Kur skatās Zaļie?

Tagad, kad vides jautājums ir viens no top 3 globāli pašā augšgalā, neskatoties uz visu enerģētikas krīzi, inflāciju utt., Zaļiem jau būtu jābrēc pilnā rīklē Ukrainas notikumu sakarā! Kaut kā nemanu Grētu ar plakātiem "Stop the War" vai taml. akcijas. Kaut vai tie entuziasti, kas uzbruka Van Goga glezām, kur ir CO2 emisiju mērījumi tankiem, kas to kontrolē? Tas taču ir vides jautājums, nevis politika, vai pareizi sapratu?

Bruuklene  3 4 Čaklais runcīt, kādiem ierēdņiem diez būtu jārūpējas par Tevi un pasauli, kurā Tu dzīvo? Kā reiz Tava atruna ir parastā dīvānā sēdētāja murgošana, lai tikai nebūtu no dīvāna jāpieceļas.

dabasmiilis  1 5 08:37,
Par velti nekas nenotiek:
https://nra.lv/pasaule/320108-klimata-aktivistei-gretai-tunbergai-pieskirta-vienu-miljonu-eiro-liela
-balva.htm

Nebrīnīšos, ja sponsoru izrādītos daudz vairāk.

bumpastiks  2 5 Kad redzu jautājumu "kur skatās" tie vai citi iedomātie atbildīgie, varu sapsihoties sekunžu laikā, jo parasti tādus uzdod tie, kas paši nedara neko, tikai "skatās", ko citi dara vai nedara c)
kad redzu no"gudriem"tantukiem un no onkuļiem tāda tipa viedokļus mani arī tas aizkaitina dažu sekunžu laikā!Jo ja šamie nav stulbi tad tak saprot ka cilvēks parastais pa lielam NEKO izdarīt NEVAR,bet ja ir stulbi tad nav ko plātīties ar savu stulbumu.No sērija"ko pats izdariji"´vajag vairāk strādāt" un tādā garā...atbildīgie jau tāpēc arī ir atbildīgi par to ko ir atbildīgi un viņiem tad arī IR JĀSKATĀS!

Bazhix  4 9 Kas ir tas, ko bumbastiks nevar izdarīt? :) Nevar piepūst gumijas sievieti - veselības ministrija vainīga. Nevar atrast darbu, kurā nekas nav jādara - ekonomikas ministrija vainīga. Ir slinkums aizbraukt pie zemnieka pēc ekoloģiski audzēta kartupeļa - satiksmes ministrija vainīga utt. :D

Ljekainiitis  4 8 Džonītis tā kā no vidējā hipstera pozīcijām grib izteikties ? Vai aizķēries ’68 tā gada hipijs. Make love, not war.
Piebeigs rašku, TAD arī varēs visu saķēzīto izsmelt.
Bumpi - pilieni, kas krīt uz akmeni, akmenī caurumu izsit. Un VAR arī cilvēks parastais ko mainīt, ja cilvēku - parasto, kas dara savu mazumiņu, kļūst daudz.

JOHAIDI21  3 5 Čirkstot zobiem ,es esmu spiests atzīt,ka pirmoreiz es pilnībā piekrītu Ljekainiitim !
Vissliktākie cilvēki sabiedrībā lieto frāzes-"nu ko gan es tur varu darīt?" "tas jau nav no manīm atkarīgs!" " man ir vienalga!" Lūk tādas ir sabiedrības deģenerātu klasiskās frāzes.Sastopoties ar tādiem cilvēkiem-mūkiet! Nelaime jau ir tuvu!

donKihots    4 Dabas aizsardzības ideja ir neko nedarīt un neļaut darīt citiem. Paies vēl daudz gadu, kad sapratīs, ka ar to nepietiek.

bumpastiks  3 4 pilieni, kas krīt uz akmeni, akmenī caurumu izsit. Un VAR arī cilvēks parastais ko mainīt, ja cilvēku - parasto, kas dara savu mazumiņu, kļūst daudz.c)Pļeckainīt nu smuki jau skan,bet tak pats saproti ka šis teiciens ir tukša lirika.Labi ja no tiem pilieniem izveidotos okeāns,bet ja tikai peļķe ko kāds ar netīriem zābakiem sabradā...un par to raškas piebeigšanu tas var ļoti dārgi izmaksāt MUMS VISIEM un ne jau nu tikai naudā!Ja patiešām būtu vēlme izbeigt so karu-domāju ar diplomātiskām sarunām tas būtu iespējams.Kompromisus varētu atrast,bet kā izskatās TO NEVAJAG.Ieroču sūtīšana tikai paildzina un saasina visu šo situāciju un tikmēr iet bojā cilvēki!Bet dažādiem"ierēdnīšiem"pofig jo ibo pasi fiziski nekaro un savus bērnus karā nesūta!
JOHAIDI21,Vissliktākie cilvēki ir daudz sasola ,bet patiesība neizdara NEKO vai izdara vēl sliktāk!Katrs adekvāts cilvēks pats apzinās ko var un ko nevar izdarīt un tas neliedz viņam izteikt savu sašutumu par dažādām svērām.

Ljekainiitis  3 4 Ja jau viss sagriežas ap to pašu rašku - ieročus nesūtot bojā ies ne mazāk cilvēku. Iespējams pat vairāk. Jo tagad pēkšņi ukraiņiem beidzot pretošanos - raška jau neapstāsies. Būs lēģeri, būs izrēķināšanas. Būs tālāki orku uzbrukumi Moldovai, Kazahijai u.t.t.
Reālais piemērs Ukrainas saistībā. Tūkstošiem uz 3D printeriem sadrukātās "astītes", ko piekarina granātām, kuras met no droniem. Desmitiem parasto cilvēku apņemšanās - un IR rezultāts.

dabasmiilis  4 3 Ļekainīt, lai piebeigtu kādu, ir jākaro viņa teritorijā, bet kara organizētāji to nav paredzējuši, tieši tādēļ viss grozās tikai ap Ukrainu, un ukraiņiem jāzvēr, ka pār robežu neies! Viss ir tik vienkārši un acīmredzami. 🧷🧷🧷 Tādēļ arī ar ieroču piegādi ilgi ir jākaulējas, veselu gadu vajadzēja, lai demokrātijas ieviesēji sarosītos un tad vēl nopietni bremzē, bet tikmēr kareivji un civiliedzīvotāji katru dienu mirst.
Patreiz Krieviju novājina, nevis iznīcina, tie ir divi dažādi varianti, un arī tur vēl jāpastrīdas, kurš kuru novājina. Vairāk izskatās pēc scenārija, kur ES tiek iznīcināta nevis rus.
Patreizējie notikumi tikai palīdzēs valdošo režīmu gāzt, nevis valsti.

Starp citu Krievija būs viena no pirmajām, kur atcels preču kodus, jeb pie mums labāk zināmus kā piespiedu e-id dokumentus, nu tos pašus, kurus līdzīgi piespiedu vakcinācijai, piespiedu kārtā un steigā liek ļaudīm izņemt, vienīgi nestāsta, ka tas nav dokuments, bet gan preču zīme, kas norāda, ka esat preces. Tādēļ silti iesaku pasi arī izņemt, lai varat pierādīt, ka esat cilvēki, nevis preces ar preču kodu!

Pasivitāte ir tas, kas traucē par kaut ko te cīnīties[arī kovidafērā visilgāk mocīja tās tautas, kas bija vispasīvākās, jo globālisti ir ļoti bailīgi un viņi raustās ne pa jokam... arī pie mums to varēja novērot Gobzema-Šlesera dziesmusvētkos, tajās dienās pat propaganda apstājās ar Kariņu priekšgalā], ja vairumu viss apmierina, nu ko saujiņa brīvības cīnītāju var izdarīt, nu pilnīgi neko, tik vien kā ziedot dzīvības idejas vārdā, cīņa ar vējdzirnavām. Vismaz es tāds mazohists neesmu, neesmu gatavs cīnīties par tiem, kuriem neko nevajag, labāk ir ieturēt distanci, lai slīcēji nepaķer līdzi! Mums nav vienotības, mums ir viensētas domāšanas veids.

Ljekainiitis  3 5 Mīlīt - VĒSTURI vajag mācīties. WWI Vācija kapitulēja, kaut neviens karaspēks tās teritorijā nebija iegājis.

Ineta  3   Mācies labāk loģiku un varbūtības teoriju.

8008    5 Zaļie skatās uz ienākošiem maksājumiem.

daris  4   No tiem zaļajiem tikai sarežģītāk dzīvot = jāvāc pudeles nodošanai , dīzeļauto vajag ar kvēpu filtriem ,jāšķiro atkritumi u.tt.

Ljekainiitis  2 2 Inetiņ - kā bunkura večuka darbības līdz šim ir ar LOĢIKU sasaukušās ?

smooth  1 1 > 15:38 dm, pase vs e-id tāda pati preču zīme vien ir (personas kodus pasēs neviens vēl nav atcēlis!), vienīgā atšķirība - tehnoloģiski atpalikusi. Personas kods ir tehn.atpalicis svītrkods vai qr kods ..
To var salīdzināt ar vinila plati un digitāla formāta skaņas celiņiem. Jā, vinila plate ir kļuvusi par "stila fetišu" noteiktās nišas ļaužu grupās, bet tas arī viss. Digitālās tehnoloģijas ir ilgtspējīgākas.
Var, protams, ar zobiem un nagiem iecirsties papīra pasē, bet vai liels ieguvums no tā?? Tikai birokrātijas ilgāka saglabāšana un uzturēšana nejēdzīgos apmēros.. e-id un e-paraksti kplosāli uzlabo dzīves ērtumu un būtiski, būtiski taupa indivīda, e-id lietotāja laiku un transporta izdevumus.
Bet tie, kam tās nav svarīgas vērtības, droši var pielīmēt pie savām miesām pasi, un vēlams ar superlīmi(!) ...

Ljekainiitis  1 3 Mīlītis jau nezina, ka tagad arī pasēs ir elektroniski nolasāmā daļa. kas +/- satur to pašu ko e-id. :)
Kartē tikai papildus ir e-paraksta čipa daļa . Ko VAR arī neņemt.

smooth  1   > 11:32 kā man skaidroja nozares pārstāvis, to e-paraksta čipa daļu NEņemt gluži nevar vis. To var NEaktivizēt, ja uzskati, ka tādas vajadzības Tev īsti nav.., bet pats čips ( pasīvā režīmā) iekš ID kartes būs jebkurā gadījumā.
_ _
Es paņēmu ID karti, e-parakstu NEaktivizēju un nekāda vaina, - jau.. (neatceros cik) gadus tīri labi iztieku, jo ir vēl arī citi alternatīvi veidi, kā dokumentus var elektroniski parakstīt, piem., web vidē vai ar mob.t palīdzību.
Tā, ka nu.. IR izvēles iespējas, kā dzīvot tā, kā uzskati par labāku sev esam!
(komenta otrā daļa vairāk dabasmiilim veltīta.)

Labrador      Zaljie ierobezhojumi , sodi , represijas paredzeeti tikai OTAN valstu iedziivotaajiem , jo visvieglaak pakljaujas cirpshanai un tiem ir ko cirpt. Indijas industrija , iipashi kjiimiskaa , miljoniem rikshu ar divtaktu dzineejiem rada daudz lielaaku piesaarnjojumu , tachu indietim nav , ko atnjemt. Un ja kas turas , tad ar labu tas savu truuciigo iipashumu neatdos.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu