Masoni - politikas, sabiedrības virzītāji ? Mīts vai patiesība ?!

Masonu ietekme politikā, sabiedrībā ? Vai kādam ir personiski pazīstams kāds šajā organizācijā ? Vai ir bijusi kāda saistība ar Masoniem?

Ljekainiitis  2 2 Nu turpini sapņot ... Acis tik aizver sapņojot .. :)

AivarsN    1 Labāk meklēt, reizēm arī maldīties, nekā būt paklausīgai aitai un pildīt visas saimnieka komandas, kaut vai uz kautuvi, vēl stiepjot līdzi savus bērnus. Tā pat vairs nav sapņošana, bet smaga evolūcijas novirze, involūcija līdz primitīva lopiņa līmenim. Tādu eksemplāru gan paliek arvien mazāk, jo sociālie parazīti steidzoties vēl saglābt savu brūkošo projektu, pret cilvēkiem uzsākuši jau atklātu karu. Un to nepamanīt var tikai paši atpalikušākie, vai īpaši nozombētie sātanistu kulta rituālos.

Ljekainiitis  2 1 Grūti atrast melnu kaķi tumšā istabā. It sevišķi ja tā tur nav.

Un norakstīt cilvēces kļūdas uz neesošiem "parazītiem" - pati vienkāršākā izvairīšanās no atbildības par savām kļūdām.

AivarsN  1 4 Arī skudras domā, ka viņu pūznī parazītu nav, bet lamehūzas ir savējie, kurus apgādāt ir svarīgāk par pašu māti un jauno paaudzi. Tādas pašas lomehūzas ir arī mūsu civilizācijas parazīti, ar tādām pašām metodēm. Tikai cilvēku apreibināšanai tiek pielietots plašāks arsenāls un kur tad vēl ideoloģija. Tāpēc nav brīnums, ka tik daudzi vēl turpina uzticīgi kalpot parazītiem, iznīcinot savu tautu, tāpat kā skudras savu pūzni.
Vienīgā kļūda, ko cilvēki savulaik pieļāva, ir tā, ka atļāva parazītiem sludināt savas musinošās reliģijas un ideoloģijas, šķeļot un naidojot vienoto civilizāciju. Taču tāpat kā skudrupūznis, kurš vienreiz atbrīvojies no parazītiem, arī cilvēku civilizācija, guvusi tik smagu mācību, vēlreiz parazītu sugai, nekad neatļaus ieperināties. Tikai vispirms mums no tiem ir jāatbrīvojas. Tač tieši dēļ gulošajiem, kuri nešaubīgi turpina kalpot parazītiem, tas nudien nebūs viegls uzdevums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu