UK dzīvojošie latvieši un mobilizācija.

Man tikai jautājums, kādēļ latviešu pēcteči UK, patur Latvijas pilsonību?

Julianna  3 2 Duracoks tu Lekainiti* KATRAM CILVEKAM DIEVS DEVIS DABISKAS TIESIBAS; KURS PIEDZIMIS UZ SIS PLANETAS* ZEME IR KATRA UN VISU CILVEKU* zasiki to savas 2 izvilinaas*

homo_ursus  1 5 Lailux, tev kura debilizācijas pakāpe, 7?
Prātiņ, nāc mājās! Un beidz ķīseli tukšgalvē liet!

Ljekainiitis  3 3 Juļka - nav tikai TESĪBAS, bet ir arī PIENĀKUMI. To skaitā - cienīt zemi, kurā tu dzīvo. Un kaut aiz cieņas savus rusicismus beidz lietot !

Julianna  4 2 Ka velos; ta i runaju; vari but brivs no manu komentu lasisanas [un komentesanas]* tu man te par zemes cienisanu purgu nelej* te ietits plivuraa ; ka man jaciena korporacijas pakastes; kuri manu tautu sabaza cjurmaa no 22*00 lidz ritam* nacisti; kuri liedza veikalaa iet; trusikus uz mutes likt un navi sev kermenii laist*** ssitas pakastes man cienit*********aizver savu netiro muti; no kuras sobrid lejas strutas*

Vaukskis  1   Tā ir iespēja saglabāt saikni ar priekšteču dzimteni sentimenta dēļ; tā ir iespēja patrennēties krievu valodu dabiskos apstākļos mākslīgi radītā vidē, nebraucot uz Krieviju; tā ir iespēja, ja nu kas, vieglāk atgriezties tēvzemē un reintegrēties!

Ljekainiitis  4 3 Nabadzīte & grūtgalvīte Juļka... Ja VALSTI / ZEMI nevar atšķirt no VALDĪBAS.

Ljekainiitis  4 3 Par "kunas dels*" tu vēl atbildēsi.

Un valsti/zemi tu necieni piesārņojot valodu.

fargo  1 1 bija saprātīgs kino.
https://www.youtube.com/watch?v=2Iio8QmZY8A

tur bija jaunākais brālis. ideālists, visas sievietes ir uzticīgas, cilvēki pamatā ir labi, pasaules karos taisnība uzvar netaisnību. un tā. un iet bojā sava vidējā brāļa priekšā savas muļķības dēļ.

un tā, ir cilvēki, kas citiem draud ar kāzusiem un dūrītēm... nu tāds glupsīšu durdoms.

mums ir piešķirts laiks, kas ir 71 gadus ilgs, parasti. bet kas ir ārpus tā, paliek kā bez saknēm iemesli. lai arī viss, kas notiek ir daudz dziļāks. tad ir daudz cilvēku, kas pa galvu un pa kaklu bizo nodibināt "taisnību uz zemes", bet tikai kļūst sliktāk.

Ljekainiitis  7 1 Ja grib - lai sauc par riebīgu personāžu. Kaut kā izdzīvošu. Bet tādas juļkas, kas cenšas pazemot manu valsti, faktiski slavē rašku (ik pa brīdim tās propogandas izteicienus pielietojot) gan necietīšu.
Ja ne citādi - tad ir arī jaudīgākus kontaktus var atrast par OHO administrāciju.

fargo  3 4 da ne kur tu neizdzīvosi, tādi kā tu ir čmorillas. vienmēr! vai nu cits sargā pakaļu, vai pats padodas. cīnītāji jobanie...

MrJones  3 5 Par mobilizāciju, tad rādiet piemēru! Gan viena gan otra puse, absolūtas nulles...par kādu taisnīguma ideju vispār var būt runa??

https://www.youtube.com/watch?v=WZnPgN5-SNQ

Kaut kādi ļepaki virza savus tautiešus..(mūsu gadījumā tie pat būtu viesstrādnieki uz sapakotiem čemodāniem) drošā nāvē bez jebkādiem sirdsapziņas pārmetumiem, tas ari viss!

Ljekainiitis  2 1 Oooo ... Kādi aizstāvji krāpniecei un šarlatānei uzradušies ! :) Un izrādās, ka aiz muldēšanas par augstām garīgām sfairām slēpjas prasts mužiks ... :)

Vaukskis  1 1 MrJones, kāda vēl mobilizācija un kāpēc obligātā karaklausībā uzreiz sūtīšana nāvē?! Esi sajaucis ar Krieviju!
Cik pēdējos gados armijnieku gāja bojā, kad Latvijā pastāvēja iesaukums? Ja pareizi atceros, tad informācijas nebija par tādiem gadījumiem!

Ljekainiitis  3 2 Ekonomiskais bēglis/labuma meklētājs Džonītis sēž tālās anglijās un urbina degunu.
Obligātais iesaukums tikai nodrošinātu, ka vairāk būtu to, kas ZIN un PROT ko darīt sliktu kaimiņu argresijas gadījumā.
Vispārēju mobilizāciju un neapmācītu cilvēku mešanu gaļasmašīnā veic tikai raška.

Trafs  2 3 Ļekainīti, Tev ir taisnība - mūsu zeme ir pilna ar tādiem mēsliem, kuri dzīvo šeit, bauda mūsu mieru, mūsu vārda brīvību, bet slavē krievu pasaules "labumus". Dara to gan atklāti,gan vāji slēpti. Par migrantiem runāt vispār nav vērts.
Bet par to mužika prastumu es ar pārsteigts. Tā āža kāja tomēr nav noslēpjama...

bumpastiks  1 4 Palasīju diskusi un nošokējos par Pļeckainīti.Agrāk tak kaut viedokļi nesakrita izteicās daudz maz korekti,bet nu ir galīgi nolaidies!:;( Piekasās pie rakstības,draud un aizskar personīgi!
No Pļeckainīša ir pārvērties par riktīgu tirgus bābu Pļekas kundzi.Tā nu ir ka ilgi tak tās kakas sevī grūti noturēt.Uznāk diareja un visss"dvēseles krāšņums"iznāk uz āru!

fargo    1 diršdupši. es nekad savā dzīvē neesmu sastapis čali, kam ir nervs, bet kas būtu diršdupsis. nekad. nav sanācis. "es iešu, es tur to un šito..." nekad! nav sanācis.

Ljekainiitis    1 Bumpi - tādas juļkas mums laiž virsū silto, a tu sauc - lietus. Un ne jau tik daudz personīgi, kā zemei un valstij kopumā.
Vismaz daļu uzd%rsienu faktiski mums VISIEM admini dzēsuši. Varbūt arī nobanojuši. Tas par - iešu & darīšu.

Snowagain  2   Būsim reāli par mobilizāciju (obligāto dienestu). Tā ir nodarbe "laukiem" kas negrib vairs pie govs pakaļas sēdēt, un galīgiem nabagiem, kuri nevar atpirkties. Un tādiem, kurus citur neņem (ar intelektu neapgrūtinātiem).
Pārējie izdomās, kā no tās "laimes" tikt vaļā.
Kāds, bļin, obligātais dienests valstī, kur iedzīvotāju skaits 1.5 mio ieskaitot bērnus un pensionārus. Te es redzu tikai kārtējo korupcijas nišu lai iekasētu par atbrīvojumu no obligātā dienesta.

Ljekainiitis  1 2 Ja dienests nav tik bezjēdzīgs, kā tas bija padumjajā armijā.
Ja armija un apmācības ir tikpat prestižas kā Šveicē vai Izraēlā.

Tad iepriekšējais komentārs automātiski zaudēs jēgu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu