Te nu mēs esam!

Latvija negribēja prostitūciju legalizēt, tagad Stabilitātes deputātei jāmelo gan par izglītību, gan darba vietu. Viņa taču nevar anketā rakstīt-izglītība 9.klases, Darba vieta- intīmsalons, amats-prostitūta.
Ierosinu- legalizēt 2, vecāko profesiju. Jūs pret? Kādēļ?

FritaA  2   Ierosinu legalizēt.Ierosinu interesentiem apvienoties un izveidot platformu-prostitucia.LV. jeb Gloria LV. Un visiem spazmatisko vajadzību apmierināšanai nebūs velti jāmeklējas Oho.
Atlikušie biedri,zobi,nagi un uzstādīto diagnožu personāži varēs netraucēti par dzīvi parunāt:)

dabasmiilis      Nu labi runājam par dzīvi.... hmm hmm viss ir slikti, sliktāk nevar būt! labi atgriežamies pie Glorijas, kamēr vēl žirgta! Pēc tam varēsim runāt par dzīvi, kad meitenes neinteresēs, krāns būs nosalis, tauki no smadzenēm aiz bada izkaltuši utt...

LaskovijMerzavec  1 1 Te dažai pat nav jājautā, kādu linoleju Tu pīpē?

Redzams, ka korozija no bleķa zobiem jau līdz smadzenēm aizgājusi!

Labrador  1 1 Parādiet kaut vienu politiķi , kurš nav melojis !)))

CoCoSan      Pat òmes epitetus mīkstais lupata lieto. Tev urīns līdz smadzenēm aizgājis, par to labāk būt uztraucies.

LaskovijMerzavec      Klabini, klabini savus bleķus...

Tev atbilstošs līmenis ir Bolderājā...

Bruuklene    1 Prostitūcija Latvijā ir atļauta. Pat MK noteikumi izdoti, lai šo jomu kaut kā daudz maz turētu rāmjos, tā kā Jūsu uzsaukumi ir vismaz gadus 6-7 novēloti.

Dvinsky    1 Pat MK noteikumi izdoti - vari pateikt Nr. un nosaukumu tiem noteikumiem? Až interesanti palika :D

Bruuklene    1 2008.gada 22.janvāra Ministru kabineta noteikumi Nr.32 ar lepnu nosaukumu "Prostitūcijas ierobežošanas noteikumi".

Vaukskis      Prostitūcijas statuss Latvijā itkā “karājas gaisā”. Tā nav atļauta, bet arī nav aizliegta. Ja prostitūcija tiktu uzskatīta par atļautu, nevis faktisku, Sandris Ģirģens no agrākās “KPV.LV”, būdams iekšlietu ministra amatā, nebūtu virzījis izskatīšanai likumu, ar kuru būtu noteikts, ka slampas nevar būt jaunākas par 25 gadiem, bet- kas būtiskākais- ka par viņu pakalpojumu pirkšanu būtu jāsoda klienti! Klientūrai tiktu paredzēta obligātā iekļaušana uzvedības korekcijas programmā. Kurš gan pēc šādas attieksmes no varas puses gribētu neslēpjoties izmantot palaistuves! Tas tikai vēl vairāk liktu slēpties. Rezultātā mums vispār izzustu ielu prostitūcija, bet palielinātos klubu maucība un “cukura tētuku” būšana, kas padarītu stiprāku sutenerismu. Likumprojekts gan tā arī palika tāds, taču mieles mazā biznesa pārstāvjiem gan jau no tā palika.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu