas gvelž, ka patvērumu nedosim tiem, kas mūk no mobilizācijas, bet reāli tam nav nekāda seguma. Patvēruma likums neparedz šādus izņēmumus, pie tam, iesniegumu izskatīšana prasa ļoti ilgu laiku, tāpēc, skaidrs, ja arī tie bari sāks gāzties pie mums, visus uzņems, baros un uzturēs mēnešiem. Pie tam, kā redzējām uz BLR robežas, arī nelegāli bariem var iekļūt valstī. Skumja tā situācija ar mūsu drošību, diemžēl. 2022-09-25 14:07

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu